Şimdi Ara

Android den Lumia Telefona

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lumia telefon kullananlara sorularım var. Sevmedim android telefonu çünkü düşük hafıza ve düşük ram li android telefon kullanmak sorun. En az 32gb dahili hafızalı ve 3gb ramli telefon almak şart. Lumia da aşağıdaki gibi sorunlar var mı?
    1-Android telefon kullanıyorum ancak dahili hafıza dolunca uygulama indirip kurma imkanı yok. Önce dahili hafızaya kurup sonra SD karta taşıyorum. Lumia telefonlarda böyle sorun var mı?
    2-Ram expander vb. Ram miktarını arttırmak için programlar var. Windows sanal bellek mantığında çalışan. benzer program lumia telefonlarda var mı?
    3-Dokunmatik kalem alıp telefon yazı yazma amaçlı da kullanılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 16 Mayıs 2016; 17:10:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.Direk sd karta uygulama yükleyebiliyorsun

2.Ram miktarı için bir uygulama yok diye biliyorum ram i karalı bir şekilde kullanıyor telefon

3.Dokunmatik kalem kullanılmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler kağıt kalem getirin üye kaydı yapacağım. Takribi 6-7 ay sonra aramıza katılmayı düşünüyor sanırım arkadaş. Mikisoft, Windows Phone mağdurları derneği.

Yapma canım kardeşim yapma,
    Rahatını bozup da Lumia alma.
  • Hocam lumia yok artık. Surface phone'u bekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş konu başlığını Attan inip eşeğe binmek diye okudum kusura bakma. Bu işin latifesi, acı gerçek şu ki gerçekten Android'den WP'ye geçmen halinde kendini attan inip eşeğe binmiş olarak bulacaksın. Yani Android'te seni rahatsız eden o hafıza sorununu mumla arayacak hale gelebilirsin. Bütün herşeyi göze alıyorsan seni tutan yok, al ve yaşayacağın pişmanlığı slow motion şekilde izle. İlla Android'i bırakacaksan benden sana tavsiye git İphone 5s falan al, fiyatları baya düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 18 Mayıs 2016; 2:48:37 >
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    Lg g3 kullaniyorum.1200 e aldim 850 ye kadar da düşmüş.Degistir deseler g4 alirim.Ben de lumia 535 den geçtim.Lumia falan yok bitti.32 gb 3 gb ram 2.5 ghz 4 çekirdek.Atraksiyon aramayın derim.Benim lumianin dokunmatigi çalışmıyordu.Oyle bir tel dusun ki dokunmatik ama dokunmatigi bozuk.

• Ciddi ciddi windows telefon almayı mı düşünüyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royal Army

Kardeş konu başlığını Attan inip eşeğe binmek diye okudum kusura bakma. Bu işin latifesi, acı gerçek şu ki gerçekten Android'den WP'ye geçmen halinde kendini attan inip eşeğe binmiş olarak bulacaksın. Yani Android'te seni rahatsız eden o hafıza sorununu mumla arayacak hale gelebilirsin. Bütün herşeyi göze alıyorsan seni tutan yok, al ve yaşayacağın pişmanlığı slow motion şekilde izle. İlla Android'i bırakacaksan benden sana tavsiye git İphone 5s falan al, fiyatları baya düştü.

Hocam bu nasıl mesaj yahu.

Gülmekten gözümden yaş geldi.

• Uzak dur. Uzun uzun yazmaya gerek duymuyorum profilimden wp bölümüne attığım mesajlara bak 3 senede nereye geldiğimi kendin gör.
    950 al süper falan diyenlere de aldırma 2500tlye uygulama olmayan, 3 sekmede tıkanan tarayıcısı olan telefon alsam bende sorunsuzmuş gibi davranırdım. Bide deli gibi savunanların hepsi yeni kullanıcı. Bizde geçtik o yollarda bizde dedik gelişecek diye onlarda diyor ama gelişmiyor işte.
    Özet: Alma hayatının pişmanlığını yaşarsın keşke androidim olsaydı da hafızası dolsaydı daha iyiydi diyecek hale gelirsin.

• İki yıl Lumia 920kullandım. İki aydır g4 kullanıyorum. Keşke önceden alsaymışım. Windows Phone bitmiş.

• Mesajlar için teşekkürler. Lumia model çeşitleri çok olduğu için ilgimi çekmişti. Android telefonlarda dahili hafıza en az 32GB olması gerekli. Yoksa ciddi sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

Mesajlar için teşekkürler. Lumia model çeşitleri çok olduğu için ilgimi çekmişti. Android telefonlarda dahili hafıza en az 32GB olması gerekli. Yoksa ciddi sorun.

Gm 5 plus var.

• aman uzak dur dertsiz başına dert alma.
  • Ben androidden geçtim daha yeni .
    640 lte windows 10 var.
    Gayet memnunum.
    Facebok vs var .
    Win 10 gayet iyi tavsiye ederim.
    Ayrıca 2 3 sekme açınca kasan 512 mb ramlı telefondur .
    Ben 640 da kasan birşey görmedim.
    Şarzıda gayet iyi

• Facebook varmış bak daha ne istiyorsun geç hemen Messenger'dan arama yapılmadığını öğrenince bizim derneğe kaydını yaparım.
  • Facebok aramasını inan diğer kullandığım 37 adet android ve ios tlfonlardada kullanmadım.
    Senin için büyük eksiklikse androide devam

• Arkadaşım evde biri eşimde diğeri oğlumda iki lumia 1320 var. Ben gittim şimdi bir de ikinci el bir 640 xl aldım. Mis gibi kullanıyorum. 1320'lerde 8.1 güzel çalışıyor. 640 ta ise 10 oldukça stabil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece alo demek için daha uygun telefonlar var...

• Uzun süredir l820 ve htc kullanıyordum.

Şimdi ise l830 ile yola devam..

Resmi w10 yüklü...

Son derece keyifli ve memnunum...

Tek eksikliğini hissettiğim mağaza o da keyfe keder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

sadece alo demek için daha uygun telefonlar var...

:)

Android uygulamalar gibi Windows uygulamalar olsa keşke...
    Android telefon al diyen yorumlar daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Mayıs 2016; 0:36:17 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.