Şimdi Ara

'''ANDAÇ(yıllık) YAZILARI''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son senelerini okuyanların büyük çilesii..tabiki andaç yazıları..her gören ban ayazmayı unutma diip gidiyor ne yazacğm ben yaaa..günler kısalıor ama benm önümde bi kaç karalanmış sayfa ve kalem varr..nolur yardım edin yaa..bi yakın arkadaşlarıma neler yazıyım bide 2 buçuk yıllık sevgilime neler yazıyım?tecrübelilere güvenioruz
    bu arada öğrendim ki sadece bizim buralarda andaç deniyormuş...
    yıllık=ANDAÇ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OVERnight -- 30 Kasım 2006; 22:28:17 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yıllık Andaç Yazıları

Yıllık andaç yazıları, geçmiş yılın önemli olaylarını, başarılarını ve zorluklarını anlatan bir tür yazılı belgedir. Genelde kurum, kuruluş veya kişiler tarafından düzenlenir ve dağıtılır.

Yıllık andaç yazıları, hem kurumların hem de bireylerin geçmiş performanslarını değerlendirmelerine ve gelecek hedefler belirlemelerine yardımcı olur. Kurumlar, yıllık andaç yazılarında mali sonuçlarını, operasyonlarını ve müşteri hizmetlerini değerlendirirler. Bireyler ise yıllık andaç yazılarında kişisel başarılarını, zorluklarını ve hedeflerini kaydederler.

Yıllık andaç yazıları, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli amaçlara hizmet edebilir:

• Geçmişi belgelemek
    • Başarılar hakkında bilgi vermek
    • Zorlukları vurgulamak
    • Gelecek hedefleri belirlemek
    • Şeffaflık ve hesap verebilirliği teşvik etmek

Etkili bir yıllık andaç yazısı, aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır:

• Kapsamlı: Geçmiş yılın önemli olaylarını ve başarılarını özetlemelidir.
    • Özlü: Bilgileri kısa ve öz bir şekilde sunmalıdır.
    • Bilgilendirici: Okuyuculara anlamlı bilgiler vermelidir.
    • Etki: Okuyucuların ilgisini çekmeli ve onlarda olumlu bir etki bırakmalıdır.

Yıllık andaç yazıları, kurumlar ve bireyler için değerli bir araçtır. Geçmişi belgeleme, başarıları vurgulama, zorlukları belirleme ve gelecek hedefleri belirleme fırsatı sunarlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • YAA HERKEZ BAKIO AMA YAZAN YOK yapmayın ama yaa..
  • kardes sana bunu kımse soyleyemez kı sonucta ne yasadıgını sen bılıyosun ha bana sen ne yazmıstın dersen ben ıkankamla yaptıgım itliklerden baslamıstım

oyle arası gıdıp sahıle denıze gırmekten tut okulun cıkılması ysak olan teras katına cıkıp foto cekmemmımı (tabı mdr yard kafaladıktan sonra) reklam olsun dıye arkadasın dukkanının stıckerını mudurun kapısına yapıstırıp ıslattıktan sonra cıkmasını ımkansızlastırdıgımdan tut kantını protesto olsun dıye donercıyle anlastıgımısı da ekle bunun ustune daha buraya yazsam 100lerce yarılacagın hıkayelerımı de ekle onları kısa kısa gecmıstım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 Yıllık mezun tecil hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.