Şimdi Ara

Android 15 resmen tamamlandı: İşte güncelleme alacak telefonlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nothing phone 2a(orta segment) mükemmel değil ama olabilecek en iyi performansı minimum bugla(gözümle farkettiğim yok) veriyor. Güncellemelerde seri ve ufak ufak özellikte ekliyorlar.

• Vay be nothing hepsine veriyor, sanki bir modeli daha yok muydu?

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Iphone kullanan biri olarak söylüyorum Iphone Android'in 5 sene filan gerisinde. En düşük model android alırsan öyle olur tabi. En son Samsung Note 10 lite kullanıyordum. IPhone 15 pro'ya geçtim. Aralarında nesil farkı olmasına rağmen android'in çok ileride olduğunu gördüm. 100 küsür özellik sayarım Ios'un eksikliklerinden. Şu an bunu satıp Samsung s24 ultra almayı düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hangi Android telefonu kullanıyorsun şu anda merak ettim. Marka, model yazar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poco X5 Pro, Redmi Note 12 pro ailesinden olduğu için Redmi note 12 pro Android 15'i aldığında Poco X5 Pro'da alacak demektir..

Listede yazılı olmalıydı ama olmaması almayacağı anlamı gelmiyor.. Ek olarak senelerdir diyorum yine diyeyim, xiaomi grubundan telefonlar güncelleme alıyor da ne boka yarıyor, sorunsuz çalışan telefonlar kasmaya bozulmaya, ekran süresi düşmeye başlıyor, bilerek yapıyorlar.. Hiç güncellenmemiş 1 senelik telefonun, 1 senedir her güncelleme yüklenmiş telefondan ekran süresi daha uzun.. Gelen bir yenilik bir özellikte yok ki güncellendiğine değsin..

• ADP ile güncellemeleri kapatma vakti geldi demekki. Yine yavaşlatıp bozacaklar S22 ve S23'ü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ufak tefek şeyler koyuyorlar hoop android15 yine 2 3 birsey koy android 16 ilginc ilginc isler

Taşlanırsın android çöp deme!

S23 kullanıyorum ipse2020'den geçtim 4 senelik se20 bana daha kolay ve kullanışlı geliyormuş hata yapmışım. İos en kısasından korsan bir işletim sistemi gibi durmuyor android korsan resmen heryer reklam. Daha önce defalarca yazdım çözüm bulamadım yine yazayım android binancetr'de anlık fiyatları bile gösteremeyen bir sistem. Kusur saymaya başlasak sabah olur.

• @Mousen asıl çöp dandios asıl takılan uygulamalar onda... senin android kullanmadığın kesin... yalancı...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.