Şimdi Ara

Anayola çıkarken hata kimde ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün akşam benzinlikten anayola doğru çıkarken SAĞ şeritte bi araba 90 la falan geliyordu arkası boş solu boş yol bomboş gece vakti zaten aramızda da 600 700 metre falan var .. Önce bekliyim dedim baktım yavaş geliyor çıktım sola geçse çok rahat giderdi sola geçmedi 5 6 saniye sonra benim hız 70e ulaştı arkama geldi selektör yaptı ard arda geçerkende kornoya uzun süre bastı sonra solladı ..Neye uğradığımı şaşırdım

Ben normalde çok dikkatli kullanırım anlam veremedim sola geçse geçer arka boş ön boş inadına mı yaptı yoksa benim yaptığım hatalı mı çok uzaktan gelse de beklemeli miydim ?

Panik oldum o an çok büyük bi hata yapmışım gibi uzun uzun kornoya bastı ..Hata bende mi yoksa 5 6 saniye sonra sollamadan arkama geçip korna çalıp sonra sollayan sürücüde mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 26 Eylül 2020; 2:15:15 >

• Yol boş olursa nezaketen seni bekletmemek için diğer şeride geçip geçmene izin vermesi daha makul olurdu. Ama adamın böyle bir zorunluluğu yok. Bu yüzden senin biraz bekleyip çıkman gerekirdi. Ha sonrasındaki hareketiyle birlikte adamın ne kadar düdük olduğunu anlaşılıyor. Karşılıklı hoşgörü ve saygı şart.
  • tamamen sende.

o gecip gidene kadar beklemek zorundasin. bir carpisma olsaydi yola kontrolsuz cikmaktan adam arkadan carpsa bile sucu sana verirlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

tamamen sende.

o gecip gidene kadar beklemek zorundasin. bir carpisma olsaydi yola kontrolsuz cikmaktan adam arkadan carpsa bile sucu sana verirlerdi.
    Hocam ben geçtikten 5 saye sonra anca arkama geldi yani arada mesafe çoktu ben anlam veremedim neden böyle yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Yol boş olursa nezaketen seni bekletmemek için diğer şeride geçip geçmene izin vermesi daha makul olurdu. Ama adamın böyle bir zorunluluğu yok. Bu yüzden senin biraz bekleyip çıkman gerekirdi. Ha sonrasındaki hareketiyle birlikte adamın ne kadar düdük olduğunu anlaşılıyor. Karşılıklı hoşgörü ve saygı şart.
    Bomboştu iki şeritte .. Ve aradan süre geçtikten sonra gelip korna çalıp selektör yapamsı çok tuhaf geldi. kendimi sorguladım ben mi hata yaptım diye
    Neyse teşekkürler yanıt için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Bomboştu iki şeritte .. Ve aradan süre geçtikten sonra gelip korna çalıp selektör yapamsı çok tuhaf geldi. kendimi sorguladım ben mi hata yaptım diye
    Neyse teşekkürler yanıt için

Alıntıları Göster
    Nezaket göstermek zorunda değil maalesef. Senin beklememen. Onun ise sonradan yaptığı hareket faul. Ben geçen gün önümdeki kamyonu tam sollayacakken arkamdaki adam hızlandı mesela ama sinyalimi verdim mesafe yeterince vardı buna rağmen korna çalınca frenlere asıldım paşa paşa arkamdan geldi isterse çarpsın uğraşmak isteyenle uğraşmak gerekiyor bu ülkede.

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kimseyle uğraşmamak gerekiyor kendim gibi düşündüm

Benim de böyle önümde anayaola çıkan olduğunda hep sol şeride geçerim boşsa arkam önüm ama işte ..

Herkesi kendim gibi sanmıycam her gün ders oluyor bana da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.