Şimdi Ara

Android'i bilgisayarınıza getiren Remix OS beta sürecine giriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kefelon

    Bende kurdum biraz kurcaladım güzel bir işletim sistemi ancak "Windows'un yerini alacak." diyecek kadarda etkili değil.

    Ama şunu belirtebilirim ki Android tabletler Remix OS ile gelse düşüşte olan Android tablet pazarına can katar. Tabletler şuan ki haliyle telefonlarımızdan farklı değiller ancak Remix OS ile gelseler yarı bilgisayar yarı telefon bir işletim sistemine sahip olup tabletleri gerçek amacına ulaştırabilir...


    Tabletlerin gerçek amacı tablet olmaktır. PC olmaya çalışmak değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fthkn

    quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa


    quote:

    Orijinalden alıntı: fthkn

    quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa


    quote:

    Orijinalden alıntı: fthkn

    quote:

    Orijinalden alıntı: napolyon94

    ARM tabanli uygulamalari nasil X86 da calistiracagiz biri onu soylesin


    Bluestack şu an bütün android market uygulamalarını windows'ta oynatabiliyor zaten. Ben bu haberin amacını anlayamadım. Sanırım çok daha gelişmiş bir işletim sistemi deneyimi sunuyor sadece uygulamaları çalıştırabilme değil. Bluestack sadece uygulama üzerine. Dediğin gibi ARM uygulamarın tümü windowsta çalışıyor. Hatta uygulamanın yönergeleri kontrolleri kolaylaştırma adına yeniden düzenlenmiş. Klavye ve mouse ile oyunu oynayabiliyorsun mesela.

    Bluestacks emulator olarak windows üzerinde çalışırken remix os direk donanım tabanlı çalışıyor.

    OS zaten donanım anlamına geliyor. Öyle bir şey olduğunu anladım. Bir bilgisayara hafif gelecek bir sistem olur. Ne amaçla bilgisayar düzlemine mobil bir OS kurmak ister ki bir insan bilgin var mı?

    Pentium 4 bilgisayarım var ve 64 bit destekliyor. 64 bit olarak SSE2.1 desteği olmadığı icin Windows 10 kuramıyorum, kurarsam 32 bit de çok yavaş çalışıyor.

    Linux tabanlı Ubuntu gibi sistemler P4'de 64bit çalışabiliyor ve bilgisayar gayet akıcı, takılmadan çalışıyor. Android x86 da kurdum ubuntu yanına , telefonum bozulunca onun Whatsapp'ını kullanıyorum; androide özel programları calistirabiliyorum.



    Benim de eski bir masaüstüm var 2 yıldır çalıştırmıyorum bile. Atmaya da gönlüm razı değil. Onun işlemcisi bile Core2Duo. Sen nasıl muhafaza ettin P4 bir makineyi. Çok eskidir o. Emulator ile kullanmak varken sistem kurma zahmetine değecek bir özelliği olmalı.

    2014de yeni güç kaynağı, kutusunda sıfır duran HD5450 ve yeni bir kasa ile yeniledim, ilk bilgisayarımdı. Yatagimin önüne kurdum yatıp film dizi falan izliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kefelon
    Bende kurdum biraz kurcaladım güzel bir işletim sistemi ancak Windowsun yerini alacak. diyecek kadarda etkili değil. Ama şunu belirtebilirim ki Android tabletler Remix OS ile gelse düşüşte olan Android tablet pazarına can katar. Tabletler şuan ki haliyle telefonlarımızdan farklı değiller ancak Remix OS ile gelseler yarı bilgisayar yarı telefon bir işletim sistemine sahip olup tabletleri gerçek amacına ulaştırabilir...


    İstediğiniz şey zaten yapıldı, ismi Android Silver, bir kaç yıl önce piyasaya sürülmek üzereyken satıcıların isteği üzerine ertelendi, halen çıkmasını bekliyoruz, bir önceki mesajımda da yazdım zaten.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.