< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 22 Mart 2026; 14:30:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 22 Mart 2026; 14:30:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
elimde rootlu bir samsung var s9+. bununla telefonumun direkt ekranını arabaya yansıtabiliyorum. istediğim uygulama üzerinden film seyredebiliyorum. mevcut telefonlarınızla apk yüklemenızı onermem güvenlık geregı. |
|
Üstad merhaba, poco x3pro için bootloader kilit açma işlemini başlattım. Bir hafta sonra açılır. Normalde screen mirror gibi uygulamalarla telefon ekranını araç ekranına aktarıyorum. Uygulamalardan herhangi birini başlattığımda; kablolu bağlantı(spigen 8k görüntü aktaran en iyi kablo) ile ses olsa da görüntü olmuyor ses ve görüntü telefonda oluyor ama araç ekranında olmuyor. Siz, bu durumu nasıl çözdü iseniz mümkünse paylaşabilirseniz; bende yararlanmak isterim. Teşekkürler |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 2 Mayıs 2026; 23:31:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Olmadı. ???? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yazı yeni imiş gibi gözükse de online mail gönderme vs. olmuyor, bildiğim kadarı ile youtube ve telegram üzerinden ücretli olarak mail gönderimi ve google manuel girişle indirilip kuruluyor. Ben onun üzerinde pek durmadım, zaten android 14-15-16 larda sorunlar devam bilgisi var. ARtık tablet işini bırakıp android atıl telefon üzerine crdroid-pikselos-lienegaos vs. kurup denemeler yapacağım. Bootloader açıldı root yaptım, test yapıp sonucu yazarım ama android 16 crdroid kurduğum için şüpheliyim bakalım... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 11 Mayıs 2026; 0:12:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 11 Mayıs 2026; 0:16:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 11 Mayıs 2026; 7:44:16 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet uygulama çalışıyor. Yazarı fermata üzerinden kod değişikliği yapmış, böyle aşmış engeli gibi duruyor. Sıkıntı bu indirilen dosyayı apk veya split şeklinde (birkaç apk dan oluşuyor muhtemelen) tekrar kurulabilir hale getirmek. Bunu yaptım. Sıkıntısız kuruluyor ancak güncelleme yap deyip play store a yönlendiriyor. Çözmek için uğraşıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 15 Mayıs 2026; 22:28:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Uygulama oluşturdukları kişiye özel linkle play store üzerinden yükleniyor hocam. |
|
|
Merhaba hocam, arama motorundan baktım, AAEnabler ile yükleme yaptım kullanıyorum şu an ama telefon çok ısınıyor ve yavaş. Siz güncelde nasıl kullanıyorsunuz ? Hangi sürüm vs ? |
|