Şimdi Ara

analog power saving mode

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler daha öncede konu açmıştim monitörüme elektrik gelmiyordu servise verdim simdi alinca elektrik geliyor ama bu kezde ekran analog power saving mode çıkıp kararıyor kasada calısıyor ne yapacam ?

• çözünürlük sorunu sanırsam,
    pc ni yeniden başlatıp F8 ile vga modunda başlat diyerek çözünürlüğünü ayarlayıp tekrardan yeniden başlat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

çözünürlük sorunu sanırsam,
    pc ni yeniden başlatıp F8 ile vga modunda başlat diyerek çözünürlüğünü ayarlayıp tekrardan yeniden başlat..

o nasil olacak hocam tam anlatamadım sanırım simdi kasa çalısıyor ama monitore görüntü gelmiyor aç kapat yapinca analog power saving mode çıkıp bu kez tamamen kararıyor ve kasada calısıyor ne yapmak lazım ?
  • Monitör ile kasa arasındaki bağlantı kablosunu kontrol edin. Kısacası harici tüm ihtimalleri devre dışı bırakmamız gerekiyor.

Çünkü monitörden önce bilgisayar çalışıyordu, heralde monitör gidince bir köşeye koydunuz ve bugün açınca bu sorun çıktı. O sebeple öncelikli olarak ekran kartı ile monitör arasındaki kabloyu kontrol edin. Sorun devam edersede şunu yapın, kasayı açın ve RAM modül/leriniz olacaktır, bu modülleri sökün, kenarlarından tutun ve ''Gold Finger'' yani altın pinlerini bir pamuklu bezle silin, soketide üfleyin ve yerine takın, bağlantıları yeniden kontrol edin ve çalıştırın. Bu şekilde ekran kartınızın dahili ise ekran kartınızında bağlantılarını kontrol edin, hatta yeterli bilgi vermemişsiniz ancak anakartınızda dahili ekran kartı varsa şu an harici ekran kartı kullanıyorsanız onu çıkartın sadece tümleşik ekran kartı ile çalıştırın, tabi anakarta bağlıyacaksınız. Ekran kartı bağlantı kablosunu bu kez.

Karışık anlattım, kusura bakmayın. Anlamadığınız bir nokta varsa çekinmeden sorun. Öncesinde tertemiz bir okuyun. Umarım yardımcı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.