Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslan_3742

benimki de yerli uygulama

O ecpm nedir yahu öyle, destek kısmına kaç kere mail attım, bir kere bile dönmediler, ecpm değerlerim hep düşük, boşu boşuna kalıyorum şuan mobilecoreda,
    oysaki kazandırdığı 9.68$
    sebebi de 1 impression görünmesi :D
    bana ilk zamanlar impression olsa da para gelmediği oldu.
    sordum
    biz ona göre değil. reklamdan tıklanıp inen uygulamaya göre para veriyoruz dedi.
    ii dedim bi tane indrdim kendim . 0.07$ gibi bişi geldi.
    yuh dedim bu ne ya .
    sonra bi baktım alakasız şekilde 3-5 dolar geldiği oluyo.
    sistemlerini çözemedim ama gelir ortalaması bence güzel.
    muhttemelen senin uygulama sürekli kullanılan bişey olmadığındandır.
    ben mesela kanal değiştirme yerine full screen reklam attım o kadar.
    kullanıcı bi kere görüyor her kanal değiştiriğinde.

Orijinalden alıntı: aslan_3742

kardeşim ecpm sürekli değişken mobilecore da.
    aynı programın son 7 gün ecpm ini görsen aklın şaşar :D
    $9,680.00
    oysaki kazandırdığı 9.68$
    sebebi de 1 impression görünmesi :D
    bana ilk zamanlar impression olsa da para gelmediği oldu.
    sordum
    biz ona göre değil. reklamdan tıklanıp inen uygulamaya göre para veriyoruz dedi.
    ii dedim bi tane indrdim kendim . 0.07$ gibi bişi geldi.
    yuh dedim bu ne ya .
    sonra bi baktım alakasız şekilde 3-5 dolar geldiği oluyo.
    sistemlerini çözemedim ama gelir ortalaması bence güzel.
    muhttemelen senin uygulama sürekli kullanılan bişey olmadığındandır.
    ben mesela kanal değiştirme yerine full screen reklam attım o kadar.
    kullanıcı bi kere görüyor her kanal değiştiriğinde.

Şimdi yine mail attım, bakalım ne diyekler, benim uygulamam okul zamanları, heleki sınav zamanları, gösterimler coşuyor, tek bir kişi defalarca uygulamaya sürekli giriyor, iyide click alıyorum, ama ecpm değerlerim hep düşük, sistemleri sorunlu zaten, stabil bir sistemleri yok.
    i confirm diye cevapladım.
    gelen maildeki dosyanın çıktısını alıp imzalamam falan mı lazımdı?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Mobil platformda 1 hafta önceye kadar hiç ilgim yoktu, fakat herkes bu işten ciddi paralar kazandığını söyleyince bende araştırdım ama türkçe kaynak sıkıntısı ve kimsenin bilgisini paylaşmak istememesi yüzünden çıldırdım. Sırf bu nedenle herşeye "sıfır" 'dan başlayarak ne yaptıysam yazacağım günlük kazançlarımı ekleyeceğim ve yaratıcılığımı kullanarak bu işten para kazanılabiliyor mu bunu kanıtlayacağım bi blog oluşturdum.

Haftada 3 gün analiz yayınlayacağım.
    Yeni reklam şirketleri deneyeceğim.
    Yaptığım işi hangi araçları kullanarak yaptığımı paylaşacağım.
    Hep daha yaratıcı fikirler üzerinden gideceğim.

Tek amacım bu işten para kazanılır mı bunun cevabını bulmak olacak. Kimseye para nasıl kazanılır anlatma amacım kesinlikle yok çünkü bende bilmiyorum kazandırıyormu Smile
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Blog --->http://mobildepara.blogspot.com.tr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ben App inventor 2 ile arcade oyun geliştirdim. Google Play Store'a yükledim ama henüz yayımlamadım. Çünkü yayından önce reklam koymak istiyorum.

Günlerdir araştırma yapıyorum, sadece son 1 haftadır reklam işiyle ilgili araştırma yapıyorum. Admob, startapp, leadbolt undan tutundan hiç tanınmamış firmalara kadar birçok özelliklerini öğrendim.

