< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ANDROİD'DEN SOĞUDUM (2. sayfa)
-
-
15 bin'e ois'li cihaz var mıydı yoksa ben mi kaçırdım, daha yeni redmi note 13 pro aldım. Bu fiyat aralığında daha iyi özellikleri olan bir telefon göremedim. Samsung'lar zaten S serisi hariç çöp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 15 Mayıs 2024; 18:32:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yenilenmiş cihazlar var 20 bine iPhone 12 bile vardı
Ben seviyorum Androidi. Yakında yurt dışına çıkacağım. 1 tane Nubia Z60 Ultra alacağım.
geçen gün telefon alma rehberi gibi bi videoya denk geldim, 11-12 bin'e bile ois'li samsung vardı. ama ben almam şahsen. çünkü diğer özellikleri kötü.
Redmi Note serisi popüler zaten hayırlı olsun. benim Honor 90'ı beğenmem büyük oranda kasasının oval olmasından.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung'un S serisi telefonları iyidir. Yıllarca S7 Edge kullandım. Kamerası yeni nesil telefonlarla neredeyse aynı kalitede, ekranı 2K QHD
Değerini bil dostum. Güncellemelerde çok geri kalıyor yalnız Samsung
Youtube Vanced benim bildiğim hiçbir zaman Androidde düzgün çalışmadı.
-
S22 kullanıyorum, bir tane de yıllar önce aldığım s7 var VR için kullanıyorum, sinemayı unuttum evimde s7 vr ile sinema keyfini yaşıyorum, samsung s serisi iyidir , beni 2 yıl daha goturur s22
İlk zamanlar kullanıyordum sonra YouTube Black kullandım sorunsuz 1 aydan beri doğru düzgün kullanamadim 37 TL ye premium abonesi oldum
android kullanmış biri olarak söylüyorum şu an iphone kullanıyorum 8 ay oldu android nedense çok dandik geliyor. arayüzü uygulama simgeleri vs dandik geliyor. apple fanboyu değilim hatta iphone 14'ten s23 ultraya geçme fikrim var
-
Telefon harika ama kasasını sevmiyorum işte
Herkese merhaba.
Öncelikle andoid'in bir ürün olduğunu ve bu ürünü google'ın çatı firmasının çıkardığını hepimiz biliyoruz.
Sorun buradaki yapıyı algılayamamızdan ortaya çıkıyor. Sanırım son bir senedir google arama motorunun arama yapısı değiştirildi ve buna uygun makale/yayım yapan siteler daha fazla türedi.
Peki bu ne demek?
Artık aradığımızı değil Google'ın arama motorunda öne çıkmak için doğru düzgün içeriği olmadan sadece bu arama yönteminde öne çıkmak için yazıları makine hızında ortaya çıkaran siteler insan yapımı bilgiler üreten sitelerin arkasından önüne geçti.
Peki bunun konumuz ile ne ilgisi var?
Sonuç olarak vanced uygulamasının yerine geçecek bir uygulama yapıldı fakat bunu google arama motorunda bulmak neredeyse imkansız. Çünkü ya eski nesnelere yönlendiriyor ya da yanlış uygulamalara = makine bazlı çıkartılmış yazılar ile pohpohlananişe yaramaz sitelere hatta virüslere...
Ben farklı bir arama motorunu belli bir süredir kullanıyorum. Eskiden Google arama motorundan kötü sonuçlar dizgiliyordu. Şimdi ise neredeyse aynı kalitede hatta bazen daha iyi kalitede sonuçlar dizgiliyor.
DuckDuckGo
Peki youtube için çözüm ne?
Peki diğer uygulamalar için çözüm ne?
Aramayı düzgün yapmak ya da bu tip uygulamaları geliştiren grupların bulunduğu alanlara bakmak.
Android'ten soğumanı anlarım. Yeni bir tema ya da başlatıcı uygulama bulup yükleyecek olursan bence bir süre seni görsel anlamda oyalacağı için hoşuna gidecektir. Ne kadar çok uygulama başlatıcı ana ekran uygulaması olduğu konusunda ben geride kaldım. Son kullandığım uygulamayı Yahoo almıştı. O da silindi gitti. Varsa tavsiye isterim bu konuda.
Okuyanlara teşekkürler. Yorumlarınızı beklerim.
-
Hocam Android telefonlarda arayüz dandikliği markadan markaya çok değişiyor. Ucuz çin markalarında çok dandik arayüz ler olabiliyor ama mesela Samsung S serisi telefonların arayüzleri baya iyi.
Teşekkürler.
Google ne yazık ki bazı konularda tekel. ama bunun bi sebebi de alternatif diye ortaya çıkanların öküz olması. bi aralar takip ettiğim youtuber'lar youtube'a tepki gösterip library.com gibi bi siteye video atmaya başladılar. hatta sanıtım o sitenin adı değişti sonradan, odissey gibi bişey oldu.
herneyse, o siteye üye olmaya çalıştım, abi üye olamıyorum çünkü üyelik adımları bilindik şekilde işlemiyor. mesela bi aşamada bana ekran resmini alıp upload etmemi söyüyor. yapıyorum. onay gelmiyor. arayüz "intiutive" değil yani sorunun ne olduğunu anlamak bile güç oluyor.
ben de youtube videosunun altına yazdım üye olamıyorum o siteye diye. bi baktım herkes artılamış ve cevap yazmış, biz de üye olmayı başaramadık yazmışlar.
sözde youtube killer diye ortaya attıkları siteye bak arkadaş. mal bunlar.
Model esprisini anlayan az kişi kaldı galiba forumda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu site ne kadar karisik böyle ya nereden indiriliyor bulamadim
Revanced hic mi duymadın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bir sonraki telefonum param olursa iphone olacak
En azından ram yönetimi var youtube premiuma da para vereceksem ne anlami var androidin kahrini çekmenin
son up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X