Şimdi Ara

Android'e İos yükleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
56.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kaynak kod olayı her şeyde sorun oluyor nasıl bir şey bu kaynak kod her şeyi sızdırıyolar onu da sızdırsınlar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcues

Note 2'im var android sıktı artık.İOS candır.Şimdi gelelim konuya telefonuma İos yüklemek istiyorum biraz saçma gelebilir ama öyle iphone 5 in özelliklerini sevmiyorum Note 2 den vazgeçemem bence note 2 ye İos yakışır.Nasıl yapabilirim yardımlarınıza ihtiyacım var

İlauncher yükleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasil yapti bilemiyorum ama abim bir arkadasiyla htc windows phone 5 e android yuklemis elime aldim gayette guzel calisiyor ama ios imkansiz gibi cunku androidi istediginiz gibi sekillendiriyorsunuz ama ios ta oyle degil ha illa istiyorum derseniz bende size ios romu yukleyin derim

• Aşağıdaki linkten MiHome Launcher yükleyin, Biraz ios arayüzüne benzeyen, hem daha görsel, hem daha işlevsel bir arayüze kavuşursunuz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.mihome2&hl=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn_hksvr

nasil yapti bilemiyorum ama abim bir arkadasiyla htc windows phone 5 e android yuklemis elime aldim gayette guzel calisiyor ama ios imkansiz gibi cunku androidi istediginiz gibi sekillendiriyorsunuz ama ios ta oyle degil ha illa istiyorum derseniz bende size ios romu yukleyin derim

HD2 olmasın o?
  • Hocam rom istemiyorum launcher da istemiyorum benim aklima farkli birsey var normal iphone 5 de olan ios in aynisini istiyorum hatta yeni gelen guncellemeleri yüklemek yapicam yazin üzerinde çalışıcam başka planlarimda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Yapılması teorik olarak mümkündür. Telefonun dahili hafızasını Jtag gibi bir cihazla biçimlendirip note 2 ile uyumlu ios kurulursa çalışabilir ama böyle bir şeyin yapılması imkansız denecek kadar zordur. Ios'un kaynak kodlarını bilmeden (Açık kaynak kodlu olmadığından kimse bilmiyor), Note 2 ile optimize etmeden Note 2'ye ios kurulamaz.

İşte bilen bir kişi
    Aklimdaki şey aslında tam olarak olmasada buydu hocam araştırıyorum kodları yazin yapmayi denicem ve sizlere sunucam
  • quote:

quote:

Yapılması teorik olarak mümkündür. Telefonun dahili hafızasını Jtag gibi bir cihazla biçimlendirip note 2 ile uyumlu ios kurulursa çalışabilir ama böyle bir şeyin yapılması imkansız denecek kadar zordur. Ios'un kaynak kodlarını bilmeden (Açık kaynak kodlu olmadığından kimse bilmiyor), Note 2 ile optimize etmeden Note 2'ye ios kurulamaz.

İşte bilen bir kişi
    Aklimdaki şey aslında tam olarak olmasada buydu hocam araştırıyorum kodları yazin yapmayi denicem ve sizlere sunucam

Simdiye kadar yapilmadiysa senin yapman imkansiz bunu soyleyeyim. Bosuna vakit kaybedersin. Forum xda gibi sitelerde adamlar android le yatip androidle kalkiyorlar onlar kesin dusunmustur bu fikri ama yapilmadiysa zor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

nasil yapti bilemiyorum ama abim bir arkadasiyla htc windows phone 5 e android yuklemis elime aldim gayette guzel calisiyor ama ios imkansiz gibi cunku androidi istediginiz gibi sekillendiriyorsunuz ama ios ta oyle degil ha illa istiyorum derseniz bende size ios romu yukleyin derim

HD2 olmasın o?

hd2 derken ?
  • quote:

quote:

quote:

HD2 olmasın o?

hd2 derken ?

http://lmgtfy.com/?q=HTC+HD2

• quote:

quote:

quote:

quote:

HD2 olmasın o?

hd2 derken ?

http://lmgtfy.com/?q=HTC+HD2

evet buydu yanlış hatırlamıyorsam ama çok yakıştı gerçekten oldu bize galaxy s2

• quote:

Orijinalden alıntı: therocqula

quote:

quote:

İşte bilen bir kişi

Simdiye kadar yapilmadiysa senin yapman imkansiz bunu soyleyeyim. Bosuna vakit kaybedersin. Forum xda gibi sitelerde adamlar android le yatip androidle kalkiyorlar onlar kesin dusunmustur bu fikri ama yapilmadiysa zor yani.

Impossible is nothing

• Miui rom kur al sana iPhone daha ne istiyorsun lo ?

• akrdaşlar birgün ios acık kaynak kodlu olursa belki android e yüklenebilir
  • Android-ios tartışılır. galaxy w var bende. Özellik olarak iphone 4 ile kapışabilir belki ancak ios kalitesinden dolayı i4 daha iyi kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

s2me nasıl da yakışırdı

ahahahahahahahah iyi güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

s2me nasıl da yakışırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Ben yukledim ios galaxy ace ime simdi hatta hd nin bi kismin da ios bi kismin da android var canim hangisini isterse onu secip kullaniyorum

hacı sen onu nası yaptın ya anlatır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizgilibaykus

quote:

Ben yukledim ios galaxy ace ime simdi hatta hd nin bi kismin da ios bi kismin da android var canim hangisini isterse onu secip kullaniyorum

Arkadaş dalga geçme amaçlı söylemiş onu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cizgilibaykus

quote:

Arkadaş dalga geçme amaçlı söylemiş onu

adam onun için üye olmuş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.