Şimdi Ara

Analogda Yeniye Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Analog mevzuuna yeni girmiş biri olarak bazı tavsiyelere ve yorumlara ihtiyacım var; Amfim Fisher marka, ca 77 model entegre stereo, pikapım, Pioneer pl 200z model, speakerlarım ise Akai SW 135 Model Vintage Speaker ve Pioneer CS 797 Speaker(bunu kullanıyorum), Kablo olarak şu kırmızı ve siyah renkli standart görünümlü kablo amfi ile speaker arasında işlev görmekte.

Şimdi izninizle bir kaç sorunum olacak dile getirmek istediğim, yanıtlarsanız çok memnun olurum. Öncelikle plak dinlerken bir kanaldan ses gelmiyor bu durum radyo dinlerken geçerli değil amfiden dolayıdır diye düşündüm ve amfimi yeni değiştirdim vaziyet hala aynı.

Pikabım tatmin edici değildi ve sorunun artık bundan kaynaklandığını düşündüğümden şu pikabı sipariş ettim, bekliyorum:http://forumaudioshop.com/pro/akiyama-dj-1200-usb.html

Amfi ile Speaker bağlantısında bulunan bu sıradan kabloyu değiştirmeyi düşünüyorum ekonomik olarak zorlanmayacağım maksimum 100 lira civarında bir tavsiyeye ihtiyacım var.

Bu yollarla plak dinlerken tek kanaldan ses alamama sorununu aşacağımı umuyorum. Ufkumu açarsanız ve önerilerinizi esirgemezseniz memnuniyet duyarım.

Teşekkürler.

(Ayrıca bahsini açtığım aletlerin görselini de ekliyorum tamamlayıcı olur diye)

Analogda Yeniye Tavsiye

Analogda Yeniye Tavsiye

Analogda Yeniye Tavsiye

Analogda Yeniye Tavsiye

Analogda Yeniye Tavsiye

Analogda Yeniye Tavsiye

Analogda Yeniye Tavsiye

• A.CHANGE.OF.SEASONS A kullanıcısına yanıt
    Plak çaların ses kablosu veya başkabirşey arızalı olabilir..
    Hoparlör kablosunu o şeklide bağlamayın, ucunu 5cm açmışsınız, birbirine değse sonuç iyi olmaz. Yeni alacağınız kablonun uçlarını 5mm açın,,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.