Şimdi Ara

Anakat ve İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/intel-bx80646i54670k-core-i5-4670k-soket-1150-34ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=66045
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z87-gd65-gaming-z87-gd65-gaming-intel-z87-soket-1150-ddr3-3000mhz%28oc%29-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=66520

Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    Z87-GD65 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0

Arkadaşlar Bu ikilinin iyi performans yakayacagını düşünüyorum.
    Yorumlarınızı veya tavsıyelerınızı alabılırmıyım.

• İyi performans verirler fakat broadwell işlemcileri bekleseniz daha iyi olabilirdi haswell pek olmadı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

İyi performans verirler fakat broadwell işlemcileri bekleseniz daha iyi olabilirdi haswell pek olmadı bence

kardesım broadwell ıslemcıler 2015 ceyregınde gelcek ona var daha neredeyse 2 sene..
    Su an almadım urunlerı daahada sureklı arasıtırıyorum ankartan vazgecmeyı dusunmuyorum .. Islemcı hakkında ne dusunuyorsun tavsıyen varmıdır..
    Bu arada konuya cevap verıp ılgılendıgın ıcın cok tesekkur ederım.
  • Zuhasiberepe kullanıcısına yanıt
    İşlemci gayet uygundur durumunuz varsa 4770k almayı düşünebilirsiniz aralarındaki performans farkı çok çok az olur yalnız crysis 3 bf4 gibi 8 çekirdek destekli oyunlarda performans farkı görürsün vede oc takıntın yoksa k serisi işlemci almak para israfı olur anakart tavsiyesi olarak önümüzdeki günlerde bilgilendiririm seni elimde msı z87 g65 anakart var bu hafta içinde işlemciyide alacağım test edip seni bilgilendiririm

• quote:

İşlemci gayet uygundur durumunuz varsa 4770k almayı düşünebilirsiniz aralarındaki performans farkı çok çok az olur yalnız crysis 3 bf4 gibi 8 çekirdek destekli oyunlarda performans farkı görürsün vede oc takıntın yoksa k serisi işlemci almak para israfı olur anakart tavsiyesi olarak önümüzdeki günlerde bilgilendiririm seni elimde msı z87 g65 anakart var bu hafta içinde işlemciyide alacağım test edip seni bilgilendiririm

Hoba bakk bu guzel oldu ıste oc tutkunuyumdur:D amdlerle ugrasıyordum satım sımdı ıntele gecıs yapacagım..
    TEstın sonuclarını muhakkak beklerımm 4770k yı dusunmeye basladım sımdıden bılgılendırme ıcın cok sagol kardesum.
  • Zuhasiberepe kullanıcısına yanıt
    Şuan için çoğu oyun ve uygulamada 4670k ve 4770k arasında çok performans farkı yok ama 4770k daha ileriye dönük bir işlemcidir overclock potansiyeli olarak pek fark olacağını düşünmüyorum iki işlemci arasında aynı mimariyi kullanıyorlar sonuçta

• quote:

Şuan için çoğu oyun ve uygulamada 4670k ve 4770k arasında çok performans farkı yok ama 4770k daha ileriye dönük bir işlemcidir overclock potansiyeli olarak pek fark olacağını düşünmüyorum iki işlemci arasında aynı mimariyi kullanıyorlar sonuçta

8 cekırdek olması ılerı ye donuk olmasını saglıyor .. bencede o.c. konusunda farkları olacagını zannetmıyorum...
    bunlara bırda corsaır h110 aldıkmı oldular ucak:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.