Şimdi Ara

Anal Fissür - Makat Çatlağı ( makatını seven okusun ) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.825
Cevap
155
Favori
1.786.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

5 ay önce ameliyat oldum 1 haftadır yine ağrımaya başladı ne yapacağim bilmiyorum anestol pomad sürüyorum nereyekadar baöyle gidecer bilemiyorum

5 ay önce ameliyat olduysanız fissür tamamen iyileşmiş olması gerekiyor.Tekrar ameliyat olmamızı tavsiye etmem.Ameliyat olduğunuz doktorunuza tekrar gidin.Gerekiyorsa fissür Üzerindeki sert tabakayı alıp yarayı taze hale getirsinler.Krem sürerken darlık hissediyor musunuz.Dışkı ince mi çıkıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: missgirl06

Herkese Merhaba,
    çok zor bir hastalık olan Anal Fissür - Makat Çatlağı problemi gerçektende bu forum içerisinde rahatsızlığı yaşayan hastaların anlatmaya çalıştığı gibi sosyal yaşamı tamamı ile zora sokmaktadır. Biz burada Türkiye distribütörü olduğumuz Dr.Wheatgrass Antioksidan Superbalm isimli ürünü bu hastalığı yaşayan kişilere tanıtmaya çalışıyoruz çünkü Anal Fissür - Makat çatlağı probleminde çok, çok etkili olduğunu biliyoruz. 2002 yılından bu yana bir çoğu ülkede kullanılmaktadır. henüz ülkemizdeki kullanıcı sayısı az fakat Türkiyede kullanan hastalarda da sonuçların çok ,çok başarılı olduğunu söyleyebiliriz. bu ürün %100 bitkiseldir Buğday çimi suyu içermektedir bu nedenle belirtilmiş hiç bir yan etkisi yoktur. bahsettiğimiz Dr.Wheatgrass Antioksidan Superbalm isimli ürünümüz Anal Fissür - Makat Çatlağı dışında bazı cilt hastalıklarında mükemmel sonuçlar vermektedir. bunu araştırmak isteyenler google içinde ( buğday çimi suyu superbalm) yazarak kullanıcı yorumlarını inceleyebilirler. herkese acil şifalar dileriz. Not: bazı arkadaşlarımız reklam yaptığımızı düşünebilir fakat biz buradan bu ürünü tanıtmamış olsak sizlerin bu üründen haberiniz olmazdı diye düşünüyoruz. www.tyanakozmetik.com

Ürününüz eczanede satılıyor mu?Sağlık Bakanlığından onay alındı mı?Lütfen burada ilaç reklamı yapmayın.Eğer ürünün tedavi edici bir özelliği varsa sağlık Bakanlığından onay alın eczanelerde satılsın bu Rahatsızlığı çeken ve günde Dünya'da 1000 kişiden fazla ameliyat olan bir hastalığı tedavi edip tarihe geçin.

