Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, bir aralar kullanıyordum. Şimdi Xperia Z5 kullanıyorum. Note FE kutusunda bekliyor. Açıkçası, Note FE Z5'ten daha özellikli. En basitinden, mavi ışık filtresi FE'de stock iken Z5'te yazılımla yüklüyorsunuz. FE'yi biraz, ağır oluyor diye taşımak istemiyorum, yoksa FE açık ara önde.

İki cihaza da sahip olmak istemiştim. O yüzden ikisini de aldım. Aklıma estikçe cihazları değişirim :)
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Aynı kafadayız desene bende yaz başı note fe aldım. Üç dört ay evvelde z5 1199 a hb de satılıyodu onuda aldım. Şimdi değişip değişip kullanıyorum.Birde kampanyalı iphone se bulup alsam on numara olur. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt
    Hocam note fe den sonra sizi z5 kesinlikle kesmez. Ama nostalji olsun diye ben ve diğer arkadaşın yaptığı gibi ek olarak alın bence. Z5 kamerası vasat ısınma problemi var. Oyun filan oynarkeni bırak faceye foruma girerken bile ısınıyor. Ama şekli bence hala daha çok güzel z5 in.

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. sıklıkla telefon değişiyorum ben de ama değiştirirken elimdekini elden çıkarıyorum hep. benim için ideal boyut 5,2 buna karar verdim artık. daha önce 2 defa htc 10 almıştım. en sevdiğim telefon o oldu bugüne kadar. şimdi yine 5,2 ye dönmek istiyorum. c5 ultra kullanmıştım daha önce. geceden sabaha %30 civarı şarjı boşalıyordu para iadesi almıştım. sony nin yeni modellerinin dizaynını sevmiyorum. z5 in dizaynı ve altın rengi çok cezbetti beni. z5 in kasası içinde snapdragon 820 veya üzeri bir işlemciyle model üretse sony direk alırdım.
  • arkadaşlar z5 - z5 premium z5 compact arka kameraları birbirine uygun mudur değiştirsem?
  • Dr. X kullanıcısına yanıt
    Hocam parça numaraları farklı ufak tefek farklılık belki olabilir. Denemeden bunu bilemeyiz ama eğer numaralar farklı ise buna dikkat etmek lazım sıkıntı çıkarabilir.

Z5 ve z5 premium kamerası 1293-8229

Z5 compact 1294-0715

Mesela ben z5 compact ın için son wi fi sürücüsünü z5 premium A yüklemeye çalıştığımda telefon bot olmadı. Sony logosunda kaldı. Z5 compact dışardan aynı gözükse de aslında içerden farklılıklara sahip bir cihaz bence.

• Bugün z5 aldım 7.1.1 kurulu geldi sarj ısınma.kasma sorunu var sürümü 5.1.1 e çeksem ne olur

• Hocam ısıbma sorununa bişey yapamazsın o işlemci ile alakalı.Ama ben 7 sürümünde kasma filan yaşamadım.

• freeze-bee kullanıcısına yanıt
    Hocam küçük ekran istiyorsanız bence o segmentte en başarılı cihaz s7 Ben bi ara kullandım boyut olarak çok iyü bence. Ama insanoğlu sıkılıyo işte bir süre sonra.

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    sırasıyla s7 edge-htc 10-s7-htc10 kullandım son 2 yılda şimdi de note fe kullanıyorum. boyut olarak başarılı dediğiniz gibi ama samsung touchwiz arayüzü (artık experience diye geçiyor) donanım ne kadar yüksek olsa da akıcı bir deneyim sunmuyor. htc 10 yağ gibi akıyordu diyebilirim. dediğiniz gibi sıkılıyor insan bir süre sonra. o yüzden sony kullanmak istiyorum ama lg g6 yı da alternatifler arasına aldım.
  • Arkadaşlar telefonun el feneri modu 1 karış uzağı göstermiyor. Ama kamerada flaş modu açıkken çok daha güçlü bir aydınlatma yapıyor. Rootsuz olarak o flaş ı elfenerine çevirebileceğimiz bir uygulama var mı?

• 1.299 TL. Açılmış kutu ile geldi. Hepsiburada'ya güvenmiştik ama açılan kutuyu göndermeleri tam bir hayal kırıklığı.(Satıcı hepsiburadanın kendisi.) Kışın kesinlikle üşümezsiniz, cihaz el yakıyor. Yazın galiba bir köşeye koyup yedek telefonu kullanacağız çünkü yazın kesin el yakar. Şarj durduğu yerde son hızla bitiyor. Günü çıkarması çok zor. Elde kılıfsız kullanmak imkansız gibi, elinizden kayıp gidiyor. Arkadaki köşelerde ince çıkıntı rahatsız edici, eli kesecek diye düşünüyor insan. Fiyatı düşünülünce bunlar gözardı edilebilir. Ama çok can sıkıcı. Hafif olması, göze hoş gelen tasarım, canlı ekran, kameranın doğal çekimleri, hızı...artı özellikleri. Özellikle kamera çok eleştiriliyor ama bence orta seviyede sorunsuz.

Alınır mı? Bu fiyata kesinlikle alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 6 Ekim 2018; 13:26:40 >
  • 5.1.1 e düşürdüm cihazı fakat sarj sorunu çok fazla 2 dk wp giriyorum %75 %71 düşüyor

Snapchat uygulaması kasıyor 7.1.1 e geri dönüyorum hayırlısı

• Profeson kullanıcısına yanıt
    5.1.1 e düşerken full wipe yaptınız mı hocam?
  • Hocam 5.1.1 sürümündeyim bazı emojiler falan yok sizce 6.0.1 mi 7.1.1 mi

• Merhaba, Z5 telefonumu Son sürüme yükselttim Android 7,, ama pil süresine (kullanım süresi) bakıyorum her şarjdan sonra sıfırlamıyor, 3 gün gibi saçma bilgi veriyor?
    Çözüm varmı yoksa bir hata mı
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Donanim kullanimina girip ekran suresine bakacaksiniz, ekran suresi son sarjdan itibaren gecen sureyi verir. Burasida yuksekse sarj etmeden once bir restart yapmayi deneyebilirsiniz.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Ekran süresi değil, komple şarj kaç gün gidiyor hesabı yapmak istiyorum..Malum Android 7 ile beraber pil sarfı çoğaldı diyorlar..Uzun süre Android 6 da kaldım direndim ama 7 ye geçeyim dedim..

Restart edince sayaç resetliyor ama son günlerde Şarj ediyorum, şarj bitiminde şarjdan çıkartınca sıfırlaması lazım sayaçın ama sıfırlamıyor
  • Telefonum modeli E6653 uygun kernel dosyasını bulamadım nerden bulabilirim? Yada dosya içerisindeki E6633 olan kernel telefonuma uyaar mı?
  • barano47 B kullanıcısına yanıt
    XDA Developers
    [SafetyNet] Stock Kernel + TWRP + Magisk + Magisk Manager for Z5 Single/Dual
    https://forum.xda-developers.com/xperia-z5/development/safetynet-stock-kernel-twrp-magisk-t3621133

Hocam xda da rahat bulurusnuz. Zaten link de verdiğim dosyalar da bu sayfanın kurucusu Theverge hocama ait.

• 
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.