Şimdi Ara

Android'i bırakıp Windows 8'e geçmek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonunda optimus 7mize windows 7.8 de geldi. Ama hâlâ alternatif bir tarayıcı gelemedi. Neden microsft engelliyor anlamıyorum. Ben opera kullanmak istiyorum ama yok; işlevsiz ie'ye mecburum nedense.
  • Destek konusunda ise windowsun daha onde oldugunu duşunuyorum. Neredeyse 3,5 sene once cikan lg e900 telefonuma dun yeni işletim sistemi 7.8 guncellemesini yukledim. Bunu da dikkate almak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tangonun WP7 için uygulaması var wp8 için yok çıkıcak deniyor ama bakalım.Benim en büyük eksikliğini hissettiğim firmalarınınn kendisi çıkarmaması yazılımları birilerinin geliştirdiği yazılımlar olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.