|
Android 16 tabanlı Nothing OS 4.0 alacak telefonlar: İşte liste
1 Mobil
-
-
Kısaca "Phone 1 hariç tüm telefonlar" deseydiniz yeterli olurdu. Zaten 3-5 cihazları var.
-
Hala satışta bu Nothing 1 modeli.18bin TL yazmışlar yazılımı bitik telefona.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 19 Temmuz 2025; 1:35:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çıkarır çıkarmaz derken? 2 yıl geçmiş.
https://www.donanimhaber.com/amp/nothing-phone-1-turkiye-de-iste-fiyati-ve-ozellikleri--164382
Ayrıca şu an 14.7K fiyatla satılmakta. Alıp almamak kişiye kalmış ama kesinlikle bitik değil.
Düzelttim teşekkürler.
Custom rom desteği hala devam eden ve uzun süre de devam edecek bir cihaz. Yanılmıyorsam Arter de yazılım desteği veriyordu.
-
benim tel
2.5 yıl önce piyasaya çıkan Nothing phone 1 e güncelleme desteğini kestikleri için asla ama asla bu markayı almanızı tavsiye etmiyorum. İphone 7 yıl önce çıkardığı xsmax 6 yıl önce çıkardığı iphone 11 e hala güncelleme desteği veriyor. Yazık çok pişmanım derhal satıcam phone 1 i.
_____________________________ -
hocam yeni çıkmış bir firma ve ilk ürünü. Buna rağman 3 ana yazılım desteğini vermiş. Samsung Xiaomi Oppo gibi büyük firmalarda o tarihte çıkan cihazların kaç tanesi Android 15 e geçti?
Ha bu arada markayı iphone ile kıyaslamanız gayet güzel
_____________________________ -
neyin kafasını yaşıyorsun ? biri 450euro dan çıkmış, diğer 900 eurodan
-
Nothing Phone bence tam olması gerektiği yazılımda. Şu anda sorunsuz akıyor. Yazılım güçlü ve yeterli. Bu fiyat segmentinde alacağınız hiçbir redmi tecno realme oppo 3 sene sonra bile bu performansı vermez bunu diyeyim size.
Daha bugün bir abimize aldırdım bundan.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt