Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aceloq

İlla tıklma olması gerekiyomu çoğu kullanıcı tıklamıyor . Mesela bende tıklamam yani. Çok az gerçekten 5800 görmtlenme ve 1700 tıklamaya 30 dolar çok az yapmaya değmez.

Admob'un şartları arasında reklamı butonların, tıklama alanlarının altına veya çok yakınına yerleştirmeyin yazmışlar lakin yukarıda hiç tıklanma alacağını zannetmiyorum.Alta koysam sıkıntı çıkartır mı?(Çok yakın olmamak kaydıyla)Ama şöyle bir durumda var misal flappy bird reklamlar yukarı bölümdeydi ve tıklama alanıyla alakası yoktu lakin kazanç seviyesi çok yüksekti.(Görüntülenmesi çok yüksekti sadece ondan mı anlamadım?)

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

İlla tıklma olması gerekiyomu çoğu kullanıcı tıklamıyor . Mesela bende tıklamam yani. Çok az gerçekten 5800 görmtlenme ve 1700 tıklamaya 30 dolar çok az yapmaya değmez.

Admob'un şartları arasında reklamı butonların, tıklama alanlarının altına veya çok yakınına yerleştirmeyin yazmışlar lakin yukarıda hiç tıklanma alacağını zannetmiyorum.Alta koysam sıkıntı çıkartır mı?(Çok yakın olmamak kaydıyla)Ama şöyle bir durumda var misal flappy bird reklamlar yukarı bölümdeydi ve tıklama alanıyla alakası yoktu lakin kazanç seviyesi çok yüksekti.(Görüntülenmesi çok yüksekti sadece ondan mı anlamadım?)

Valla google çok tedbirli bu konularda direk kaldırıyo uygulamayı. Bende işte admoba yeni kayıt oldum . Tıkanma çok olsun diye geçiş reklamı koydum , aniden pencere çıktığı için tıklanma oranı yüksek banner yok bende yani. İşte 633 gösterim 75 tık 10.53 TL verdi tahmim ettiğimden yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceloq -- 12 Mayıs 2014; 20:52:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Valla google çok tedbirli bu konularda direk kaldırıyo uygulamayı. Bende işte admoba yeni kayıt oldum . Tıkanma çok olsun diye geçiş reklamı koydum , aniden pencere çıktığı için tıklanma oranı yüksek banner yok bende yani. İşte 633 gösterim 75 tık 10.53 TL verdi tahmim ettiğimden yüksek

Teşekkürler hocam.Bende o zaman geçiş reklamı koyayım.Banner'a tıklanma olacağını zannetmiyorum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ZuuzbuGames.RunnerMan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyurhaci -- 17 Mayıs 2014; 23:00:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba beyler android yeni girdim amaçım google play store felan değil aslında framework developerım framework mobile interface felan filan neyse.Buranın kitlesinde durum ne bilmiyorum.Pazarda tek uygulamam var onuda 2-3 hafta önce yüklemiştim Flappy Bird klon uygulamam.İlk tecrübem birşey popüler olunca ilk haftada klonu yayınlamazsan bir anlamı yok 1000 indirme bile almadı henüz.
    İsteyen olursa Flappy Bird kodlarını pm atsın uygun fiyata satarım.Son olarak ben hadis uygulaması beden kitle indeksi yazacak adam olmadığımdan profesyonel android geliştircileri varsa yorumlarını önerilerini alabilirim.İyi kodlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 28 Mayıs 2014; 21:25:29 >

Saatlerdir en baştan beri okuyorum ne güzel sohbet ortamları olmuş neredesiniz arkadaşlar

Farklı ve saçma bir eğlence uygulaması ile uğraşıyorum.Reklam şirketlerinin son hâllerine ve google play'ın son politikalarına göre tavsiye edeceğiniz reklam şirketleri nelerdir saygı değer developerler?

