Şimdi Ara

Andriod mi yoksa Opera tarayicimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sorum olucak.

4.1.1 de hangi tarayiciyi kullaniyorsunuz ?

Yillardir opera kullaniyorum. Benim icin en buyuk ozelligi forumlarda yazilari kaydirmasi. Yani yazilari okurken saga sola suruklemem gerekmiyor ekrani. Bu ozeligini cok ama cok seviyorum Operanin. Turbo olayida 3g de cabasi tabiki
    Orjinal Andriod ide kullanmak istiyorum artik ozellikle zoom attigindaki akiciligi cok guzel fakat sirf yukaridaki neden yuzunden kullanmiyorum. Bunu orjinal Andriod in browser inda yapabiliyormuyuz ? Egerki yapabiliyorsak Orjinal ini kullanicagim.
    Google chrome yukledim, oda ayni sekilde forumlarda yada yazilarda zoom attigimda illaki saga sola kaydirmak gerekiyor. Ama tercihim ya opera yada orjinali..

Bir kac gundur testlerde yaptim kendimce her ikisinde oldukca hizli ve seri calisiyorlar.

Sizin tercihiniz nedir bu konuda?

• Ben de operaciydim. Ram yönünden çok musrif olsada neo v cihazimda bile opera kullanirdim. Ama jelly bean ile note 2 de stock kullanıyorum. Alismasi 1-2 gün sürdü. Flash desteği samsung stock browser da devam ediyor. Bence bu her türlü arayüze deger.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolphink'te kullanabilrsin.ben kullanıyorum, google crome benziyor bence operadan daha iyi herkes operadan başka bir tarayıcı bilmiyor zaten senin farkın olsun..
  • Simdi dolphink e baktim baya guzel oda evet. Kapatirken sormasi siliyimmi falan dahada guzel. Opera nin yaptigini oda yapmiyor. Forum gibi yerlerde zoom attigimda saga sola kaydirmam gerekiyor cumlenin tamamini okumak icin alt alta kaydirmiyor. Bunun icin ayri bir ozellik falanmi acmamiz gerekiyor ne yapmak gerekiyor ?

Sanirim bu gidiste stock la devam edicegim bundan sonra gibi, gorunumude hos baya.. Ah bide yazilari kaydirsa super olucak. Turbo olayida olsa tadindan yenmezdi ama onu hadi es gectim artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 30 Kasım 2012; 21:01:28 >
  • zoom yaptıktan sonra iki kere tıklarsanız yazıları ekrana sığdırıyor stock.
  • Hocam bende yapmiyor ? Yanlismi yapiyorum yoksa ?

Cift tikladigimda zoom dan cikip geri geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 30 Kasım 2012; 23:01:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac için Safari mi Chrome mu?
    7 yıl önce açıldı
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.