Arkadaşlar bildiğiniz gibi çok sıkıntılı bir hastalık bu ve malesef ne denediysem olumlu bir sonuca ulaşamadım en son botoks denedim fakat en ufak bi düzensizlikte nüks etti. Memethol Ncare diye bazı ilaçlar da var fakat güvenilirliğine emin olamadığım için deneyemedim. Bu ameliyatı olan varsa süreç hakkında ameliyat öncesi ve sonrası ile ilgili bilgi verebilirlerse sevinirim. Hayat kalitesini cidden çok düşüren bi rahatsızlık
mersin özel yenişehir hastanesinde Op.DR. Engin Durmuş u öneririm yıllarca çektigm sorundan beni hızlı bir şekilde kurtardı .
Öncelikle geçmiş olsun çok peki ameliyatı genel anestezi mi lokal anestezi altında mı oldunuz? Ameliyat sonrasındaki sıkıntılardan da bahsedersen biraz zor oluyor ameliyat kararı vermek.
Anal fissür heralde çatlak olmalı. Ben 7-8 yıl önce ameliyat olmuştum ve sorunsuz geçmişti
Doktor bir iğne mi ne yapmıştı böyle yarı sarhoş gibi olmuştum ve ameliyatı öyle yaptı doktor. Sonra bezlenip aynı gün eve dönmüştüm sanırım Sonrasındada hatırladığım kadarıyla çabuk atlamıştım ve bir sorun olmamıştı
Doktora ilk gittiğimde sormuştum gaz kaçırma vs falan bir sorun olur mu diye hayır bir sorun olmaz diyerek güvence vermişti iyiki yaptırmışım, fena acıyodu yoksa
Hayattan soğutan bi acısı var ya öyle böyle değil Yaklaşık 2 aydır çekiyorum botoks falan denedim çare olmadı Siz ameliyatı hangi doktora oldunuz?