Bu arada moribito hocam aynı senin gibi yaşamak istiyorum.Ne yalan söyleyeyim.Param olduğunda kimseden izin alma ihtiyacı duymayıp gidip gezip bir bilgisayar ve bir internet ile hem zevkli bir şekilde para kazanıp hem de güzelce gezmek,tozmak,yaşamak.Hatta ilk hedefim şimdiden bunu başarabilmek.Kötü bir liseye gitmekten de kurtulmuş olurum

Yurt dışında nasıl üniversite okudunuz hocam biraz da o konuda yaşadıklarınızı,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Yazılarınızı okumak çok keyifli oluyor.(Blogunuz türkçe olsa takip ederdim ama bende ingilizce yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medrek -- 6 Temmuz 2014; 15:33:34 >

Orijinalden alıntı: Wagion

quote:

Orijinalden alıntı: Medrek

Konunun eski canlılığı kalmamış

Saatlerdir en baştan beri okuyorum ne güzel sohbet ortamları olmuş neredesiniz arkadaşlar

Farklı ve saçma bir eğlence uygulaması ile uğraşıyorum.Reklam şirketlerinin son hâllerine ve google play'ın son politikalarına göre tavsiye edeceğiniz reklam şirketleri nelerdir saygı değer developerler?

Bu arada moribito hocam aynı senin gibi yaşamak istiyorum.Ne yalan söyleyeyim.Param olduğunda kimseden izin alma ihtiyacı duymayıp gidip gezip bir bilgisayar ve bir internet ile hem zevkli bir şekilde para kazanıp hem de güzelce gezmek,tozmak,yaşamak.Hatta ilk hedefim şimdiden bunu başarabilmek.Kötü bir liseye gitmekten de kurtulmuş olurum

Yurt dışında nasıl üniversite okudunuz hocam biraz da o konuda yaşadıklarınızı,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Yazılarınızı okumak çok keyifli oluyor.(Blogunuz türkçe olsa takip ederdim ama bende ingilizce yok)

Aynen konu ölmüş resmen. Moribito, ertanunver gibi liderler yorum yaparsa seviniriz. Bende 6-7 aydır kamera uygulamasıyla uğraşıyorum. Aslında 6-7 ay tutacak birşey değilde pek vakit bulamıyordum yaz tatili başladı artık yakında uygulamayı yüklerim. O değilde günde 50.000$ kazanan geliştiriciler bu parayı ne yapıyor onu anlamıyorum. Benim elime bu kadar para geçse artık kendimi ibiza'ya falan atarım yani.

Bir miktar yatırım yapıp gerisini yiyorlardır

ancak bir sorunum var nereden başlayacağımı bir türlü bulamadım, 1-2 tane türkçe site var bir de google'ın kendi develop anlatımı var. google işin başı olduğu için oradan başlayayım dedim ama emin olamadım en iyisi size bir danışayım dedim :)

java biliyorum, ingilizce fena değil var mı tavsiyeniz :)
    çıktısını alıp imzalayıp fotosunu çeksek olur mu?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buffer.tv

Appnext'e yaklaşık 2 gün önce geçtim, sanirim impression ve click'e beraber veriyor. ECPM 25$ οldu click başı 0.40$ verdi. Henüz uygulamayı google play'e atmadım. Sizce iyimi?

Hey maşallah.Click başı 40 cent diyorsun lo bundan iyisi şamda kayısı

Appnext'e yaklaşık 2 gün önce geçtim, sanirim impression ve click'e beraber veriyor. ECPM 25$ οldu click başı 0.40$ verdi. Henüz uygulamayı google play'e atmadım. Sizce iyimi?

Bi dk ciddi değilsin değil mi?
  • Beyler bugün windows store'a ilk uygulamamı koydum. Ad olarak Leadbolt kullanıyorum ama bu aralar neler iyi veriyor tavsiye ettikleriniz var mıdır? 10-15 güne Android için oyunumu da çıkaracağım onda da kullanmayı düşünüyorum. Doğrusu Leadboltun $100 istemesi çekmek için biraz korkuttu. Önerileriniz nelerdir?

Google Admob,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atadn -- 17 Temmuz 2014; 23:53:25 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.