normal cpanel i olan bi hostun olsa cpanelden yapabilirdin ama sitemynet de olucağını sanmıyorum...
Frontpage veya yanlıs hatırlamıyorsam Dreamweaver de öğle bir özellik vardi şifreli sayfalar için. bi incele istersen
niye şifrelemek isteğini anlamadım!!
zaten sadece fotomontaj var gördüğüm kadarıyla onlarda amatörce!!
reklammı yapmaya çalışıyorsun ne yapıyorsun anlamadm!
sen kimseye vermezsen zaten kimse girmez sitene niye şifreliyorsunki????
ARKADAŞIM AMACIM ÖĞRENMEK,,HOBİM BU BENİM WEB SİTE İLE UĞRAŞMAK BEN SADECE YARDIM İSTEDİM.....
www.jsindir.com gir burdan bulursun araştır burda
Aşağıdaki kodlarla yapabilirsin.
<script language="Javascript">
<!--
var password = "belirlediğinşifre"
var x = prompt("Lütfen şifreyi giriniz"," ")
if (x.toLowerCase() == password) {
alert("Şifre doğru \n \n Sayfaya girmek için Tamam'a tıklayın")
location = "dogru.htm"
}
else {
location = "yanlis.htm"
}
//--> </script>
belirlediğinşifre : Sayfana koymak istediğin şifre. dogru.htm : Siteye giren şifreyi doğru girdiği taktirde bu sayfa açılır. yanlis.htm : Siteye giren şifreyi yanlış girdiği taktirde bu sayfa açılır.
ama tabi JS ile şifrelendirme güvenli değil. şifreyi geçmek için insanların tek yapmaları gereken ana sayfanı kaydedip javascripti kaldırmak.
quote:
Orjinalden alıntı: Proteinn
ama tabi JS ile şifrelendirme güvenli değil. şifreyi geçmek için insanların tek yapmaları gereken ana sayfanı kaydedip javascripti kaldırmak.
kodlarla uğraşmayayım diyorsan. google HTML LOCK diye arattır basit bir program var o bu işi yapıyor. hem grup olarak şifre koyarsın hemde tek kişi olarak
asp veya php
yine de fena sayılmaz. kodları deneyelim bakalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme