Şimdi Ara

ANATOMİ ÇALIŞİYORUM SORULARI ALAYIM [ YENİ SS ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
5
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyCreek -- 10 Aralık 2013; 19:12:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskisehir Osmangazi Universitesi Tip Fakultesi

• Tüm kemik, Tüm kas hepsini biliyorum Hemşireyim

Foraman Magnum nerede bulunur ?
    Bursa nedir nerede bulunur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Tüm kemik, Tüm kas hepsini biliyorum Hemşireyim

Bursa şehirdir, Marmara Bölgesi'nde bulunur.
    Diğerini bilmiyorum.
  • Kolay gelsin biz daha tibbi biyolojiyle falan ugrasiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Zor mor diyorsunuz da.. Ezberin iyiyse ezberle geç sinavda cat cat yapistir

Oysa herhangi bir muhendislikte [örnegin bizde (bilg müh)] ne kadar calisirsan calis sinavda analitik dusunce gucunu dibine kadar kullanman gereken sorular cikiyor yap yapabilirsen, en kestirme yoldan dusunemezsen sictin.

Neyse kolay gelsin

Algoritmadan kalma tehlikesi altındayım 15 aldım sınıf ortalaması 11 derste bomba gibiyim ama sınavdakileri yapamadım işte aynı dediğin gibi.
  • Kafa kemiklerini gördünüz mü bilmiyorum ama orada kafanı duvara duvara vuracaksın.Benden söylemesi o konuya iyi çalış
  • Anatomi kolay gencler kasmayin

• Bugün anatomi sınavı olduk.İlk sınavım 55.

Bugün ki sınavda berbat geçti 30 civarı bi puan bekliyorum.

Çalışmadığım için pişmanmıyım ? Hayır.Ezberci eğitime oldum olası karşıyımdır.Bir gram şey ezberlemem.Kafamı saçma sapan bilgilerle dolduramam

3.Sınav kopya çekeyim en iyisi.

@sanitas
    Os Frontale,os pariatele felan mı hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeymunHusnu -- 10 Aralık 2013; 19:57:06 >
  • Bu kadar basit davranma.
  • seneye bende bi girsem bölume
  • sodyum bağımlı glukoz taşıyıcısı nedir diye bir soru her zaman çıkar.Benden tavsiye fizyo için.Tıbbi bioda insülin yolakları çıkar.
    Anatomide de ismi şekil olanlar (acromion,acetabulum vs.) çıkar.Zilli sınavın ilki her zaman gg olur.Sonra alışırsın.Sene sonu sözlü varsa asıl o zordur aslında zor değil de şans biraz.
    Bir de ezberlemeyecem demişsin de ezberlemezsen 2 de 3 de onlar kullanılıyor yani bilmezsen dönem 2 de falan kalmaman çok zor.
  • quote:

Oysa herhangi bir muhendislikte [örnegin bizde (bilg müh)] ne kadar calisirsan calis sinavda analitik dusunce gucunu dibine kadar kullanman gereken sorular cikiyor yap yapabilirsen, en kestirme yoldan dusunemezsen sictin.

Neyse kolay gelsin

Afedersiniz ama şu mühendislerin yırtık dondan çıkar gibi her tıp konusunda ortaya çıkmasına acayip uyuz oluyorum ve yazılan şey temelde hep aynı : tıp zorsa mühendislik de zor. Biz mühendisliğe kolay mı dedik de böyle sürekli bir karşı atağa kalkıyorsunuz anlamıyorum. Daha dün bir sınavdan çıktım ve ben bu sınava 3 hafta aralıksız çalıştım geçme notununun ancak 10 puan üstüne çıkabildim, bir arkadaşım da aynı şekide 3 hafta çalıştı o da sınırda bir puan aldı ama size göre biz gerizekalıyız, tıp kolay, mühendislik zor. Neyse kolay gelsin size işiniz zor hakkaten analitik düşünmek filan...

• Sen kemik çalış. Ligamentler gelince sınavda görürüm ben seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

Diğerini bilmiyorum.

Hemşire hepsini biliyormuş:) yaw he he ..
    Vücutta dünya kıyamet bursa var. Bursa nerede diyor. Adam cevabı vermiş. Sen öyle sorarsan her şeyi bilen hemşire

• 12. sınıf biyolojisine (sistemlere) çalışırken bile delirme seviyesine geliyorum, Allah kolaylık versin.

• yere düşen femurları ne yapıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

quote:

Neyse kolay gelsin

Afedersiniz ama şu mühendislerin yırtık dondan çıkar gibi her tıp konusunda ortaya çıkmasına acayip uyuz oluyorum ve yazılan şey temelde hep aynı : tıp zorsa mühendislik de zor. Biz mühendisliğe kolay mı dedik de böyle sürekli bir karşı atağa kalkıyorsunuz anlamıyorum. Daha dün bir sınavdan çıktım ve ben bu sınava 3 hafta aralıksız çalıştım geçme notununun ancak 10 puan üstüne çıkabildim, bir arkadaşım da aynı şekide 3 hafta çalıştı o da sınırda bir puan aldı ama size göre biz gerizekalıyız, tıp kolay, mühendislik zor. Neyse kolay gelsin size işiniz zor hakkaten analitik düşünmek filan...

Bu modeller genelde tıbbı kazanamayıp mühendislikte kalanlar oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

quote:

Diğerini bilmiyorum.

Hemşire hepsini biliyormuş:) yaw he he ..
    Vücutta dünya kıyamet bursa var. Bursa nerede diyor. Adam cevabı vermiş. Sen öyle sorarsan her şeyi bilen hemşire

Buyur kardeş yanlış sormuşum Bursa nerelerde bulunur?
    Bizde Anatomi görüyoruz Tıp kadar olmasada bilmek şart Hemşireliği küçümsemiyelim zaten artık Tıp fakültesi derslerinde de anlatılıyor.

Bizde Anatomi, Fizyoloji, Histoloji, Farmakoloji, Biyokimya, Mikrobiyoloji, Patoloji gibi biyolojik ve tıbbi dersler mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 10 Aralık 2013; 21:17:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Ben de genel cerrahi çalışıyorum soruları alayım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.