Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: se_runtome

kardeş hala serviste tüm kutu ve aksesuarlarını teslim ettim ne olacak bi haber yok. yenisi taaa temmuz da gelir bekleyemem. aslında olmuşken z5p diyorum ama kararsızım

Hocam hepsburada da z5 premium 2099 a düşmüş haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün itibariyle yeşil z5ime kavuştum kavuştum. Yalnız büyük bir sorun var üst hoparlör alttakine göre cok fazla ses veriyo ve de hoparlörlerin kalitesi z2 me göre çok aşağıda. Güncelleme işe yaramazsa iade etmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: slord236

Arkadaşlar bugün itibariyle yeşil z5ime kavuştum kavuştum. Yalnız büyük bir sorun var üst hoparlör alttakine göre cok fazla ses veriyo ve de hoparlörlerin kalitesi z2 me göre çok aşağıda. Güncelleme işe yaramazsa iade etmeyi düşünüyorum

Hocam öncelikle hayırlı olsun.Ben z5 i 20 gün falan kullanmıştım ama galiba azda olsa bende de vardı

• oha bugün telefonu çok mu kullandım ne şarjim 20 oldu daha şimdiden önceden tam 11de 20 olurdu ah be ultra stamina olaydı alırdım oh kafam rahat

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam şuan hala inceliyorum 6.0 ı indirsin bi yükleyip bakıcam. Bide bu ön kamera da şöyle bi durum var telefonu düz tutup kendime baktığımda ekranın sağına geliyorum sorun mu değil mi bilemedim. Ama hoparlörler z2 ye göre hiç iyi değil moralimi bozdu biraz

• quote:

Arkadaşlar bugün itibariyle yeşil z5ime kavuştum kavuştum. Yalnız büyük bir sorun var üst hoparlör alttakine göre cok fazla ses veriyo ve de hoparlörlerin kalitesi z2 me göre çok aşağıda. Güncelleme işe yaramazsa iade etmeyi düşünüyorum

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Bende almayı düşünüyorum . Nereden ne kadara aldınız acaba ?

• lunhker kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam hepsiburadadan yeşil rengini 2000 tlye aldım Yaman İletişimden. Hoparlör sorunu düzelmezse iade edicem 2000 tl az para değil ama onun dışında çok beğendim özellikle tasarım. Şu an tek sorun hoaprlörlerdeki dengesizlik gibi onun dışında çok ama çok şık bi cihaz yeşil inanılmaz yakışmış ekran z2 ye göre baya güzel renkler ve görüş açısı olarak. Ekranı beğendim yani. Kulaklık ses çıkışı da gayet güzel. Kamera yazılımına kesinlikle iyileştirme lazım ama manuelde gayet güzel o da. Ön kamera da gayet yeterli doğal çekiyor. Ama kamerada otomatik moda çok iyileştirme lazım
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    biliyorum kardeşim aklımda yalnız fotoğraf çekimi çok yavaş geldi. s7 ye baktım 1sn sürmüyor tak çekiyor acayip hoşuma gitti.hele bir cihazın durumu belli olsun hayırlısı.sen memnunsun sanırım cıihazdan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

biliyorum kardeşim aklımda yalnız fotoğraf çekimi çok yavaş geldi. s7 ye baktım 1sn sürmüyor tak çekiyor acayip hoşuma gitti.hele bir cihazın durumu belli olsun hayırlısı.sen memnunsun sanırım cıihazdan?

Hocam memnunum özellikle pilinden çok memnunum şu anda 5 saat 25 dk ekran sürem var kalan pil %26! En kötü 5 saat alıyorum yelefonun kötü bir yanı yok.Ama hala aklım xperia ların tasarımınıda:)) Daha bir estetik geliyor hele z5 in arka mat yüzü çok premiumdu

• darkshine666 D kullanıcısına yanıt
    Daha önce kullanılmış olma ihtimali yoktu cihazın. Kutusunu da telefonu da da ilk kez ben açtım, zaten hepsiburada'nın böyle bir şeye müsade edebileceğini sanmıyorum. Ek olarak da rev4 geldi zaten telefon. O konuda da her türlü iade alabileceklerini söylemişlerdi, wi-fi'ya bağlanması falan önemli değil. Ama yanlış hatırlamıyorsam turkcell uygulaması vardı 2-3 tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcanerdem -- 29 Mart 2016; 20:56:38 >
  • şarj yüzde 1 ekran süresi 6.13

• Arkadaşlar bir de mağazada incelediğim üründe ekranın beyazl dengesi daha bi düzgündü bendeki ekran daha bi sarımtırak geldi var mı böyle bi durum Z5lerde
  • ugurcanerdem U kullanıcısına yanıt
    Hımm
    Fiyatları o yüzden uygun o zaman türkcell den faturaya tabi alıp satıyorlar
    Neyse kapalı kutu kvk olduğu sürece sıkıntı yok
    Hoş kvk da iğrenç bi servis oda ayrı mevzu
    İadede sıkıntı olmayacağını sana kim söyledi hocam
    Bide rev4mü en sıkıntısızı,
    Satıcı ile mi konuştun 4 yollayın diye

Bu arada Hepsiburada daki bittibitiyorda z5 siyah yok,
    Gelir mi ki

Hocam bunların telefonu kaç yolarmısın,

• Arkadaşlar sizdede şarjın 2şer 2şer düştüğü oluyormu ?

• slord236 S kullanıcısına yanıt
    Bende yok hocam. Ben böyle bi sorunu olan hatırlamıyorum.

• quote:

Saolun hocam hepsiburadadan yeşil rengini 2000 tlye aldım Yaman İletişimden. Hoparlör sorunu düzelmezse iade edicem 2000 tl az para değil ama onun dışında çok beğendim özellikle tasarım. Şu an tek sorun hoaprlörlerdeki dengesizlik gibi onun dışında çok ama çok şık bi cihaz yeşil inanılmaz yakışmış ekran z2 ye göre baya güzel renkler ve görüş açısı olarak. Ekranı beğendim yani. Kulaklık ses çıkışı da gayet güzel. Kamera yazılımına kesinlikle iyileştirme lazım ama manuelde gayet güzel o da. Ön kamera da gayet yeterli doğal çekiyor. Ama kamerada otomatik moda çok iyileştirme lazım

Hocam Teşekkürler cevap için. Bende alacağım ama güveniyorum hepsiburadaya garantisi vs. Nasıl acaba ?

• Kendi çektiğim videoyu izlerken url hatası veriyo stability kahramanımız! 2 ay oldu cihaz ilk günlerde de bi kere yapmıştı böyle, 6.0 güncellemesinden sonra ilk kez oldu. SD kart sorunlu olabilir mi dedim dahiliye attım yine oldu. ama pc de sorun yok aynı video başarılı oynatıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı, ne yapılabilir fikir verecek birileri vardır mutlaka.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• lunhker kullanıcısına yanıt
    Valla ben de tam emin olmadan aldım ama pişman değilim şu an güncellemeyle çok güzel oldu kamera baya hızlandı
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.