Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.313
Cevap
122
Favori
513.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • saadowarrior S kullanıcısına yanıt
    Hahır her parça birbirinden farklı, iç dizilimleride farklı. Direk uyumlu kod ile alın yedek parçaları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saadowarrior

    Z5 ve z5 dual anakart ekran vs parçalar birbirine uyumlu müdür bilen varsa yazarsa çok makbule geçer
    stellatech üzerinden hangi parçaların ortak olduğunu öğrenebilirsiniz ama çoğu parça farklı.
  • Beyler bu pil kullanımında son birkaç gündür wifi 10 saat üstü gösteriyor. Ama wifi 3 saat bile açık olmadığına eminim. Çünkü telefonu o kadar zaten kullanamam pilde bir de hep kapatırım telefonu kullanmıyorsam wifi'ı. Bu kullanım neyden kaynaklanıyor olabilir? Yoksa telefon iphone lar gibi sadece bağlantıyı kesmeye başladı da benim mi haberim yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocamlar Xperia Z5'im sırtüstü yere çakıldı ve arka camını değiştirmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Netten sipariş edip kendim mi takayım? Bunun için bi alet gerekir mi? Alacaksam hangi siteden alayım? Ya da Ankara'dan olan varsa telefoncu tavsiye edecek var mı?
  • kasa parçalarını yan sanayi bulabilirsiniz sadece, gerçek kasa istiyorsanız (su geçirmezlik ve biraz daha iyi dayanıklı olsun diye) teleservice ten değiştirtmelisiniz. ha önemli olan kozmetik görünüşü derseniz bütün yan sanayi camların kalitesi neredeyse aynı. en ucuzunu alıp kendiniz takabilirsiniz.
  • Garanti varsa devam etsin dersen servis. Garanti yoksa aliden al, takma kisminda maket bicagi, b-7000 yapistirici ve sac kurutma makinasi lazim. Beceremem dersen gotur telefonculara yapar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda daha önce de bahsetmiştim. İster telefoncuya götürün ister b7000 ile yapıştırın. Her halükarda su alacak. İki yöntem var su almaması için. Ya orijinal yapışkan contasından bulup alacaksınız, yan sanayi kapak üzerindeki yapışkan hiçbir işe yaramaz. Kapak üzerindekini kazıyıp orijinal conta ile yapıştıracaksınız.

    İkinci yöntemse benim bizzat deneyip su geçirmezlik noktasında olumlu sonuç aldığım yöntemdir.

    Yan sanayi kapak üzerindeki yapışkan tamamen temizlenmeli. Telefon kasası üzerindeki kalıntı yapışkanlar da komple temizlenmeli.

    Dayson poliüretan mastik yapıştırıcı var genelde otomobil işlerinde kullanılır, cam yapıştırılır. Bunun bir şırınga içerisine bir miktar doldurup telefon kasası üzerinde kapağın kenarlarının oturduğu yerlere kesintisiz bir şerit halinde sürülür. Kapak kapatılır, her yanından mandal ile sıkıştırılır. Mastiğin donma süresi 8 saat. Bir gece beklerse ertesi gün artık katiyetle sökülmez. Ne hava ne su geçirir. Tek handikapı istenilse bile ısıtılarak çıkarılamaması.

    Servis menüsünden basınç testi yapıp su geçirmezliği teyit edebilirsiniz.

    Kamera bölgesinde aşırı miktar sürmemeye özen gösterilmeli. Kapak bastırılınca yayılıp kameraya bulaşabilir. Kararınca sürmek gerek.

    Bunu uyguladığım iki cihaz da bir seneye yakın zamandır sorunsuz kullanılıyor. En ufak bir açılma dahi yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • EKE58 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ediyorum tavsiyeniz için. Açıkçası su geçirmezliği pek takmıyorum. Islak mendille falan sildiğimde telefonu su almasın yeter.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam aliden alıp kendim ya da telefoncuda taktırayım öyleyse. Peki direk telefoncuda var mıdır arka cam? Siparişle uğraşmasak. Bir de kaç günde gelir acaba. Yurtta kalıyorum ODTÜ'de ve danışma kabul etmiyor kargoyu teslim almıyor.
  • Bir de aliden sipariş etsem ne kadar zamanda gelir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia için Z5 5.2 inç Arka Cam Pil Kapak NFC su geçirmez Sticker Z5 E6603 E6633 E6653 E6683 Konut Arka Kapı kapak

    https://s.click.aliexpress.com/e/bAVrfEYu nasıldır sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliden 1 aya gelir. Acilse TR de taktir derim. GG de vs. var 45-50 ye satiyorlar 20-25 e aldiklari kapagi. 10-15 e sihhiyede taktirirsiniz. HTC servisi bir tane o sihhiyede heykelin orda. Kusursuz is yapiyorlar, her turlu aletleri yapiskanlari mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheFourBarMechanism

    Sony Xperia için Z5 5.2 inç Arka Cam Pil Kapak NFC su geçirmez Sticker Z5 E6603 E6633 E6653 E6683 Konut Arka Kapı kapak

    https://s.click.aliexpress.com/e/bAVrfEYu nasıldır sizce?
    Bundan alma sakin cok dandik. Kamera cami cevresinde sunger olan ve flash kisminda siyah bir plastik olanlardan alin. Orjinale birebir yakin onlar.

    Bunlardan..

    Original Housing Rear Back Battery Door Cover Case With NFC For Sony Xperia Z5 E6603 E6653 E6633 E6683
    https://s.click.aliexpress.com/e/b7pj9Vqs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 19 Ekim 2018; 22:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam garantide yaptırsam ne kadar tutar ki? Böyle yaptırırsam 100 lira falan gidecek sanırım. Taktırma+16 dolar+yol falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ucuzunu bulursun elbet ben örnek attım. Garanti ne kadar bilmem arar sorarsınız.
  • Z5 premium için nisan ayında 150 lira gini bir fiyat istenmişti ama o zaman ki Euro kuru ile şimdiki arasında uçurum var. 200-250 gibi bir fiyat çıkabilir.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumla ilgili birkaç sorum var .
    Telefonum sony xperia z5 dual (E6633)
    Bu modelde bildirim ışığı sadece kırmızı renk mi yanıyor ? Birkaç tane uygulama indirip, bildirim ışığını farklı renklerde yakmaya çalıştım ama sadece kırmızı renk ayarlayınca yanıyor başka renk yanmıyor. Ayrıca şarj ederken %90 dan sonra hiç ışık yanmıyor. %90 a kadar kırmızı ışık yanıyor.

    Diğer sorum , telefon video çekerken( hd çözünürlükte bile en fazla 3dk video çekebiliyorum) yada ağır oyunlar oynarken ( pubg gibi) yüksek ısıdan dolayı uygulamayı kapatıyor. Bazen Youtube uygulamasını açmıyor ısı çok yüksek diye. Bu bildirimi engellemek mümkünmü yani telefon ısınsın ama uygulayı kullanmama engel olmasın. Telefonda root yok. Root atmadan yapılabilirmi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • önerinize ihtiyacım var.cihaz z5 dual.yakınlık sensörü yok cihazda,karşı tarafa ses çok az gidiyor(bu sorunu kulaklık kullanarak hallediyordum ki kulaklığı algılamıyor cihaz artık)bir kaç yere gösterdiğimde anakartın deişmesi gerektiği söylendi.anakart da bir tlf demek değiştireceğine yenisini al dediler.sizce ne yapmalıyım ve anakartı nereden temin etmek mantıklı
  • hasanrcn kullanıcısına yanıt
    Hocam kırmızı led sorununu bilmem lakin ısınmadır, donmadır vs tüm problemlerimi aldığım gün girişteki rehbere uygun şekilde root atıp sonrasında kendim geliştirerek çözdüm, garantisi bittiyse direkt rootlayın derim hocam, bitmediyse de yedek alarak gene kendinizi sağlama alabilirsiniz. Şuan cihazım 10 numara 5 yıldız oldu, birkaç güne sot'da paylaşırım. Hepinize iyi akşamlar :)
  • 
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.