Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.703
Cevap
118
Favori
174.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Tristit hakkında bilgisi olan varmı nasıl bir kuruluştur bu?
    Tristit ile Tristit Türkiye diye benim gördüğüm 2 tane hesapları var. Türkiye olanda 400 civarı app var ne kadar kazanıyordur aceba
    İki hesaptada farklı apps var. Mesela Türkiye olanda Antep mutfağı felan var diğerinde göremedim.

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Tristit+T%C3%BCrkiye

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Tristit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neco_e_666 -- 13 Mayıs 2013; 23:45:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByaTTa

Yeni uygulamam : Musquito Dog Repellent

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım

Google Play

Yorumlari okuyunca gülmekten yere düştüm yaa

köpeğe tutunca yalamaya başlamış ,sivrisinek kelimesini biraz daha ön planda tutmalıymışsınız demekki

birisi de sineğe 2 dk boyunca tutmuş,sinek yere yapışmış, 2 dk içinde sinek neden kaçmadı acaba onu da merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: neco_e_666

Bu Tristit hakkında bilgisi olan varmı nasıl bir kuruluştur bu?
    Tristit ile Tristit Türkiye diye benim gördüğüm 2 tane hesapları var. Türkiye olanda 400 civarı app var ne kadar kazanıyordur aceba
    İki hesaptada farklı apps var. Mesela Türkiye olanda Antep mutfağı felan var diğerinde göremedim.

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Tristit+T%C3%BCrkiye

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Tristit

önceki sayfaları okurken aynen ben de bunları düşündüm, bir cok uygulama var ama acaba işe yaradı mı , gelirleri ne civardır acaba ?
  • Uzun zamandir laptop/donanim piyasasini takip etmiyorum, yakin zamanda yeni bir laptop alicam, oneriler neler marka/model ?

Amac: Hafif olmali, cok gezen adamim, yurtdisi falan filan, sikilinca sahilde bile gider calisirim. Oyun hayatta oynamam (Grafik karti super olmasada olur.)
    Fiyat: 4000TL'ye kadar veririm herhalde begenirsem

Ben bugune kadar Toshiba (Fiyasko olmustu), Dell (Isinma problemleri) ve Sony (En iyisi buydu ama donanima gore pahali) kullandim.

Oneriler ?
  • macbook disinda alternatif arama kesinlikle.

15 inc retina ekranli hem cok hafif hem de cok ince. ayrica isinma problemi ve ses cikarma olayi yok. kasa full alüminyum oldugundan ter atar gibi isi atiyor her yerden

ince olmasina ragmen kasa olarak da cok saglamlar. aldin mi 5 sene goturur rahat. oyun oynamadigini var sayiyorum tabi. gerci gt650 var gpu olarak windows kurarsan babalar gibi oyun da oynatir. ama windows kurmaya degmez. vmware fusion ile sanal makina uzerinden oynuyorum ben. fifa 13 bile oynadim kasmadan.

batarya 7 saat gidiyor.

eger macbook pro almaya karar verirsen su zamanlar zamani degil ama. yeni nesil cikacak bir kac aya. onu bekle derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 14 Mayıs 2013; 18:18:08 >
  • Ben daha mac hayatimda kullanmadim , universitede mac odasinda 1-2 kere oylesine kullanmistim o kadar. Aliskanliktan vaz gecemiyorum.

Fiyatlara bir baktim macbook prolar 5000 - 6000 TL, pahali biraz, islemci i7'den asagi almam ben cunku asiri Photoshop kullaniyorum i7,8gb pcleri zorluyorum ben devamli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 14 Mayıs 2013; 18:25:38 >
  • gecenlerde mario zechner bile mac'e gecmisti. senin neyin eksik.

alisirsin ya. en sevidigm yani seni isletim sisteminin arkasi ile ugrastirmiyor. eskiden genctik devamli isletim sistemi kurup uygulamalari yukleyip yukleyip dururduk ama artik gecti benden o ivir zivirlar ile ugrasmak. mac aldim rahat ettim. seni kesinlikle uretime odakliyor. absurt isler ile ugrasmiyorsun.

ayrica trackpad filan cok pratik. gelistirme hizini hakkaten arttiriyor.

senin saydigin maddelere cuk oturan macbook pro. ben sana diyeyim.

amerika'dan filan getirtme sansin varsa oradan al kesinlikle. ben amerikadan 4400 liraya almistim gecen sene retina ekranliyi.