• Merhabalar,
    Evet ürünümüz sağlık bakanlığı ilaç eczacılık genel müdürlüğü sistemine kayıtlıdır. Ayrıca Eczanede satılmaktadır. Bizim buradan bu ürünü tanıtmaya çalışmamızda amacımız çok sıkıntılı bir hastalık olan Anal Fissür - Makat Çatlağı problemlerinde çok etkili ve çok faydalı olduğu içindir. Bu kremin ana özelliği cilt üzerindeki çatlaklar, yaralar ve yanıklar üzerinde mucizevi şekilde çok kısa sürede etki göstermesidir. Anal fissür konusunda Dünyanın bir çok ülkesinde çok fazla referansa sahip bir üründür, daha öncede belirtmiştim bu forum üzerinden bize ulaşan 4 hasta şu an kullanıyor 1 hasta dışarıdan bize ulaştı yani 5 hasta kullanıyor ve bize sürekli olarak teşekkür ediyorlar. bize inanmak zorunda değilsiniz istediğiniz gibi bu ürünü daha detaylı araştırabilirsiniz. lütfen google içinde ( buğday çimi suyu superbalm ) yazarak Türkiyedeki kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. ürünü ayrıca yurtdışı sitelerindede araştırabilirsiniz. Bu hastalığı yaşayan herkesen geçmiş olsun Acil şifalar dileriz.
  • Dj_durgun, anliyorum zor bi durum tabi..hele bide is güc olunca insan cok rahat olamiyor wc konusunda..ne olursa olsun botoxu denemelisin cunku bana hastaneden botoox hakkinda verilen kagidi detayli okuyunca botoxun 3 insandan 2sinde fissuru tamamen iyilestirdiigi yaziyordu..benim anal kisminda kasilma yok gevsemis durumda ama fissur iyilesmiyor..yara halen var..bazen yanma yapiyor ve koltuga sert zemine oturamiyorum sanirim baski yapiyor..bende yara 1mm derinligindeydi..nobetci memede olusmus ama doktorun dedigine gore bicak vuracak kadar buyuk degilmis..bahsettigin doktorlardan birini tanimiyorum..fakat digeri yani korhan taviloglunu azda olsa biliyorum cunku internet alemini isgal etmis durumda..fiyatlari kac para bu ikisinin..anal fissur ameliyati icin 1500-2000 tl deniliyor..nedir bu iki doktorun fiyatlari..korhan taviloglu internet dunyasini acmis oldugu sitelerle forumlarla doldurmus ..ayni atilla kaya ve ekibi gibi..korhana soru dahi soramiyosun..adam site aciyor bisi soruyosun gel para yatir cevap vereyim mantigiyla sacma sapan cevap veriyor..atilla kaya ve ekibi daha yardimsever fakat onlarda felaket paragöz..bence bu is icin nette doktor aramak yanlis olur..adam akilli cok insanin girdigi ciktigi bi hastanede bu isin uzmanina yaptirmak en dogru karar olur.. benim kafami karistiran mesele trde botoxun düzgün yapilmadigi konusunda..botox 4 yere enjekte ediliyor arka kisim sag sol ve ön..bizim turk doktorlarin botox videolarina bakiyorum adami kurbanlik dana gibi yatirmislar kalcasini karpuz gibi ayirip adama botox vuruyolar..

tacimmüdür acil bir doktora görünsen iyi edersin..tekrar fissur olusmussa baslangicta alacagin bazi önlemlerle kroniklesmesini engelleyebilirsin..yara derinlestikce ameliyatlik durum ortaya cikiyor
  • DR kaan taviloglu diye biri var paso reklamları donuyor aradım sinirlenip teli kapadım doktor olmak varmıs dunyanın parasını goturuyorlar
    sadece muayene.. 500 TL
    ameliyat 10-15 milyar
    botox 3 milyar

dedim ben o paralara yeni bir beden alırım

makat çatlağı için sizlerin tavsiye edecegi bi hekim varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 25 Haziran 2015; 15:01:09 >
  • Arkadaşlar bugün eczaneye doktorun yazdığı nitro gliserinli kremi yaptırdım. Koyu sarı bi rengi var bide ağır bi kokusu. İlacı yapan eczacı tam bir salaktı. Zaten ilk defa yapıyodu. Doğru yaptığından şupheliyim. Sizinkiler de koyu sarı ve kokulu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seduty -- 25 Haziran 2015; 17:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

DR kaan taviloglu diye biri var paso reklamları donuyor aradım sinirlenip teli kapadım doktor olmak varmıs dunyanın parasını goturuyorlar
    sadece muayene.. 500 TL
    ameliyat 10-15 milyar
    botox 3 milyar

dedim ben o paralara yeni bir beden alırım

makat çatlağı için sizlerin tavsiye edecegi bi hekim varmı

Ben bir ay önce ameliyat oldum. İstanbul Bağcılarda Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi var. Doktoru Yasir Gözü. Çok ilgili. Personelde çok ilgili ve kurum temiz. İlk önce muayene ediyor sonra ameliyat tavsiyesi veriyor. Ben hemoeid ve makat çatlağı ameliyatını 1000 liraya yaptırdım. Fiyatı yüksekten çekebilirler. Biraz pazarlık yapın. Kredi kartına taksitte oluyor. Ameliyattan sonra 4-5 gün dinlenin ve doktorun tavsiyelerine kesinlikle uyunuz.