Yine de reklam alma açısından sizlere danışmak istiyorum. Kriterlerim şunlar:

Kullanıcıları rahatsız etmemek için sadece giriş ekranının alt kısmına küçük bir reklam koymak istiyorum. Oyun ortasında zırt pırt çıksın istemiyorum. Kazancı az olsun sorun değil. Yapacağım bireysel reklamlarla ve sizlerin de desteği ile inş 100.000 den fazla indirileceğini düşünüyorum. Dolayısıyla gösterim üzerine para veren bir reklam firmasını mı seçmem gerekiyor? App inventor forumlarında birisi mobpartner i tavsiye etti ama türkiye için geçerli değilmiş sanırım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Fikirlerinizi bekliyorum

Bildiğiniz gibi facebook ve benzeri platformlarda geliştiriciler için oy, yorum vs. değişimi yapan bir çok grup var. Ben de bir kısmını kullanıyorum ancak muntazam şekilde işleyen bir gruba henüz rastlamadım.

Genellikle paylaşılan uygulamaların yorum kısmında, oy verdim sen de bana oy ver gibi karambol bir iletişim sistemi oluyor.

Bu doğrultuda daha düzenli işleyen, uygulamayı paylaştıktan sonra ne bekleyebileceğinin daha net olduğu bir grup oluşturmaya çalışıyorum. Sistemin sağlıklı işlemesi için de bazı kurallar belirledim;

Kurallar

1. İlk kural bu gruptan kimseye bahsetmemektir.
    2. Üyeler gönderilen her mesajdaki uygulamayı indirmek, oy vermek ve yorumlamak zorundadır.
    3. Yapılan puanlama ve yorumlar pozitif olmalıdır.
    4. Her üye ayda sadece 1 uygulama yazabilir.
    5. Uygulamalar sadece bir kere yazılabilir.
    6. Bu kurallardan herhangi birine uymama gruptan çıkarılma için yeterli sebep teşkil eder.
    7. Üyeler uygulama paylaşmadan önce en az bir tane uygulamayı oylamak zorundadır ve oylanan uygulama üyenin katılımdan sonra paylaşılmış olmalıdır.
    8. Bu kurallar sadece kurucu üye ve onun seçtiği kişiler için geçerli olmayabilir.

Grubu ilk aşamada kontrol dışına çıkmaması için 50 kişi ile sınırlı tutmayı düşünüyorum. Uygulama paylaşma olayını da 50 kişi tamamlandıktan sonra başlatmak daha mantıklı olabilir. Yani bu aşamadan sonra paylaşılan her uygulamanın o gün içerisinde en kötü 45 download alması gerekiyor. Tabi bu sistem yeni uygulamaları hedef almaktadır. Örneğin gelecekte aklımda olan sayı 500 üye ve bunun sonucunda ilk gün 450 civarı download alan her uygulama iş yapar.

Eğer gruba katılmak isterseniz sizi gruba ekleyebilmek için "facebook hesap isminizi", kayıt tutabilmek için de "oy verirken kullanacağınız google hesabının ismini" özel mesaj ile göndermeniz yeterlidir.

Başka bir soru varsa buradan yanıtlayabilirim.
    birkaç feedback alırsam hoş olur :)

http://forum.donanimhaber.com/m_96026515/f_//tm.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BD911

Developer hesabımız var ama daha bir uygulama yok javayla ilgileniyorum tam hakimiyet kurayım geleceğim yanınıza.

benim de hesabım yok ama bir uygulamam var ona da uygulama denirse tabii

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • developer hesabı alıp, kullanmayan ve satmak isteyen var mı ?

logo yüzünden lisans uyarısı geldi ve hemen arkasına banlandım. Yeni hesap açamadım bu yüzden farklı isimle yeni hesap lazım.

Evetse, şu sıralar hangi şirketler revaçta, hangisinden verilmelidir ?

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Android için reklam veren şirketler, windows phone içinde geçerli midir ?

Teşekkürler.

burası bosaldı kardes moribotomu ne vardı oda girmıyor son 10 20 sayfadır tat tuz kalmadı hem aynı sorulardan sıkıldık hemde google ın 2012 politikası yıktı burayı

Orijinalden alıntı: antidot38

quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Android için reklam veren şirketler, windows phone içinde geçerli midir ?

Teşekkürler.

burası bosaldı kardes moribotomu ne vardı oda girmıyor son 10 20 sayfadır tat tuz kalmadı hem aynı sorulardan sıkıldık hemde google ın 2012 politikası yıktı burayı

Reklam lazim bana saglamindan :))

Birde ne degisti politikada, gelirleri mi dusurduler ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.