ARKADAŞLAR ŞU AN ANAKARTIMA BAĞLI 2 TANE 80 MM LİK FAN MEVCUT VE KASAMIN YAPISINDA 120 MM LİK 2 TANE DAHA FAN DELİĞİ VAR AMA ANAKART TA 4 TANE ELEKTRİK ÇIKIŞI VARMI BİLMİYORUM VARSA BANADA SÖYLEYİN EĞER YOKSA BEN DİĞER FANIN KABLOLARINDAN ELEKTRİK ÇEKMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SAKAT OLUR DİE KORKUYORUM YARDIM LÜTFEN
anakarttan anakarta değişir fan girişleri meselan bende bi foxconn anakart war sadece 1 tane girişi war :F platinumda mesela 4 mu 5 mı ne war anakartına göre değişir bu arada fandan fana kabloda çekebilirsin herhangibi bi sorun cıkmaz psu dan da direk alabilirsin...
kardeşim sağolasın bn şu ananakartımın markasını bilmiyorum ama bana şöyle 4 ve 5 üzeri fan takabileceğim bi anakart tavsiye edebilirmisin bni çok sevindirirsin saygılar HAGGAR78
birader sadece fan takmak için ana kart alınmaz! asıl olan ( eminim sende biliyorsun ) anakart ve sistemin diğer bileşenlerini soğutmak için fan alınır. ama bunu mutlaka yapacaksan o.c. yapabileceğin bir kart alda sistemi kasmana izin versin ısınsın sende fanlarını gerektiği içi kullanmış ol. asus p5b deluxe de 5 adet fan soketi var ben de bu kartı kullanıyorum da ordan biliyorum. ama alamazsan psu nun 12v çıkışlarını kullan sorun olmaz.
Fan takmak için anakart alacağına,güç kaynağından elektrik alarak çalışan fan alsana
4 Lü molex ile çalışan fanlar da var yani
yok sistem zaten upgrade edilecek eski bi sistem ama kasamda bolca fan yeri var ben sizden sadece fzla sayıda 12 v çıkışı olan anakart tavsiyesi istiyorum ben bu konu lardan anlamam saygılar