Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Logcat in güç kısmında olmasına imkan yok keza kendisi adb üzerinden ulaşılan sistem girdilerini ve çıktılarıbı dökümleyen bir tür komut istemi aracısı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bianconero

official lineage os için oms tema desteği nasıl yapabiliriz ya da romu editleyip nasıl bu desteği sağlayabiliriz? temasız aosp pek güzel durmuyor.

Magisk kurup substratum ile istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

XDA Developers
    [Module] Systemless Substratum (Legacy/Layers Mode)
    https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-systemless-substratum-legacy-t3623607

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Orijinalden alıntı: Bianconero

official lineage os için oms tema desteği nasıl yapabiliriz ya da romu editleyip nasıl bu desteği sağlayabiliriz? temasız aosp pek güzel durmuyor.

Magisk kurup substratum ile istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

XDA Developers
    [Module] Systemless Substratum (Legacy/Layers Mode)
    https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-systemless-substratum-legacy-t3623607

zaten sorun burada. substratum legacy modda açılıyor çünkü official lineagede substratum desteği yok. legacy olduğu için çoğu tema hata veriyor sistemi yeniden başlatıyor. xdada substratum geliştiricilerinden birisi konu açmış ve anlatmış çok kolay da yazmış fakat yazılım dilini bilmediğim için o kadar anlamsız geliyor ki :) haozeke, crdroid,unofficial lineage,rr gibi romlarda bu destek eklenmiş ve subsratum temaları sorunsuz çalışıyor fakat officialde yok maalesef. xda linki burada;

XDA Developers
    [REFERENCE] LineageOS with full Substratum support - Closed until Oreo
    https://forum.xda-developers.com/apps/substratum/reference-lineageos-substratum-support-t3580276

• Bianconero kullanıcısına yanıt
    Kod ekleme yapmiyorsunuz. Sadece OMS kutuphanesini varolana uzerine ekliyorsunuz yine onuda siz degil git yapiyor zaten.

git pull
    GitHub
    LineageOMS/android_frameworks_base
    https://github.com/LineageOMS/android_frameworks_base
    cm-14.1

ROM derlemek zor degil ugrastiricidir. Zaten bu is icin tek yapmaniz gereken dogru araclari bilmek ve yazilan komutlari eksiksiz tamamlamak.

"LineageOS build" seklinde aratip ustte attiginiz konudakilerle birlikte tema destekli bir LineageOS elde edebilirsiniz..

Ya da bunlarla ugrasmayip haozeke surumu kullanin adam zaten sizin icin ugrasmis.. Guncellemesini talep edebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 28 Şubat 2018; 6:57:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rom derlemeyi bilmiyorum bu yüzden yapabileceğimi sanmıyorum. diğer romlarda buglar var bu yüzden kullanamıyorum. bluetoothla arabaya bağlanmak işkence oluyor ama ofiicial otomatik bağlanıyor. bundan dolayı official kullanmak istiyorum. keşke video olsaydı bununla ilgili.

• Merhabalar.. Öncelikle şunu söylemeliyim ki çok yararlı,anlaşılır bir rehber hazırlamışsınız elinize sağlık, teşekkür ederim. Bende, garanti süresinin dolmasıyla telefonu rootlama işlerini hallettim, Şimdi stabil,güncel, geliştirilmiş rom arayışlarına girdim. Önerilerinizi denemek isterim.

Asıl yazma sebebime geleck olursak, Sorunum banka uygulamasına giremiyorum. Teb bankasına rahat sorunsuz giriyorum fakat ziraat mobil uygulamasına giriş yapamıyorum uygulama açılmıyor. magisk manager ile yapılıyormuş bişeyler, denedim olmadı. Bi bilginiz var mı bu konuda?
  • hyasar064 H kullanıcısına yanıt
    Ziraat eskiden rootlu kullanıma izin veriyordu uyarıyla beraber lakin şimdi hiç açılmıyor. Root hider uygulamaları işe yaramıyor, keza xposed maskelemeleri de öyle. Ziraatin uygulamasını incelemedim ama tek çıkış yolu mobil internet şube olabilir. Birde yeni bankkart uygulamasından deneyin şansınızı. Hesaplara erişimi yok ama kartları ve işlemlerini gösteriyor.

• Magisk Hide islemiyor mu Furkan? Bende Ziraat kart yok olsa denerdim.

