Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.011
Cevap
129
Favori
314.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
23 oy
Sayfa: önceki 1...24...464748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dediğiniz uygulamayla telefonu taradım hiç bir şey bulamadı sadece ekran kapanma süresini kısaltın diye uyarı verdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmail adresinizle apk yı görmenizi sağlıyorlar, Ben cahtgpt yi bayağı bir zorladım, hatta apk yı paylaşılabilir hale getirip gpt ye yükledim, içini dışını iyice araştırdı. Israrla bir kaç satır kodlama için sebep bulamadı ve kırmızı kod olarak verdi. Uygulamanın ortada dolaştığı süre göz önüne alındığında , şu ana kadar bir güvenlik saorunu yaşayan olsa paylaşırdı diye düşünüyorum. Ben yükledim kullanıyorum ama %100 içim rahat diyemem. Yüklemeyenler için illa yükleyin sorun yok demek imkansız yani.

Chat gpt nin takıldığı riskler bu kısımlar. Konuya aşina olan arkadaşlar buradan bir çıkarım yapabilirler

Hangi davranışlar/Kod paterni kırmızı bayrak (yüksek risk) 

REQUEST_INSTALL_PACKAGES (uzaktan APK yükleme), veya Runtime.exec, su çağrıları

(shell/komut çalıştırma). addJavascriptInterface ile hassas native API’lerin JS’e açılması (dosya/sms/cihaz bilgisi yazma-okuma). 

AccessibilityService’ın kötüye kullanılması (gereksizse büyük risk). 

getDeviceId/getSubscriberId gibi cihaz kimliği toplama, getInstalledPackages gibi geniş paket tarama (mahremiyet riski). 

Exported, açık servis/receiver’lar (izin kontrolü olmadan dış çağrı kabul eden bileşenler). 

Dynamic code loading (DexClassLoader, dıştan kod indirme) veya şifreli/obfuscated payload’lar. 

• UmutCetin kullanıcısına yanıt

Üstad bunu gördüm; yabancı forumda da paylaşılmış. Fermata auto niçin play store da gözükmüyor da ilgili yöntem üzerinden ilgili kişiler playstore üzerinden indirilen bir paylaşım gönderiyorlar. Ben play store fermato auto yazdığımda herhangi bir ücretli ya da ücretsiz bir uygulama gelmiyor.

Ayrıca fermato auto telefonlar için güvenli mi?

Bilginiz dahilinde ise paylaşım yapabilirseniz sevinirim.

Harmony os 2.0 kurulu huawei tablete android auto kuramadığım için fermato auto kurulsa da bir işe yaramıyor.

Özellikle harmony os yazılımlı tabletler için microg vs tüm google ekiplerini kurup android auto indirme olsa da kabul etmiyor

buna çözüm var mı?

Teşekkürler

apk'yı paylaşmanız mümkün olabilir mi?

Bilgi
    telegram
    Android Auto Car Plus Video
    https://t.me/carautoplus

Android Auto Car Plus

!!! Şu ana kadar Bu Kadar Özellik Muadil Hiçbir Uygulamada Yoktur.

*Uygulama Özellikleri

1-Dosyalar
    2-TV IPTV Favori Kanallar
    3-Müzik Listeleri
    4-TV M3U Ekle
    5-TV Xtream Codes Api IPTV Ekle
    6-Youtube Reklamsız
    7-PlusTv kendi m3unuzu ekleme imkanı ve online m3u güncelleme
    8-Plus Radio 450 radyo kanalı Sesli Arama
    9-Web Tarayıcı
    fermataauto.com
    Fermata Auto Android
    https://www.fermataauto.com

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcmy -- 12 Mart 2026; 23:25:49 >

• apkmirror
    Fermata Auto (Android Automotive) 2.0.0 APK Download by Andrey Pavlenko - APKMirror
    https://www.apkmirror.com/apk/andrey-pavlenko/fermata-auto-github/fermata-auto-android-automotive-2-0-0-release

• ugarb kullanıcısına yanıt

Android 16 da çalışmıyor. Ücretsiz, çalışan bir apk var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyasarrr -- 26 Ocak 2026; 22:41:16 >

Bildiğim kadarıyla 14,15 ve 16 da güvenlik nedeniyle çalışmıyor. Ama internette parayla satanlar var. Çalışıyor galiba. Fermata nın github sitesinde son sürümü denedim hala çalışmıyor. Çalışan bir apk varsa, yardımcı olan olursa mutlu oluruz.

bölümüne gidip ilk sayfayı inceleyip sonra ilgili yerden son sürüm uygulamayı indirip telefona kurup, sonra varsa ve kurmuşsanız fermata auto yu android auto geliştirici seçeneklerinden bilinmeyen kaynaklara izin vermişseniz, android auto başlatma seçeneklerinde bütün herşey gözükür, uygulamayı açtığınızda android auto başlatıcısı direk android autoyu başlatır araç ekranında.

Geliştirici uygulamasıdır ve güvenldir, sürekli eklemeler yaparak güncellemektedir, işinizi görüp görmeyeceğini bilemem, ben telefonda değil harmony os yazılımda denediğimden; huawei microg servisleri falan işe yaramadığından; tablette uygulama çalışıyor ama android auto çalışmadığından işlem gerçekleşmedi.

İşinizi görürse burada sonuçları paylaşırsanız memnun oluruz

• BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Link yok mu?

ASUS

MEGANE 4 GTLİNE
  • XDA forum üye olursanız türkçe seçenekli:Android 4.1 - Araç İçi Araç Bilgi Sistemi Yeniden Canlandı - Android Auto Emülatör Uygulaması

ingilizce:Android 4.1 - Headunit Revived - Android Auto Emulator App

kral arabada video mu kaldı hepsi yasaklandı bu sektörde bitti

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.