ayrica ram'i 16 gb alirsan rahat 5 sene goturur seni bu cihaz. ben esseklik edip 8 gb aldim. bundan 2 - 3 sene sonra pisman olacakmisim gibi duruyor. neden bastan uyariyorum. cunku ramler anakarta entegre, ileride upgrade edemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 14 Mayıs 2013; 18:30:11 >
  • Amerika'da tanidik yok, ama taniyani taniyan birini buluruz. Bakalim macbooklara bakicam biraz, hayelimde hep Asus g75vw vardi ama oda dana gibi alet.
  • senin bir iki saat macbook pro basinda oturup kullanman gerekiyor. ertesi gun macbook pro almazsan bu konuya yazmam bir daha.

teknoloji magazalarina gidip test edebilirsin. ama vatan'a filan gitme. sirf apple satan magazalara git.

mesela

http://www.pupabilisim.com.tr/v7/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 14 Mayıs 2013; 18:42:21 >
  • Kafami karistirdin simdi , simdilik ayirdigim butce $2500, baska buyuk harcamalar var, daha fazla para ayirmadim laptop isine. Ingiltere Apple.co.uk'den 10 numara bir macbook pro config ettim bana £2800 ($4200) maliyet cikartti.

Abi aradigim laptop isinmasin vede hafif olsun yeter., Macbooklar cok guzel ama iste, su an vermem o kadar para.
  • sen de haklisin tabi.

cihaz cok acil degilse su alternatifin de var. yeni nesil cikana kadar bekle. yeni nesil cikinca amazon bestbuy gibi saticilar onceki nesilleri elden cikartmak icin %20 ye yakin fiyat dusuruyor. o da bir alternatif mesela veya gene refurbished urunler de var. adam acmis cihazi begenmemis iade ediyor fiyat 300 dolar dusuyor.

gecen arkadasim aldi amerikadan refurbished urun hem ipad hem de macbook pro. 450 500 dolar ucuza geldi.
  • Bakalim haziran'da almam lazim en gec, su anki laptop bu yazi cikartmaz, zor ayakta duruyor.

Simdilik windowsla devam edicem gibi, 2014'e dogru birde mabook pro cekerim yanina.
  • Su alet nasil sizce, super bisi degil ama

LINK - Samsung Chronos 7

£1299 (~$1900, amazonda $1600'a bulunur)

Intel® Core™ i7-3635QM processor (2.4 GHz, 3.4 GHz with TurboBoost, DMI 5 GT/s, 6 MB L3 Cache)
    AMD® Radeon™ 8870M, 2GB GDDR5 (Power Express)
    8 GB DDR3 (1600 MHz - uptp 16gb)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Su alet nasil sizce, super bisi degil ama

LINK - Samsung Chronos 7

Intel® Core™ i7-3635QM processor (2.4 GHz, 3.4 GHz with TurboBoost, DMI 5 GT/s, 6 MB L3 Cache)

gayet iyi. her işini görür :) oyun oynamıyorsun madem fazla bile derdim başkası olsa ama tasarım yapan birisin muhtemelen yeterli olacaktır sana da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Su alet nasil sizce, super bisi degil ama

LINK - Samsung Chronos 7

İyi iyi

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-8870M.86798.0.html
    http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-7-Chronos-770Z7E-Notebook.89376.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atadn -- 14 Mayıs 2013; 20:46:41 >
  • Ilgilenenlere tesekkurler...
  • Asus Zenbooklara bakabilirsin arkadaşta var çok ince çok şık

zenbook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neco_e_666 -- 14 Mayıs 2013; 23:36:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Ben geldim. Hocam peki androide geliştirsek google playe koysak sorun olmaz dimi birde bu eğitimde sadece android mi var?

malesef google play'e uygulama koymak öyle Beleş değil öncelikle 18 yaşından büyük olmalısınız.kredi kartı ve 25$(yaklaşık 44 tl)'a ihtiyacınız var.

• Asus yeni nesil zenbooklara göz at derim x32 serisi olması lazım.
  • Babamda casper ultrabook var i7, 8gb, 250 SSD super alet, kus gibi. Ama ultra book dusunmuyorum, zenbooka baktim yeni nesil alet gercekten mukemmel olmus, yinede ultrabooklarin daha 1-2 yila ihtiyaci var gibime geliyor.

Samsung C7'ye kafayi taktim ben, 2.4kg olmasi ideal benim icin
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.