Şimdi Ara

Android'de sesli arama yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında samsung'a özel bir konu değil ama en çok kullanıcı olduğu için affınıza sığınarak buraya yazdım :)

geçenlerde arabada birini arayacakken aklıma geldi.gözü yoldan ayırmadan bu işi halletmekte yarar var.sesle rehberdeki birini aramak android jelly bean'de mümkün mü?google search'te olur demişler ama sanırım ingilizce komut ve isimler olmadan işe yaramıyor.yani telefona "babamı ara" gibi birşey söyliyim handsfree olarak arasın istiyorum.

• S-voice de ayarlaniyor ama tam bi bilgim yok ama bi ara yapmıştım galiba kutcalarken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

S-voice de ayarlaniyor ama tam bi bilgim yok ama bi ara yapmıştım galiba kutcalarken

bırakın s-voice'i türkçe olanı var: asistan b. arama dahil birçok şey yaptırabilirsiniz konuşarak.
  • Ilk defa duydum google playde hemen bakiyorum

• "speak 2 call" diye bir program buldum.türkçe algılaması da fena değil ama örneğin "Cihad" ismini bir türlü algılamadı :)
    asistan b'yi deniyorum.yorumları baya iyi görünüyor :) aramayı yapıp bir de üstüne kendi handsfree'yi açarsa süper olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 10 Temmuz 2013; 15:29:45 >
  • Assintan b. Yi pek basarili bulmadim sahsim adina konuşuruyorum

• benim bulduğum speak 2 call'a göre daha iyi daha kapsamlı.mikrofona 30cm kadar yakın olmakta fayda var.telefon el freninin ordayken konuşunca algılamakta zorlanıyor ama kulaklık falan olsa çok daha rahat olur.okuyarak sms falan atıyor bir de harekete geçmeden onaylıyor musunuz diye soruyor :) sesli handsfreee'ye alabiliyor mu diye baktım ama o olmuyor.dediğim gibi bunda kulaklık faydalı olur.teşekkürler.

bir de proximity talk diye birşey buldum.yakınlık sensorünü gelen giden aramalarda kullanarak güzel özellikler veriyor.kulağına getirince otomatik açıyor,ters çevirince handsfree'ye alıyor,karşıdaki cevaplayınca titriyor(bende bu özellik çalışmadı) falan gibi 15-20 tane özellik var.hoşunuza gidebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bluetooth kulaklıkla calışır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

aslında samsung'a özel bir konu değil ama en çok kullanıcı olduğu için affınıza sığınarak buraya yazdım :)

geçenlerde arabada birini arayacakken aklıma geldi.gözü yoldan ayırmadan bu işi halletmekte yarar var.sesle rehberdeki birini aramak android jelly bean'de mümkün mü?google search'te olur demişler ama sanırım ingilizce komut ve isimler olmadan işe yaramıyor.yani telefona "babamı ara" gibi birşey söyliyim handsfree olarak arasın istiyorum.

Evet 4.2 li samsung s3 miniyle samsung j2 yi goruntulu arama yaptirdim
    J2 bir kac saniyede goruntuyu yukledi
    S3 mini de 5 sn de falan goruntuyu yukledi
    Gayet akici bir sekilde goruntulu olarak konustu

• Google Now iş görüyor. hem türkçe olması büyük avantaj.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.