Şimdi Ara

(Anakat Arızalı) ASUS N750JK -17.5- İ7-GTX850M-4GB EKRAN-16GB RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın bataryası 3-4 saat civarı dayanıyor. Şarj aleti orijinal kasa ve ekran tertemiz.. Anakartı arızalıdır degişmesi gerekiyor
    Masaüstü topladığım için satıyorum. içerisinde 120GB SSD mevcut

Özellikleri:

Core i7 4700HQ 2.4GHz Quad Core İşlemci(3.4GHz Turbo) - 6MB Önbellek
    Mobile Intel HM86 Express Chipset
    nVidia GeForce GTX850M, 4GB DDR3 V
    16 GB (8 GB + 8 GB) DDR3
    120GB SSD KINGSTON
    Blu-Ray sürücü (RW)
    17.3" F LED (1920x1080)
    Windows 10 64 bit
    3.3 Kg

FORUM DIŞINA SATILDI

(Anakat Arızalı) ASUS N750JK -17.5- İ7-GTX850M-4GB EKRAN-16GB RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 17 Ağustos 2017; 14:41:7 >

• Normal HDD mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BATTALS

Normal HDD mevcut mu?

içerisine servis tarafından normal hdd çıkarılıp çift ssd takıldı hocam. onu yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 24 Kasım 2016; 18:41:37 >
  • Sizin bilgisayarınız bu bilgisayardan daha mı güçlü şimdi? Sizin ikinci el fiyatınız 3000 TL olduğuna göre....

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-2.html#.V_9HCuiLTIU
  • quote:

Orijinalden alıntı: esTFyz

Sizin bilgisayarınız bu bilgisayardan daha mı güçlü şimdi? Sizin ikinci el fiyatınız 3000 TL olduğuna göre....

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-2.html#.V_9HCuiLTIU

Sayın hocam biliyorsunuz ki ikince elde fiyatlar ürünün piyasa fiyatına göre belirlenir. Bahsettiginiz linkteki özellik ve donanımlar ASUS marka laptopda da aynı fiyatta ise söylediklerinizi kabul ederim.

Ben 2 sene önce aynı özellikte bir Abra'yı 2.000 tl lira civarına alabiliyorken tercihim asustan yana oldu.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n750jk-core-i7-4700hq-24ghz-16gb-ram-256ssd-15tb-hdd-4gb-173-w81.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 13 Ekim 2016; 12:24:33 >

• Dediğiniz gibi olması için ürününüzün güncel olması gerekiyor. Sizin laptopunuz artık eski model denilen türe girmiş, yazdığınızı fiyata ben daha güncel bir ürün alıyorum artık hocam. Siz bana bunun mantığını nasıl kurabilirsiniz ki? Yani onu alma bunu al diyebilmeniz için elinizde ne var? :)
  • esTFyz kullanıcısına yanıt
    Benim elimde ASUS var hocam sizin elinizde ne var ? Pazarlık yapmak istiyorsanız yaparız ama ürünün eski olduğunu söylemeniz biraz komik olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karadurak kullanıcısına yanıt
    Asus olması ile GTX 850 ekran kartının bir bağı yok maalesef. Yanlış değerlendiriyorsunuz bir defa..

İlla da Asus istiyorsanız buyurun;

http://www.hepsiburada.com/asus-x550vx-dm254dc-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-4gb-1tb-15-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000001BN65?magaza=Hepsiburada
    950M ile 850M arasında daglar kadar bir fark yok hocam. Bana göre hiç fark yok ama tabi almışken 950M almak daha mantıklı olur.
    Ayrıca gönderdiginiz linkteki üründe SSD yok ekran 15 inç.
    Bendekinin ekranı 17" bu da en az 500 tl fark demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 24 Kasım 2016; 18:42:13 >
    Asus istediniz diye Asus gönderdim yoksa zaten linkini verdiğim bu modele ben bu parayı vermem :) Notebook almak biraz sıkıntı bir iş hocam aslında, sizde çok sıkıntılı bir işe kalkışmışsınız. Ben zaten bu kadar para verecek olsam kalkar Monster alırım, çünkü firmayı yakinen tanıyorum. Gözüm kapalı alırım hemde... Benim size anlatmak istediğim olay şu; 3 bin lira nakdi çıkacak adam gider sıfır seçenekleri değerlendirir. Ayrıca sizin kartınız gtx940 ile daha muadil evet 950 ile arasında atla deve yok ama sonuçta daha az güç tüketen daha güncel bir versiyon. Piyasa da gtx940 ve 6 serisi i5 olan 15 inc bir makine alıp SSD takıp (512 olması sizin tercihiniz ben alacak olsam zaten sizden en az birini sökün derim misal) hatta 1080p bile tercih etmem çünkü bu kartların harcı değil bir kere, belleği de yine 16 yapar alır kenara çekilirm. Bu söyledim cihazı sizin yazdığınız fiyata yaklaşmadan bile toplamak mümkün üstelik sizin bilgisayarınızdan daha iyi performans alırım. İşte benim demek istediğim buydu, ben 3 bin nakit çıkan kimsenin ikinci ele yöneleceğini hadi yöneldi bu modeli tercih edebileceğini hele ki bu forumda hiç zannetmiyorum...

Hocam açıksası ben laptop'u alırken donanım- özellikten çok tasarıma agırlık verdim. Çok şık bir tasarımı var. Bu özellikleri farklı markalarda çok daha düşük fiyata toplamak mümkün ama o fiyatlara bu tasarımda bir laptop bulamazsınız bunu siz e biliyorsunuz.

Mesela sadece performas degil laptop'u masaya koydugunuz zaman sizi kendine aşık etmesi lazım..

Dediginiz gibi amacım performans olsaydı gider msasüstü toplardım. Şu an için ise satmaya zaten satmaya niyetim yok gözüm gibi bakıyorum. Fakat nakit ihiyacından dolayı ilan verdim satılmasa sevinirim.
    Anladım. Peki saygı duyarım, hayırlı satışlar.
    Teşekkür ederim hocam.
  • 850 nerdeyse 950 duzeyinde bir kart 940 850 ile kiyaslanamaz bile, oyunlarda 850 ile 950 arasinda sorun yaratacak bir fps farki olusmaz ikiside 128 bit ekran karti ama 940 ta o farki hissedersiniz, 940 64 bit ayrica

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran paneli ne IPS mi oled mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Ekran paneli ne IPS mi oled mi ??

Oled daha yok laptoplarda ;)

• Fiyatı düşürdüm. Almak isteyene...

• Arızası çıktı uğraşmak istemedigimden öldü fiyatına veriyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 13 Şubat 2017; 18:29:52 >
  • arızası nedır
  • Arkadaşlar ben saglamini 2000 TL e veriyorum. Arızalı bilgisayarını 1900 TL den satmaya çalışıp alıcı arkadaşlarla -potansiyel müşterilerle- dalga geçiyor , almayınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.