Şimdi Ara

2 Yıllık İşletme Yönetimi okumak mantıklımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TM1 barajını 1 puanla geçemedim. Sizce %50 yada %75 burslu 2 yıllık işletme yönetimimi yazayım yoksa bir sene daha hazırlanıp 4 senelik bir üniversiteye mi gireyim ? Dershaneye bile yazıldım ama kafam çok karıştı. Meslek lisesi mezunu değilim bu 2 yıllık bölümlerde genelde hep meslek lisesi mezunlarımı oluyor ? DGS sınavından geçiş mümkünmü mesela vakıf yada devlet ?
    Bir sene daha hazırlansam muhtemelen yine işletme yada başka bir İİBF okurum sizce ne yapmalı ?

• güncel
  • Dexter71 D kullanıcısına yanıt
    hocam benım bıldıgım işletme 2yıl okuduktan sonra sınavsız geçişle dısardan 3.ci snıftan baslayıp bitirebilirsin yani demek istediğim işletme okuyacaksan git sene kaybın olmasın derım ama başka bölüm istiyorsan gitme (sen yinede bir araştır ben böyle biliyorum) bende büro yazcam bu sene 2 yıllık sonra kpssle atanamazsam işletme yada iktısat okuyacam dışardan 3.ci sınıftan başlıyacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat400 -- 23 Eylül 2013; 12:42:36 >
  • serhat400 kullanıcısına yanıt
    TM'den çok alternatif yok zaten Hukuk ben istemiyorum geriye başka bir şey kalmıyor hepsi birbirine benzer bölümler. Örgün eğitim olanından istiyorum ortam için falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.