Şimdi Ara

Anal Fissür Ameliyatı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarın kısmetse İstanbul'da bir devlet hastanesinde anal fissür(makat çatlağı) ameliyatı olacağım.
    Tam uyuya(Genel Anestesi) yapmayacaklar, sadece belden aşağı (Lokal Anestesi) altında yapılacak.

Daha önce hemoroid fissür fistül kıl dönmesi gibi ameliyat geçiren arkadaşlara sormak istediğim, bu penise sonda takılması zorunlumu?
    Ben yarın fissür ameliyatı olcam, benim penisede sonda takılcakmı?

• ameliyat nasıl geçti? çok ağrın var mı?
  • slm, yok agrim olmadi. belden asagasini uyusturmadilar, ameliyati genel anestesi altinda uyutarak yaptilar. ameliyat sonrasi yarim saat biraz agri oldu fakat igne yaptilar ve o son agrim olmustu. bu agrinin 10 katini 10 yildir cekiyordum.

devlet hastanesi 1 tl bile almadi. eczane ilaclarla beraber 10 tl aldi.

biran dusundum bu izdirabin bedeli 10 tl imis ve ne kadar haksizlik etmisim ''toto'' ma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antonio-montana -- 24 Nisan 2015; 9:15:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun

• Son durumunuz nedir dışkı ve gaz kaçırma var mı .Birde hangi hastanede hangi doktora ameliyat oldunuz?

• istanbul pendik devlet hastanesinde, operator doktor omer bey yapti ameliyati, soy ismini vermiyim burda.. aradan 4 ay gecti suan ne agri ne de bir kan damlasi gordum. tavsiyem gidin olun kurtulun. gaz veya diski kacirma olayi yok aslinda kisiye bagli, kendini sikarsan hicbirsey cikmiyor :) fakat gaz veya diski gelince tutmazsan cikar tabi :)

• antonio-montana A kullanıcısına yanıt

Hocam üstünden 9 yıl geçmiş fissür ameliyatınızın bizde çare arıyoruz..devlet hastanesi düşünüyorum ama çekiniyorum özel çok pahalı son durumunuz nedir yıllar geçmiş gaz dışkı problemi yaşadınız mı nüks oldu mu.. bide tamamen mi kesti kası şimdiden teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hicbir sorunum yok suan. Keske onceden olsaymisim. Hic dusunmeden en yakin devlet hastanesine gidin, net!!

• antonio-montana A kullanıcısına yanıt

Hay Allah razı olsun kardeşim inşallah bizde buluruz şifamızı..herkes özele yönlendiriyor genelde, devlet hast. ya yanlış yaparsa ya şöyle olursa ya tamamını keserse diye insan korkuyor önemli Bi bölge sonucta ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.