Hastaneden rapor almayı ihmal etmeyin. Rapor parasını alabilirsiniz. Tabi muhasebeye bunu bildirin. 20 gün rapor alabilme hakkınız var. Bu konuda da bilginiz olsun. Şu an sıkıntık yok ve sağlıklıyım. İlk iki hafta biraz zor geçer.O da ağrıdan değil. O bölgenin hassas olmasından. Denilenleri yaparsanız huzura erersiniz. Baktınız kabız oluyorsunuz duphalac kullanın. Bayağı rahatlatıyor.
  • Teacher47,, o taviloglu denilen adam bildigin soyguncu..3bin liraya botoxmu olur yahu..bu botox ilacinin maliyeti 200 tl..adamin kazandigi paraya bak..insafsizlik..ameliyata istedigi parada resmen cilginlik..15 dakikalik bir islem icin okadar para istenmez..yalniz size sunu söyleyim siz siz olun sakin kendi kliniginde yalniz calisan birine bu ameliyati olmayin..bakin avrupada botox esnasinda bile sizinle genel anestezi altinda 5 kisi ilgileniyor. botox gunu ameliyathaneye girdigimde 1 anestezi doktoru 2 hemsire 1 islemi yapan cerrah birde hemsire ögrencisi vardi..taviloglu ameliyati nerde yapiyor? hadi botoxu kurbanlik dana gibi domaltip vuruyolar onu gectik peki ameliyat? ameliyatta narkoz verilecek kanunen bir anestezi doktoru olmasi gerekiyormus muhtemelen turkiyedede boyledir..bence bu operasyon hastanede yapilmali..ufak bir operasyonda olsa sonucta ameliyat ve ters giden birsey oldugunda aninda müdahele edebilecek ekip ve makinelere sahipler.

Seduty rectokremin Turkiyede piyasaya ciktigi söyleniyordu biraz arastirsaydin keske..fakat bu yaptirdigin kremden süpheliysen denemesini yapabilirsin..eger makatinda gevseme yada aciyi azaltici etkisini görürsen dogru yapmistir eczaci..rengine pek takilma..önemli olan nasil etki ettigi...

caiz2005, baya ucuza kapatmissin gercekten...bencede ameliyati yaptirmak icin kalabalik bir hastane secmek en dogrusu olur..cunku kalabalik hastanelerde tecrübe olur el becerisi olur..tabi basinc kontrollü olmasida cok önemli bu ameliyatin..diski ve gaz kacirma risklerini ortadan kaldirmak icin..

