Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
521.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazılım onarımı yapınca ne gibi şeyler değişiyor ben daha hiç pc comp bile bağlamadım telefonu. Çok gereklimi yazılım onarımı
  • arkadaşlar telefonu 6 ya downgrade yaptım telefon açılmıyor hard reset atmam gerekiyor ama tuşlarla nasıl format atılır bi türlü bulamadım lütfen bilen arkadaşalr yardımcı olursa sevnirim
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Eğer telefonunuz da yazılımsal sorunlar var ise onarım ile düzeltilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Eğer telefonunuz da yazılımsal sorunlar var ise onarım ile düzeltilebilir.

Taşlarla reset işlemi hat hafıza kartı yerini aç sarı tus var orda ona bas reset atar az basılı tut ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsö123456 H kullanıcısına yanıt
    Hocam reset atma işlemi ile sadece donan telefonu açmaya yarar. Yazılımsal sorun varsa bunu ancak yazılım onarımı çözer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

arkadaşlar telefonu 6 ya downgrade yaptım telefon açılmıyor hard reset atmam gerekiyor ama tuşlarla nasıl format atılır bi türlü bulamadım lütfen bilen arkadaşalr yardımcı olursa sevnirim

Eğer kurulumu flashtool ile yaptıysanız sorunsuz açılması gerek.

Defalarca yaptım. Eğer TWRP den yedek ile döndüyseniz açılmama olabilir. Flashtool ile sıfırdan kurun kurarken MUTLAKA WIPE seçeneklerinin hepsini seçin..
  • haldir54 H kullanıcısına yanıt
    Yeni telefon almayı düşünüyorsunuz sanırım. Size tavsiyem snapdragon 810 ve snapdragon 615 kullanan hiçbir telefonu almayın.

• Xperifirm ile Customized TR' yi seçince 32.2.A.5.11 ve 32.3.A.0.376 numaralı iki tane versiyon çıkıyor. Bunlardan hangisini operatör sürümü olmayan Z5 ler için kullanabiliriz.
  • freepomp F kullanıcısına yanıt
    32.2.A.5.11 Marsmallow 32.3.A.0.376 Nougat sürümüdür. Nougat güncellemesi resmi olarak tam olmadığı için ikisini de beraber paylaşmışlar. İkisi de custom romdur...
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Flashtool veya PC Companion ile güncellemek arasında hissedilir bir fark var mı? Ne yaptıysam Flashtool ile ftf dosyasını oluşturamadım sanırım Flashtool' un 0.9.23.1 sürümünde bug varmış nasıl patch yapılacağı yazıyor ama yapamadım.
  • freepomp F kullanıcısına yanıt
    www.flashtool.net
    Windows - Downloads - Flashtool
    http://www.flashtool.net/downloads_windows.php

Bu linkteki x10flasher.jar dosyasını indirip Flashtool'un ana dizininde bulunan x10flasher ile değiştireceksiniz hocam...
  • Herkes güncelledı 6.0a döndü z5dual'e hala gelmedı güncelleme?

• Telefonu downgrade nasıl yaparım? Sadece flashtooldan Android 6yı yüklemem mi gerek bukadar mı yoksa başka bişeyler daha mı yapmam gerekiyor?

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam yanlış yerdeki x10flasher dosyasını değiştirdiğim için olmuyormuş ftf dosyasını oluşturdum.
  • Arkadaşlar sadece bildirim çubuğu farklı görünecek diye kararsız pili çabuk biten ve burada anlatılan bir çok bug ile uğraşmak istemiyorsanız nougat 7.1.2 gelene kadar güncelleme yapmayın. Sadece sonyde değil google pixel 7.1.1de bile çözülememiş bir dolu bug var. Ben güncelledim ve dün tekrar marshmallow a geri dönüş yaptım. Güncelleyeceklere tavsiyem güncelleme yapmamaları. Az kalsın telefondan soğuyordum marshmallow a geri dönüş yaptım da keyfim yerine geldi resmen. Tabi bu sırada birsürü ayar düzeltme programları yeniden kurma vs ile uğraştım gereksiz yere. Yazıklar olsun google a da Sony'ye de. Z2 den beri ilk kez böyle bir güncelleme rezilliği görüyorum hep ileriye giderdik daha iyi yazılım gelir hızlanırdık nougat resmen rezalet oldu.

