Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ouzqan

200 civarı birşeydi. Ses seviyesi değiştirme çubuğunda ki ingilizce sıkıntısının da çözüldüğü belirtiliyor. Bunun dışında da başla bir değişiklik yoktur. Güvenlik yaması da Aralık ayının keşke 5 Ocak sonrası olsa da şu meşhur meltdown ve semtte açıkları da kapansa .

Bende melt spec sandım :) gerek yok ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gingobil_109 G kullanıcısına yanıt
    Garantisi bozulmasin diye mecbur servise verip ucreti ne ise odeyip yaptirmaniz gerekecek.

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Gorende telefonda milli gizli projeler var sanacak :) Cok abartmayin yav bu guncelleme olayini..

Oreo gormeyecek, bitti gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 2 Mart 2018; 23:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gingobil_109

Z5 dual cihazımı alalı henüz 3 ay olmasına rağmen arka kamera lens camı çizildi, resmen soyuldu sanki :) jelatin falan var gibide durmuyo. Daha önce bu konudan bahsedilmiş ise affola, detaylı inceleme yapamadım. Yardımcı olabilecek birileri varsa şimdiden teşekkür ederim.

ben telefona bunu alip uygulamistim

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Gorende telefonda milli gizli projeler var sanacak :) Cok abartmayin yav bu guncelleme olayini..

yok yaw bende ztn 6.0 var :D şimdiye kadar hiç duymadım banka hesabı soyulan bu olaydan :D

• Xperia XZ2 temaları

sahibi: marcokao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 3 Mart 2018; 14:53:15 >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Aynen bunları da denedim fakat olmuyor. Furkan beyin dedigi gibi işe yaramıyor.
    Bu sorunla karşılaşmak için ziraat hesabın olmasına gerek yok deneyebilirsin. uygulamayı indirmen yeterli. Giriş ekranı gelmeden sürekli yeniden başlıyor.
    Bu sorunla karşılaşan bayagı cok.

• gingobil_109 G kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de olmuştu.Bu sorun kullanıcı hatası ile oluşuyor. Fotograf, video cekerken güneş ışınlarının yansımasıyla yeşil lekeler cıkıyor görüntülerde. Servise verirken hafızada boyle bir görüntü ile verebilirsin. Verirken kamerayı kullanırken yeşil lekeler cıkıyor diye sorununu söylersen sadece cam lensi degil arka kapagı komple degiştiriyorlar. Ayrıca ücret talep etmiyorlar.

• Disardayim sizin icin 50MB kotami harcadim..

Sonuc olarak sorunsuz calisiyor. Sanirim ya eksik bir seyler yaptiniz yada SafetyNet dogrulamasini gecemiyorsunuz. Bunun icin xda da konum mevcut sceryavuz adiyla..

Buyrun Magisk Hide ile sorunsuz, uyari vermeden calisiyor..

• Kullanan arkadaşlara sorum 1300 tl ye sıfır olarak hala alınır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: curry_30

Kullanan arkadaşlara sorum 1300 tl ye sıfır olarak hala alınır mı ?

bugün bi arkadaşıma tavsiye ettim. o civarda başka telefonlarda var sen istersen onu araştır buna kıyasla nasıl diye sor bize. şekil şemal olarak beğendiysen alınır.
  • quote:

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    42 Android telefon modeli bankacılık virüsü ile satılmış!
    https://shiftdelete.net/42-android-telefon-modeli-bankacilik-virusu-ile-satilmis

ya böle bişi olursa bizede :p

• quote:

Xiaomi cihazlarini listenize katabiliyorsaniz ilk tercihiniz onlar olabilir, 1900TL ye kadar. 1900TL ye kadar parasini hakeden cihaz neredeyse yok. 1-2 markanin 1-2 modeli. Huawei, Xiaomi belki birde Lenovo(Moto) olabilir. Z5 onlara gore daha oturakli ve karizmatik bir cihaz. F/P ariyorsaniz ilk olarak Xiaomiden baslayip begenmeyip eledikce en son Z5 dusunulebilir.