bu arada arkadaslar ben 1 ayi doldurdum botoxta..wc esnasinda hic bir aci hissetmiyorum fakat yara halen orda..otururken sert bi zemine hissediyorum..agrim sizim yok diskilama esnasinda..umarim yara kapanir ve kurur..yeme icmemede dikkat ediyorum desem yeridir..yeni bir kepekli ekmek kesfettim..icinde keten tohumu kabak cekirdegi ve lif var, birazda yagli..ama inanilmaz diskilatiyor..aksamlarida mutlaka 5-7 tane hurma yiyorum..hurma büyüklerinden olsun..gece yatmadan oncede bir armut...diskilama süper
  • Serkans06 S kullanıcısına yanıt
    peki simdi makat catlagı muayenesi icin nerde muayene olmalı ? yeni cıkan ve ise yarar bir krem varsa kullanalım ve botox mu ameliyatmı hangsini tavsiye edersiniz madem saglık guvencem var onu kullanayım neden gidip cakallara 10 dk icin 10-15 milyar verimki bizi kanserdenmi kurtarıyorlar napıyorlar
  • silebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-62091E307 -- 31 Temmuz 2015; 8:01:14 >
  • botox her 3 kisiden 2sinde fissuru iyilestiriyor..benim fissur cok yukarda oldugu icin 1 ay 5 gün olmasina ragmen henüz iyilesmedi..8 haftada iyilesir deniliyor bakalim bekliyorum..hafif islatma riskinden dolayi ameliyattan önce botoxu denemeni tavsiye ederim..parayi bi sekilde denkle ve botox yaptir cünkü ameliyatin bazi riskleri var..devlet hastanelerinde ortam nasil bilmiyorum fakat eger güvenemezsen 2 bin liraya ameliyat yapan yerlerde var iyi arastirmak gerekir..10-15 milyar isteyenleri salla..daha ucuzuda bulunur mutlaka..orta sinif insanlarin girdigi tüm özel hastaneleri ara tek tek konus bakalim nediyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkans06 -- 30 Haziran 2015; 11:02:02 >
  • Serkans06 S kullanıcısına yanıt
    peki hangi hastaneleri tavsiye edersiniz ?
  • Ankara'da Mevlüt Topbaş'a gitmiş olan varmı ameliyat için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 1 Temmuz 2015; 13:06:48 >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106684778&p=1#106999727
    linkteki konuyu okumanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan 6 aydan uzun Süreli kronik anal fissür hastasıdır.Yurtdışında botoxinomi yaptırdı şuanda tedavisinin 2.ayında.
    Eğer ikinci kez botoxinomi yaptırıp tedavi olamaz ise sinfirektomi olacak.

• yılmaz hocamdan sıparıs verdım

2 kere amelıyat oldum duzelmedı

botoxu kımse bana anlatmasın hıc bı ıse yaramadı

rectodermler bıttı ama hıc fayda etmedı

ncare dıye ılac vardı gecen seneden sonra ıcerıgını bozdular esksı guzeldı gecmıstı ama sakın ondan almayın

bu cım suyunu denıcem yılmaz hocamdan sıparıs aldım cunku saglam bıryer turkıyedekı tek subesı

1000 uzerıne ıyılesme vakası var orjınal sıtesınde aklınızı basınıza toplayın bırsey ıyıse onu alalım ınsanlar artık cogu seye acaıp acaıp paralar verıyorlar

Sıfa sadece Allahtandır ve ınanıyorumkı bu cım suyu ıle ıyılesecegım ve sızede yazacagım urunum pzartesı veya salı elımde sıkı durun ...!! bızı takıp edınız..!!

SAYGILARIMLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahbozkurt67

Çeken bilir kardeşim. Hayat kalitesini bitiren, 33 yaşında bi adamı korkudan çocuğa çeviren, yemek yeme zevkini elinden alan, erkekliğinden insanlığından tiksindiren böyle bir hastalık daha var mıdır acaba?
    Adını ilk kez duyduğunda o nasıl isim diye geyik yapan arkadaşlarınız yaşadıklarınızı ve özellikle yapmak zorunda olduğunuz şeyleri duyunca, 6 ay ömür biçilen adama bakar gibi bakarlar size.

Arkadaşın biri kalbin götünde atıyor diye özetlemiş olayı.

