Şimdi Ara

Android için Google Maps 5.0 çıktı: 3D görünüm ve offline özellikler geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
23.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Google'ı seviyorum
  • bende onu dedim
    markette bulamadim diye
  • http://www.google.com/mobile/maps/ şurada destekleyen cihazları listelemişler. Henüz 3D olayı ve pusula iPhone için çalışmıyor.

    Marketten ben dün indirdim ve pusulayı da kalibre ettim. Gayet güzel hatta nefis olmuş

    Marketten görmek için sanırım market enabler tarzı bir uygulamayla markette dolanmak gerek. Türkiye'den bağlanınca bazı şeyleri göremiyorsunuz çünkü...
  • arkadaşlar galaxy s kullanıyorum ama markette bulamadım. aramayı ne deyip yapacağız. yada barkodu falan yokmu bu programın.

    ayrıca 2.2 sürümünü kullanıyorum jpo
  • Market Enabler olmadan çıkan yeni sürümü göremezsiniz.
  • pusula özelliği ayfon dörtte var yok denilmiş ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Android

    hepsi benim için mi ? duygulandım.

  • anca amerikaya cikartin biz de igrenc forumlarda apk ararken helak olalim
  • arkadaşlar indirenler uygulamayi apk yapıp paylaşırsa güzel olur maalesef bizim teller dee market yok
  • Bedava bir uygulamadan beklenenlerin çok üstünü veriyor Google.

    Tebrikler Google, ama şu İphone uygulamasınada iyi bir önbellekleme koysan iyi olacak. (Var ama verimli değildi sanırım)
  • market enablerı yükledim ama yine göremiyorum ne yapmak gerekiyor ayar için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gorkem84

    market enablerı yükledim ama yine göremiyorum ne yapmak gerekiyor ayar için?


    market enabler'da settings list kismindan istediginiz birine birkac saniye basili tutun ve sonra da fake this provider secenegini secin

    bundan sonra markete girdiginizde gorebileceksiniz. Tabi bunlari yapabilmek icin telefonun root halde olmasi sart. Ki uygulama superuser haklarina sahip olsun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: face1tr


    quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    sürekli olarak bizim perspektifimizi zaten hali hazırda androidde de ip4tede görebiliyorduk.. yani pusula modu diye bahsedilen şey haritadaki bizim yönümüzü göstermekten bahsediliyorsa zaten vardı!!

    İki androidde değil ama ip4te internet bağlantısı olmadan çevrimdışı harita bilgilerini kullanabiliyorsunuz. ve o sırda gps ile tam olarak haritadaki yerinizi tam olarak görebiliyorsunuz.. Ama söyliyim bu sadece ip4 için geçerli. androiddeki denemelerimde bellekten harita bilgilerine ulaşamadım.. bu özelliğin gelmesi gerçekten güzel olur. 3 boyutlu görüntülere gelirsek şayet internete 3g ile bağlanırsanız bir iki saat içinde kotanızı doldurursunuz!!


    yanlışınız olacak, evet, biz haritayı 3b olarak deneyimleyebiliyoruz ancak buradaki 3b, piksel tabanlı/ kaplamaların oluşturduğu bir görüntü değil. siz parmalarınızı aşağıya doğru çektiğinizde, önceden girilmiş matematiksel kodların oluşturduğu vektörel bir 3b dünya oluşuyor. matematiksel kodların, yani bu vektörel verilerin kota dolduracak kadar yer kaplayabileceğini düşünmek yanlış olcaktır.

    tabi doğru söylüyorsun o noktayı atlamış olucam.. çünkü alıştık şimdiye kadar hep uygulamaların grafik tabanlı olmasına (flash hariç:) vektörel tabanlı olunca dediğin gibi kota konusunda daha tasarruflu olabilir.. umarım bu vektörel çizimleride hafızasına alıyordur.. gerçi diğer ülkeler bizi ilgilendirmez ama olsun bir kaçyer kayderder öyle bakarız sadece :))




  • google en dünyanın en büyük forumudur.
  • valla türkiyedeki durumu bilemeyeceğim ben avrupadayım markete girdim update'ledi kendisi..

    quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist


    quote:

    Orijinalden alıntı: ManoMachine

    Vodafone Rom'lu Desire 2.2'de sorunsuz ve gayet hızlı biçimde çalışıyor.

    Türkiye için henüz 3D desteği henüz yok ama destek verilen şehirlerde 3D inanılmaz olmuş. Pusula modu da sorunsuz ve akıcı. Sadece kamerayı çevirme özelliği çalışmıyor.

    Ve evet haritaları önbellekliyor, sonunda... çok iyi çok iyi çok iyi... kablosuz modem üzerinden yaşadığınız şehri bir kere dolaşıp daha sonra internet bağlantısı yokken görebiliyorsunuz. 2-3 dakikalık bir dolaşla 8.5mb veriyi belleği aldı:D böyle giderse kart dayanmaz bu maps'e... :) özetle ben çok başarılı buldum...

    çok ilginç yaa. ben zaten iphone4te aynı şekilde kullanıştım bahsettiğiniz olayı.. sanırım androidde yeni olduğu için acayip geliyor insanlara şaşırdım!! Ben androidde olmamasına şaşırmıştım sizden farklı olarak :S neyse önemli değil...

    @gduman ben haritaları nasıl indiriyoruz diye sormadım android marketten programı bulamadım sadece.. yada çok detaylı incelememişte olabilirim.. ne diye aratalım yani indirmek için?




  • mükemmel turkcell de buna benzer bişey yapmıştı ama bu daha güzel :)
  • arkadaşlar bilgisayarda google eart da herhangi bur yerin çekilmiş fotoğraflarina bakabiliyorduk burada nasıl oluyor bilen varsa yardim etsin
  • Çok güzel olmuş.
  • Helal olsun sana @asiboldon, doğrudan bilgi paylaşımı diye senin yaptığına derim... Teşekkürler gardaşım...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.