Kotu cihaz oldugundan degil eski cihaz oldugundan soyledigim.. Neredeyse 3 yil olacak cikali, artik yeni uretim bile olsa Z5 ler, pilleri dayanmamaya basladi..

• quote:

quote:

Xiaomi cihazlarini listenize katabiliyorsaniz ilk tercihiniz onlar olabilir, 1900TL ye kadar. 1900TL ye kadar parasini hakeden cihaz neredeyse yok. 1-2 markanin 1-2 modeli. Huawei, Xiaomi belki birde Lenovo(Moto) olabilir. Z5 onlara gore daha oturakli ve karizmatik bir cihaz. F/P ariyorsaniz ilk olarak Xiaomiden baslayip begenmeyip eledikce en son Z5 dusunulebilir.

Kotu cihaz oldugundan degil eski cihaz oldugundan soyledigim.. Neredeyse 3 yil olacak cikali, artik yeni uretim bile olsa Z5 ler, pilleri dayanmamaya basladi..

p20 bekliyodum bende ama geçen seneki p10 a baktım çıkış fiyatı epey var. onun yerine s8 alınır :D

xiaomi mi 7 çıkacak galiba. mi6 görmedim hiç malzemesi işçiliği vs.. nasıl? belki mi7 alırım.

edit:hatta şöyle bi düşündüm. tahminlere göre 5.5" civarıymış alınabilecek en mantıklı telefonlardan biri olur mi7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 4 Mart 2018; 3:33:43 >

• Telefon piyasası artık tıkandı gibi. Bugün mağazalara gidip diğer son model telefonlara baktım, Sony serisi zaten aynı bildiğiniz gibi. XZ1 ile yapıp da bu telefonla yapamadığın toplasan iki üç gereksiz özellik vardır. Samsung benim gözümde sorunlu bir marka, elimden geldiğince uzak duruyorum fakat Note 8'in bile öyle aman aman bir özelliği çarpmadı gözüme. Şu elimizdeki cihazlar en az iki sene daha son performansta çalışır gibi görünüyor. Zaten son XZ2 serisi de benim açımdan hayal kırıklığı. Gerek parmak izi okuyucusun arkaya taşınması gerekse kulaklık girişinin kaldırılması nedeniyle.
  • Aynen anlattiginiz gibi. Ihtiyaclar belirlenip ona gore secim yapilmali.

Misal spotify veya fizy gibi bir servisim yok muzik dinlemem o zaman sesi harika bir cihaz aramamaliyim.

Fotograf cekmiyorsam orta seviye kamera yeterli olur.

Parmak izi onemsizse hic katmam bile.

Ekran 4.5-5.0 arasi yeterliyse ustune bakmamaliyim.

Batarya 1 gunu cikarsin yeter diyorsam pil performansini hesaba katmamaliyim.

Bunlari topladiginda bazi insanlar var ki 500-600tl lik telefonlar bile isini goruyorken 2000tl lik telefon aliyorlar :)

• Xz2 nin tasarımı xperia zr nin zaten fotokopisi gibi. Bunu yazınca fanboylar gelip körsün vs yazıyorlar ön camı hariç birebir kopyası. Sadece yanda zr gibi haresi yok 3.5 girişi zaten yok. Eskiden en azından tasarımı değişiyordu çerçrvesi kalın olsa da. Şimdi tasarım aynı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon değiştırme ortalaması ay olarak 23 den 31 e çıkmış zaten dun bı haberde okudum. Seneye 33 e cıkacagı öngörülüyormus

https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Yukseltme-dongusunun-uzamasi-akilli-telefon-satislarini-tehdit-ediyor.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 4 Mart 2018; 11:32:28 >
  • Şu an bende Z5 dual var XZ almak mantıklı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpagu71

Şu an bende Z5 dual var XZ almak mantıklı mı?

ben z5 alırken xz vardı. bence z5 ten xz ye geçmek mantıksız. xiaomi mi6 felan al daha iyi. mi 6 beğenmiyorsan aynı fiyatta başka telefonlara bak. ama z5 ten xz pek gerekli değil bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 4 Mart 2018; 14:46:24 >
  • 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.