Ben de aslında üniversite yıllarından beri uzun aralıklarla çekiyordum ancak hafif parlak kanama ve zonklama şeklinde fazla da uzun sürmeyince sallamamıştım. Geçiyordu sonuçta.Doktor bir arkadaşımın tavsiyesiyle kortos merhem almıştım ancak içinden çıkan aslında 2-3cm uzunluğunda olsa da ilk seferinde gözüme bayrak direği gibi görünen aparatı makatıma sokmayı erkekliğime yediremedim ve kullanmadım. Son 6-7 aydır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi, kol gibi çıkarıyorum sanıyorum bi bakıyorum 0.5 rotring, oturup ağlamak istedim. Doktora gitmeye utandım erteledim, neyse 4 ay önce falan doktor arkadaş beni hocasına götürdü, 2-3cmlik kortos çubuğundan kaçarken 40 yaşında hocanın parmağını yedik, kronik büyükçene bir çatlakmış, hemoroitler çok onemli değilmiş. İşin zor dedi kabız olmazsan çözersin ama insansın sürekli dikkat edemezsin tekrarlayacaktır eninde sonunda ameliyat olacaksın. Bizim için sivilce sıkmak gibi bişey dedi.
    Ne yaptıysam olmadı neler denedim neler, bazılarını burada söyleyemem bile ancak çevreden çok marjinal çözümler ve deneyenler duydum (viks ve ayakkabı cilası gibi).
    Dikkat ediyorum kabız olmuyorum geçer gibi oluyor, en az 2 lt su içiyorum kuru kayısı, kiraz sapı çayı, anestol, kortos, progtolog, duphelac, magnesie calsine aklınıza daha ne gelirse. Tam geçti herhalde artık hayata 4 elle sarılabilirim derken, biraz az su tuketimi birazcık ıkınma... Pöööh al sana kısır döngü.

Ancak bu kadar uzun süren zonklamalar sonunda cinsel organada vurdu ne zaman çatlak ağrısı çeksem ön tarafta sızlama olmaya başladı. Ve bu bardağı taşıran son damla oldu. Döt zaten gitti ama anal fissür diğerini benden alamazsın. Ameliyat olmayı kafaya koydum. Şimdide botoks mu olsam (ki millet yüzüne yaptırır) normal ameliyatmı diye araştırıyorum. Ağustos sonu eylül başı ameliyat olacağım.

Ancak ozamana kadar da hem yazı rahat geçirmek hemde ne olur ne olmaz belki geçer umuduyla bitkisel bir ilaç denemeyi düşünüyorum. Bi kaç tane buldum bu dördü arasında kaldım. Yorumlarınızı beklerim.

Dr.Wheatgrass Antioksidan Superbalm
    hemorita yeşil krem
    rectoderm
    ncare

Anal fissürden çekenler derneğimi kursak acaba, dayanışma acılarımızı hafifletirdi belki

ben yıllar önce oldum, çok rahatladım

şimdi tekrar etti belki yine olmam gerekecek ama aradan geçen 10 yılda son dönemde gelişen akıntı dışında çok sıkıntı yaşamadım. Kabız olursan yine sızlar ama eskisi kadar olmaz
  • Anal Fissür - Makat çatlağı problemini yaşayan herkese duyurulur. size bir üründen bahsedeceğim ismi "dr wheatgrass Antioxidant supermalm" çok detaylı olarak araştırın hatta internette bütün dünya ülkelerini araştırın ki sizi hiç kimse kandırmasın saçma sapan ürünlere para ödeyerek çare aramayın. detaylı şekilde araştırın ve karanızı kendiniz verin. Herhese geçmiş olsun.
  • Anal Fissür - Makat çatlağı problemini yaşayan herkese duyurulur. size bir üründen bahsedeceğim ismi "dr wheatgrass Antioxidant supermalm" çok detaylı olarak araştırın hatta internette bütün dünya ülkelerini araştırın ki sizi hiç kimse kandırmasın saçma sapan ürünlere para ödeyerek çare aramayın. detaylı şekilde araştırın ve karanızı kendiniz verin. Herhese geçmiş olsun.
  • evet bugün birinci günüm dr wheatgrass Antioxidant supermalm size bırkac gun sonra sonuçları yazıcam ınsaAllah
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.