Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla fotoları blog site oluşturup oraya attım ordanda urlsini cekiyorum bu hangisine giriyor
  • Teoride sorun yok, ama ne olur bilemem.

Zaten yasalarin belirsizligi ve karmasikligindan oluyor bu olaylar, bak mega-upload olayi, yillarca surdu davasi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 16 Mart 2013; 18:36:40 >
  • Hayırlısı be gülüm
  • Peki bu arada bir şey daha soracağım ben, şu an bir proje planlıyorum reklam falan koymayacağım fakat item satışı planlıyorum, bu satışı paypal üzerinden yapsam yani uygulamada ona yönlendirsem, bu google play için bir sorun oluşturur mu, herhangi bir kuralını falan ihlal etmiş oluyor muyum bilginiz var mı acaba?
  • Admob ödemelerini alan var mı ? İlk defa bu kadar geciktirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByaTTa

Admob ödemelerini alan var mı ? İlk defa bu kadar geciktirdiler.

henüz değil 2 martta işleme koymuşlar fakat paypal hesabına hala yatmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilisimBank

quote:

Orijinalden alıntı: ByaTTa

Admob ödemelerini alan var mı ? İlk defa bu kadar geciktirdiler.

henüz değil 2 martta işleme koymuşlar fakat paypal hesabına hala yatmadı.

Genel bir sorun gibi gozukuyor. Ayın 25ine kadar yatmazsa tekrar ödeme isteği yollayacağım.
  • normalde 14 ü gibi gelirdi ama gelmedi araya haftasonu girdi büyük ihtimal yarın yatırırlar
  • arkadaşlar son 3-4 günde play store'daki download sayıları acayip yükselen var mı benim gibi?

app'i taa ağustos'ta güncellemiştim, aktif kullanıcı 2000 civarıydı geçen haftaya kadar, bu hafta 5500 olmuş.. ülke istatistiklerine falan baktım ama açıklayıcı bir tablo yok.

var mı bu durumla karşılaşan benden başka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Googleplaydeki bir uygulamamı günde ortalama 4000 kullanıcı indiriyor. Şimdilik AdMob kullanıyorum. Reklam gelirini arttırmak için -StartApp dışında- Hangi reklam ağını önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto63 -- 18 Mart 2013; 16:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laconf

arkadaşlar son 3-4 günde play store'daki download sayıları acayip yükselen var mı benim gibi?

app'i taa ağustos'ta güncellemiştim, aktif kullanıcı 2000 civarıydı geçen haftaya kadar, bu hafta 5500 olmuş.. ülke istatistiklerine falan baktım ama açıklayıcı bir tablo yok.

var mı bu durumla karşılaşan benden başka?

Bendede aynısı var gunluk indirme 10 civarindayken son 4 günde gunluk indirme 300 -400 ve giderek artıyor playde ön siralardada değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Teoride sorun yok, ama ne olur bilemem.

Zaten yasalarin belirsizligi ve karmasikligindan oluyor bu olaylar, bak mega-upload olayi, yillarca surdu davasi!

Bir sorunum var hocam. başta sen olmak üzere herkese sorayım

StartApp'ı sorunsuz eklemeyi başardım ancak Run butonuna basınca trojan virusü hatası veriyor.Aynı hatanın bir benzeri leadbolttada vardı.Merak ettiğim gerçekten virüslü mü?. ve bunu nasıl çözebiliriz. ?
  • Virus uyarisini desktop'daki antivirus mu veriyor ?
  • quote:

Virus uyarisini desktop'daki antivirus mu veriyor ?

Hocam dediğim gibi sdk ve gerekli kodları yerleştirdikten sonra.emulatorde denemek için Run komutunu vermemle çıkıyor karşıma hem eclipse hemde virus programı uyarı veriyor.
  • quote:

Peki bu arada bir şey daha soracağım ben, şu an bir proje planlıyorum reklam falan koymayacağım fakat item satışı planlıyorum, bu satışı paypal üzerinden yapsam yani uygulamada ona yönlendirsem, bu google play için bir sorun oluşturur mu, herhangi bir kuralını falan ihlal etmiş oluyor muyum bilginiz var mı acaba?

Bilgisi olan var mı?
  • appnext hakkında bilgisi olan varmı birisi bana mail atmış oyununu yükleyelim bizim siteye daha çok indirilsin diye tıklanma başı falan para veriyolarmış numaramı aldılar yarın arayacaklar beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

admob gelirleri ayın 2 sinde yattı sanıyorum bana öyle mesaj geldi 2 hafta içerisinde paypal hesabında gözükeceğini belirtmişler yolladıkları mailde, verdikleri zaman neredeyse bitti, hesapta herhangi bir para gözükmüyor daha beklemeli miyim?
    Not: İlk ödememi alıyorum, tecrübesizim anlayacağınız :) Onun için soruyorum :)

beklemeyip ne yapacaksin ki? google'un mekanini mi basacaksin?

bekle gelir yahu. yatiracagiz dediyseler yatirirlar.

ulan rezil olduk. hala yatmadi admob.
  • quote:

quote:

quote:

admob gelirleri ayın 2 sinde yattı sanıyorum bana öyle mesaj geldi 2 hafta içerisinde paypal hesabında gözükeceğini belirtmişler yolladıkları mailde, verdikleri zaman neredeyse bitti, hesapta herhangi bir para gözükmüyor daha beklemeli miyim?

Benimki ayin 15nde yatmisti, sizinkiler niye geciktiki acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benimki ayin 15nde yatmisti, sizinkiler niye geciktiki acaba ?

Yatti mi sizinki hocam. Bu ay bende de birsey yok yatan. Acaba senin hesap baska ulkede mi ondan olmasin.

• yatar ama yahu. telas etmeye gerek yok. gerci acil paraya ihtiyaciniz varsa bir sey diyemem tabi.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.