• hyasar064 H kullanıcısına yanıt
    Magisk icerisinde bulunan Magisk Hide ozelligi sayesinde uygulamardan root yetkisi gizleniyor normalde. Ayrica Magisk ile gelen SafetyNet bypass ile google play dogrulamasida gecilebiliyor.

Bu ise yaramadiysa Ziraat Mobil baska seyleride kontrol ediyor olabilir.

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Xposed ile çalışan gizleme eklentileri işlemiyor siyah ekrana düşüyor direkt uygulamayı inceleyip dosyalardan nereden bu bilgiyi edindiğini bulup oraya çalışmak lazım. Magisk ile denemedim niyeyse bir türlü stabil çalıştıramadım magisk i 3 4 yeniden başlatmada bir sistemi gidiyor niyeyse

• Ek garanti bitince yapmak lazım şu videoyu. işlemci performans sıkıntısına sanırım çözüm bulmuşlar. Performans değerleri çok ama çok iyi.
    YouTube
    Liquid Metal Cooling a PHONE!?!?!
    https://youtu.be/VV5S6-jejG0

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

Ek garanti bitince yapmak lazım şu videoyu. işlemci performans sıkıntısına sanırım çözüm bulmuşlar. Performans değerleri çok ama çok iyi.
    https://youtu.be/VV5S6-jejG0

Cok bakamadımda nedir bu ıslemcı macunu gıbı bısey mı :)

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Sıvı metal, termal macundan daha iletken bir madde. Oem pc lerde de aynı şekilde ısınma var, linus bunun da sıvı metal ile geçirebileceğini söylüyor ki haklı. Çoğu bilgisayarda termal macunun adam gibi dağılmamasından kalın kalmasından yahut iletkenliğinin azlığından ısınıyor. Açıkçası telefonlar için de aynı durum geçerli bana kalırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

Sıvı metal, termal macundan daha iletken bir madde. Oem pc lerde de aynı şekilde ısınma var, linus bunun da sıvı metal ile geçirebileceğini söylüyor ki haklı. Çoğu bilgisayarda termal macunun adam gibi dağılmamasından kalın kalmasından yahut iletkenliğinin azlığından ısınıyor. Açıkçası telefonlar için de aynı durum geçerli bana kalırsa

Dogru aslında toza suya dayanıklı çoğu kolay kolay bıseyde olmaz

• Daha önce açıklanmıştı forumda çift sım olayı. S8 ıcınde geçerlimı :D babama telefon aldım s8 yurtdısı cıft sım. Cıft sımler ıyı olmuyormuş nıye aldın tek dedım dıyo nettede duzgun bı konu bulamadım :) aksam eve gıdıp arastıracagım yinede ıcı rahat etsın :D

• z5 serisi için son bir güvenlik yaması daha gelebilir arkadaşlar. Z5' in SOV32 numaralı Japonya versiyonu için 32.3.C.0.403 numaralı güncellemenin açık kaynakları yayınlandı. Büyük ihtimalle de yakın zaman da dağıtımı başlar. Şu an yüklü versiyon ise 32.3.C.0.274 olduğu için çok bir değişiklik beklememek lazım.
  • Z5 dual cihazımı alalı henüz 3 ay olmasına rağmen arka kamera lens camı çizildi, resmen soyuldu sanki :) jelatin falan var gibide durmuyo. Daha önce bu konudan bahsedilmiş ise affola, detaylı inceleme yapamadım. Yardımcı olabilecek birileri varsa şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

z5 serisi için son bir güvenlik yaması daha gelebilir arkadaşlar. Z5' in SOV32 numaralı Japonya versiyonu için 32.3.C.0.403 numaralı güncellemenin açık kaynakları yayınlandı. Büyük ihtimalle de yakın zaman da dağıtımı başlar. Şu an yüklü versiyon ise 32.3.C.0.274 olduğu için çok bir değişiklik beklememek lazım.

kaç mb bilgin varmı. iyileştirmeler varsa 7.1 e geçerim bende.
  • Ver servise değiştirsinler o malzeme plastik polikarbondan yapılmış bi koruması yok normaldir çizilmesi.

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    200 civarı birşeydi. Ses seviyesi değiştirme çubuğunda ki ingilizce sıkıntısının da çözüldüğü belirtiliyor. Bunun dışında da başla bir değişiklik yoktur. Güvenlik yaması da Aralık ayının keşke 5 Ocak sonrası olsa da şu meşhur meltdown ve spectre açıkları da kapansa .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzqan -- 2 Mart 2018; 9:40:41 >
  • 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.