Şimdi Ara

Android En Hızlı Tarayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
6.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piranha Business Tab 7 kullanıyorum. Cihazın wifi si çok dandik açıkcası . Arada 2 duvar olduğu zaman çok yavaşlıyor internet. Bu yüzden mümkün olduğunca hızlı bir tarayıcı kullanmak istiyorum. Normalde opera mini kullanıyorum. Mesela chrome filan çok yavaş operaya göre. Siz ne önerirsiniz hızlı olarak. Bu arada operanın google play de hem mobile,mini ve opera tarayıcı olarak 3 uygulaması var bunlardan hangisini tercih etmeliyim?

• opera mini iyidir ben bunu kullanıyorum gayet hızlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

opera mini iyidir ben bunu kullanıyorum gayet hızlı

opera tarayıcı var(mobile ve miniden ayrı) onu kullanıyorum şu anda. turbo modu gerçekten iyi.
  • opera mini + uc browser opera mini flash video ları açmıyor.
  • Dolphini beğeniyorum.
  • Codegen ultimix 88 kullaniyorum butun tarayicilari denedim android in stock tarayicisi kadar hizli tarayici yok.

Oneri istersen next browser ve uc browser onerebilirim chrome dan opera dan daha hizli.Suan next browser dan yaziyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operadan şaşmayınız, sayfaları optimize etmede en iyi Operadır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

Piranha Business Tab 7 kullanıyorum. Cihazın wifi si çok dandik açıkcası . Arada 2 duvar olduğu zaman çok yavaşlıyor internet. Bu yüzden mümkün olduğunca hızlı bir tarayıcı kullanmak istiyorum. Normalde opera mini kullanıyorum. Mesela chrome filan çok yavaş operaya göre. Siz ne önerirsiniz hızlı olarak. Bu arada operanın google play de hem mobile,mini ve opera tarayıcı olarak 3 uygulaması var bunlardan hangisini tercih etmeliyim?

flash için boat browser normal kullanım için opera mini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next browser

• Razr in tarayicisi cok hizli ama kullanmiyorum :)
    Chromu kullaniyorum.

• boat browser...Özellikle sayfada arama yapabilmesi çok önemli ve hızlı tarayıcıdır...
  • NAKED BROWSER - ANDROİD İÇİN HIZLI TARAYICI

Android En Hızlı Tarayıcı Android En Hızlı Tarayıcı

NAKED BROWSER İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeAtHeR -- 14 Ağustos 2013; 13:01:03 >

• Firefox Beta, memnunum, pek fark etmiyor benim için açıkçası. Chrome'dan iyi olsun yeter

EDIT: Opera Browser'ı indiriyorum, deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 14 Ağustos 2013; 13:12:20 >
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzen0180 -- 31 Ağustos 2017; 6:45:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.