6 ya dönüş yapmak isteyenler;

Flashtool indirin

www.flashtool.net
    Downloads - Flashtool
    http://www.flashtool.net/downloads.php

Vpn kullanıp kendinizi ingilterede falan gösterip xperiablog a üye olun ve aşağıdaki linkten marshmallow Türkiye romunu indirin

http://www.xperiablog.net/forum/resources/xperia-z5_e6603_32-2-a-5-11_turkey_generic.767/

Aşağıdaki linkteki anlatımda part 3 den başlayarak söylenenleri takip edin. Konunun ilk sayfasında da Türkçe anlatım var nasıl flashlama yapacağınızla ilgili. Direk ftf dosyası indireceğiniz için paketleme işlemi yapmanız agerek yok. Flashlama yaparken wipe seçeneklerinin hepsini seçmeyi unutmayın. Temiz kurulum olsun.

http://www.xperiablog.net/2016/03/12/install-xperia-marshmallow-using-flashtool-and-xperifirm-guide/

Son olarak windows 8/8.1/10 kullananlar için driverlar nasıl yüklenir videosu da aşağıdaki linkte. Driverların kurulu olduğundan emin olun.

Jacky Productionsyoutube
    How to install Driver Flashtool on Windows 8/8.1/10
    https://www.youtube.com/watch?v=fcz4o6fpDGc

Ben güncelledim pişman oldum. Güncelleyecekler buglara hazır olsun. Herkese iyi forumlar.

• İyi günler arkadaşlar,
    Bir yılı aşkın süredir Z5 Green kullanıyorum,Sd kart kullanmıyorum,Sim kartımı da Z5 için yenilemiştim. Marshmallowa geçtikten beri telefon değişik zaman aralıklarıyla kendi kendine kapanıp açılıyor.Birkaç saniye ekran donuyor sonra kapanıyor üç defa kırmızı led yanıp sönüyor ve telefon açılıyor. Bazen günde bir iki defa bazen haftada bir defa bazen iki haftada bir aynı sorunu yaşıyorum.Herhangi bir programa özel değil bu sorun.Boştayken bile yeniden başlıyor.
    Pc companion ile yazılım onarımı yaptım ama fayda etmedi. Nougat ile de sorun devam ediyor. 6.0 a pc companion ile 7.0 a mobil ağ üzerinden geçtim.
    Ayrıca alt hoparlör sesi de kısık geliyor.Çözüm için ne önerirsiniz? Garantisi devam ediyor, Ankara Ankamall Bimeksten almıştım.
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler..
  • Arkadaşlar benim z5e geçenlerde 7.0 yükledim.yükleme bittikten sonra telefonu açınca ekranın dört kenarında led ışıkların titrediğini ve bir anda ışığın az seviyede yanıp söndüğüne şahit oldum.sonra akşama kadar devam etti ve kendi kendine düzeldi.dün çarşıda telefondan mesaj attım arkadaşa dönüş olmayınca telefona baktım aşırı ısınmıştı.ve simsiyah ekran güç++ses yapınca üç defa titredi ve kapandı.hani eve gidince hal ederim diye önemsemedim.bu tür konulara hakim olduğum için önemsemedim.eve gellince telefon dan tık yok.şarj almıyor.ışık yanmıyor.pc görmüyor.hafıza kart girişinden işlem yaptım.yok yok.telefon tamamen ölmüştü.bugün garantiye verdim.bakalım ne olacak.

Ayrıca yabancı forumlarda sony geri çektiği rom ve şimdi çıkan 7,0 telefonlarda aşırı ısınma kitlenme ve kapanmalara sebebiyet veriyormuş.bu durum diğer sony modellerinde de mevcutmuş.benim tahminim aşırı bug vardı.sistem de kaldıramayınca anakartı yakmış olabilir diye düşünüyorum.

gelişmeleri burdan bildireceğim.

• Arkadaşlar 24 subatta z5 dual aldım 2 adet güncelleme geldi yükledim şimdi 7.0 nougat ne zaman gelir merak ediyorum bilenler söyleyebilrse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondoron -- 28 Nisan 2017; 5:17:12 >
  • Z5 Premium kullanıyorum. Chrome'da böyle hafif resimli sitelerde mesela gazete sitelerinde falan takılmalar oluyor kaydırırken. Yani pürüzsüz gitmiyor bu sadece bende mi böyle yoksa sizde pürüzsüz mü?

• Bu telefonun sesini nasıl düzeltecez, aradıkları zaman sesi çıkmıyor töbe töbe

• 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.