Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
519.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öyleyse iyi bir haber hocam,

ben de şöyle bir kıyas fotosu buldum, 14 gün önce konmuş büyük ihtimalle eski versiyon ama 8mp /23 mp farkı var

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rj2k -- 2 Kasım 2015; 16:57:06 >
  • Otomatik modda 23 mp çekim geldi arkadaşlar merak etmeyin.
  • Arkadaslar bu hafta cihaz satisa cikacakmi kesin bir bilgisi olan varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arkadaslar bu hafta cihaz satisa cikacakmi kesin bir bilgisi olan varmi ?

Sonyzorlu n11 ön sipariş sayfasında ikinci hafta stoklara gireceği yazıyor. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Contra333

quote:

Sonyzorlu n11 ön sipariş sayfasında ikinci hafta stoklara gireceği yazıyor. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Ayın 6 sında satışa çıkacak diyen çok vallahi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Contra333

quote:

Ayın 6 sında satışa çıkacak diyen çok vallahi

Max. 2 hafta kaldı artık sıkıntı değil

• snapdragon 820li cihazlar ne zaman cikar acaba ben bi kac ay bekleyecegim z5 tam kafama yatmiyor nedense

• MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    haklı olabilirsin kararsız kalmakta 820de belli değil sonyde ikinciel düşük olduğu için kararsız kaldım acaba kışın 6s le mi 5p ile ısınsam diye kararsızım ios tan nefret ediyorum kullanamıyorum sonyle tek ortak noktası birde ekran kasa oranı sayılabilir 6s almazsam z6 imkansız gibi çok zarar olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iayksl -- 2 Kasım 2015; 23:37:13 >
  • nightmare777 N kullanıcısına yanıt
    Xda forumunda güncel driver ile test etmiş

22 numaralı mesaj

• Camera test ( Manzara Modu aktif )

Z5

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Canon eos60d

• Fotoğraflarda başlıklar karışmış olabilir mi, üzerinde yazmasa üstteki fotoğraf Canon derdim. Z5 süper iş çıkartmış bence.
  • beklemekten ciğerim soldu yemin ederim hala bir açıklama yok ya
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Z5 ve Z5c Cuma günü satışta galiba ama Z5P belli değil sanırım, eğer Cuma günü Z5P çıkmazsa ben vazgeçiyorum almaktan. Kendileri bilirler.
  • cmlakgndz C kullanıcısına yanıt
    Aralığın ilk haftasına kadar bekleyeceğim ama ne alırım belli değil z5 almam galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iayksl -- 3 Kasım 2015; 15:53:39 >
  • iayksl İ kullanıcısına yanıt
    ben de Z5 almam, eğer premium da 6 Kasımda çıkarsa premium alırım. Çıkarmazlarsa ben vazgeçiyorum. Appledan önce tanıttı Apple çıkardı bunlar hala ortada yok.
  • www.n11.com
    Xperia Z5 Cep Telefonu Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu?q=xperia+z5&srt=PRICE_HIGH

6 Kasımda satışa çıkıyor fiyat z5 2500 tl z5c 2000 tl

Bu arada E6603 modeliymiş yani cat4 150mbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 3 Kasım 2015; 16:21:06 >

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    bu fiyatlarla iki sene bekleriz düşmesini. o sırada z8 serisi çıkar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z5c nin kutu içeriği hakkında bilgi yok. kulaklık var mı? sony m5 in fiyatıda 1800 den aşağı olmaz gibi. zaten m5 i önceden satışa sunmuş olsaydı. z serisini yüksek fiyattan satamayacaklardı. zaten satılmayacak o kadar altarnatif varken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony nin Türkiye politikası gerçekten başarısız, bu seviyeden satamazlar.

• dasarum D kullanıcısına yanıt
    Hayır dostum başlıklar karışmadı eos60d de ki renkler daha doğal z5 biraz kontrastı şişirmiş abartılı renkler ortaya çıkmış ama kaliteden ödün vermeden yapmış bunu burada amaç prof makine ile cep telefonunu kıyaslamak tabi ki de değil ama z5 gündüz çekimlerinde doğru renkleri vermekte sıkıntı çekmiyor ve kullanıcısını çok mutlu edeceğe benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.