Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
103
Favori
166.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MULTI CSC DIYE BİRSEY YAZIYOR SUAN TELEFONDA BUNU NASIL DUZELTEBİLİRİM BİDE FRANSA ROM UNUN 4 OARCALISINI VEREBİLİRMİSİNİZ BANA
  • Hocam sizce marshmallow güncellemesi s5 e ne zaman gelir ve yeni arayüz gelirmi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Usta benim kurdugum rom hangisiydi bilmiyorum ama ilk sayfada ekran görüntüleri vardı kaldırmıssın. 4 dosya indirmisti. Samfirmden indirmiştim. Şimdi arkadasda kuracakta skype üzeri anlatıcam bu ilk sayfadaki diğerlerinden farksız değil mi ? Operatorsuz ve fransa rom falan diyorlar aradaki fark ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4PTAN -- 26 Şubat 2016; 0:14:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4PTAN

Usta benim kurdugum rom hangisiydi bilmiyorum ama ilk sayfada ekran görüntüleri vardı kaldırmıssın. 4 dosya indirmisti. Samfirmden indirmiştim. Şimdi arkadasda kuracakta skype üzeri anlatıcam bu ilk sayfadaki diğerlerinden farksız değil mi ? Operatorsuz ve fransa rom falan diyorlar aradaki fark ne ?

Farksız.
  • murat hocam ben btu ve vod romunun csc lerı duruyor ama xef romu yuklu bunlar bana ilerde guncelleme sıkıntısı cıkarabilşr bunları nasıl xef yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk61ylmz

murat hocam ben btu ve vod romunun csc lerı duruyor ama xef romu yuklu bunlar bana ilerde guncelleme sıkıntısı cıkarabilşr bunları nasıl xef yapabilirim

Extra bir yol bilmiyorum her ülkenin csc'si farklı, bu normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Şubat 2016; 1:50:11 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    SİMDİ HOCAM BEN FRANSA ROM UNU KURUDM AMA BENDE CSC BTU ONU NASIL XEF YAPABİLİRİM VARMIDIR ELİMİZDE 4 PARCA FRANSA ROMU
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk61ylmz

SİMDİ HOCAM BEN FRANSA ROM UNU KURUDM AMA BENDE CSC BTU ONU NASIL XEF YAPABİLİRİM VARMIDIR ELİMİZDE 4 PARCA FRANSA ROMU

Wipe'ları yap.
    YAPTIM HOCAM BANA 4 PARCALI ROMU LİNKİ VARSA VEREBİLİRMİSİNİZ
  • Odin ile kurdum sorunsuz çalıştı S6 versiyonu

Lakin oyunlarda performans olarak ciddi bir kasma sorunu var, türkiye romunu nereden bulabilirim odin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 26 Şubat 2016; 9:54:55 >
    Irak romunu yüklemeye kalktım ve An error has occurred while updating the device software. Use the Emeregency recovery function in the Smart Switch PC software diye uyarı verdi ve telefon kilitlendi. Smart Switch le geri yüklemeye kalktım telefonunuz tanınmıyor diye uyarı veriyor. Eski orjinal rom vardı ona döneyim dedim onu da kabul etmiyor :) Ne yapacuukkkkkk şimdi... Servislik mi olduk yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: dede5525

Merhaba benim cihazin modeli edge plus SM-G928F hangisini yüklemem gerekiyor

928F için çıkan bir şey yok daha.

Tamam tesekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizce galaxy s5 için marshmallow ne zaman gelir ve yeni arayüz gelirmi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bildirimler menüsündeki güç tasarrufu modu etkin uyarısını nasil kapatıyoruz acaba.guc tasarrufu acikken bir yerden gizleniyordu bulamadım MMde kaldırılmış sanırım.

Supervpn gibi programlar çalışmıyor mm'de.
  • A.d.block yazılımı sizde dh reklamlarını engelliyor mu?
  • engelliyor...
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    aksine bende aktif olmasına rağmen ayarlardan hic bir ise yaramıyor forex hepsiburada ve tatilbudue reklamlaei hala duruyor sayfada ustten icerigi engellw acik yapip ad.bl.c.k işaretledim yine aynı

• Note 5 Marshmallow 6.0.1 Root Türkçe

• quote:

Orijinalden alıntı: turan2121

Hocam sizce galaxy s5 için marshmallow ne zaman gelir ve yeni arayüz gelirmi ?

Dostum net bir bilgi ben görmedim, kafamdan da sallayamam olursa yazacağız zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.