Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
103
Favori
166.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isa_tr

A.d.block yazılımı sizde dh reklamlarını engelliyor mu?

Aynen herşeyi engelliyor, çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoki

Odin ile kurdum sorunsuz çalıştı S6 versiyonu

Lakin oyunlarda performans olarak ciddi bir kasma sorunu var, türkiye romunu nereden bulabilirim odin için

6.0.1'in TR versiyonu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkrenda

Irak romunu yüklemeye kalktım ve An error has occurred while updating the device software. Use the Emeregency recovery function in the Smart Switch PC software diye uyarı verdi ve telefon kilitlendi. Smart Switch le geri yüklemeye kalktım telefonunuz tanınmıyor diye uyarı veriyor. Eski orjinal rom vardı ona döneyim dedim onu da kabul etmiyor :) Ne yapacuukkkkkk şimdi... Servislik mi olduk yoksa ?

Tanıması lazım, farklı usb portundan deneyin bilgileri eksiksiz girin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lecher

Note 5 Irak için MM güncellemesi aldı.

http://www.sammobile.com/firmwares/download/65958/N920CXXU2BPB9_N920COJV2BPB7_MID/

Bunu ekleyelim Türkçe vardır bunda.
  • Teşekkürler güzel bir konu hazırlamışsınız, en sevdiğim bilgide ad*block Fast oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahadır_fb -- 26 Şubat 2016; 14:55:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahadır_fb

Teşekkürler güzel bir konu hazırlamışsınız, en sevdiğim bilgide ad*block Fast oldu :)

Emeği karşılıksız bırakmadığınız için ben teşekkür ederim.

Birazdan pipirikli arkadaşlarımız için farklı ülkelerin romlarını yükledikten sonra KNOX sayacının artmadığına dair kanıt koyulacaktır.
  • Erişilebilirlik, Marshmallow, Yeni Hava Durumu, Güç Menüsü'ne ait 4 yeni resim eklendi.

920F 6.0.1 için Knox ve CSC bilgileri eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Şubat 2016; 15:24:03 >
  • quote:

Bildirimler menüsündeki güç tasarrufu modu etkin uyarısını nasil kapatıyoruz acaba.guc tasarrufu acikken bir yerden gizleniyordu bulamadım MMde kaldırılmış sanırım.

Supervpn gibi programlar çalışmıyor mm'de.

Çalışanları var, mesela ben hideman kullanıyorum çalışıyor. Başka çalışanlar da var

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    5.1.1 demek istemiştim
  • Şebeke ve ekran modunun en iyi sarj için hangisinde olmalı.

• extense E kullanıcısına yanıt
    samFirm'den Region Kodunu TUR yazınca hata mesajı veriyor
  • quote:

Şebeke ve ekran modunun en iyi sarj için hangisinde olmalı.

+1
  • 6.0.1 hakkinda yorumum kesinlikle olmus. Ornek olarak soylemek gerekirse eskiden taaa s2 cihazimdan beri kullandigim ve bi yerden sonra hak ediyor diye parasini odeyerek fulunu aldigim nova launcher programini guncellemeden sonra acmiyorum bile. Hatta beni cezbeden gasture seceneklerini kullanmaktan vazgectim ve all in one gasture uygulamasini kullanik olan tek eksik ozelliginide kapattim uzun sure kullanimda takilma donma olmadikca touchwoz olmus uygulamalar ve pil olmus.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Yahu hocam hersey iyi guzelde favorileri nasil cozdunuz benim hersey crhome da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fefeyx -- 26 Şubat 2016; 18:23:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

Yahu hocam hersey iyi guzelde favorileri nasil cozdunuz benim hersey crhome da

Telefonda sıkıntı olmuyor bende, bilgisayardan kullanıyorum Chrome'ı.
  • Odin Anlatımı güncellendi.
  • fransa romunu yükleyeceğim numaralarım sim kartımda kayıtlı işyerinde iğne vb. alet yok çıkaramıyorum. vipe data / vipe cahche yaptıgımızda sim deki numaralar siliniyor mu yada romu yüklediğimizde ? ona göre sadece romu yükleyeyim vipe yarın yapmayı düşünüyorıum
  • Note 5 Irak ROM'unu yükledim. Herşey düzgün şimdilik. Teşekkürler MühendisMurat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweaker001

fransa romunu yükleyeceğim numaralarım sim kartımda kayıtlı işyerinde iğne vb. alet yok çıkaramıyorum. vipe data / vipe cahche yaptıgımızda sim deki numaralar siliniyor mu yada romu yüklediğimizde ? ona göre sadece romu yükleyeyim vipe yarın yapmayı düşünüyorıum

Sim e birşey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer

Note 5 Irak ROM'unu yükledim. Herşey düzgün şimdilik. Teşekkürler MühendisMurat :)

Hayırlı olsun, geri dönüşler bizim için önemli.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.