-------------------------------------------------------------------------------- arkadaslar 1 ay once bi pc topladim ama anakarttan memnun degilim bi suru sorun cikardi bana (ag baglantisinda.ses kartinda.hizda) neyse parcalari yazacam da bu parcalara uygun bi anakart soleyin bana 150$ civari bisi olabilir yanliz asus disinda bi anakart yazin asus ikinci tercihimdir yazacagınız anakartı niye onerdiginizide yazarsaniz svnrm
benim pc suu
ıntel pendiumD 3,4 ghz 800 775lga
anakart asus p5pl2
ekran asus eax1300 pro 256mb
ram 1 gb 533 ddr2 twinmos
hdd 160 gb sata2 7200 sqt
anlayanlar yardim bekliyorumm
hocam bende p4 800 mhz 3.00 ghz işlemci var ama pentium d leride destekliyo ve fsb hızıda iiii markası foxconn bi bu anakartlara bak istersen!.....
Belki sana hatalı / bozuk Asus anakart denk gelmiştir, yine de Asus'tan vazgeçme derim, o önerilen Foxconn falan yanına yaklaşamaz. Anakartın son BIOS'unu yükledin mi? Daha sonra XP yükledikten sonra ilgili chipset (anakart) driver'ını yükledin mi? Atıyorum anakarttaki LAN denetleyicisi Intel markalıysa Intel'in sitesinden en son driver'ı indirip ağı o şekilde kurmayı denedin mi? Ses için de aynı şey geçerli, eğer anakartta Realtek AC97 varsa yine Realtek'in sitesine bağlanıp en son çıkan driver'ı indirmelisin. Bunları sadece örnek olarak verdim, anakartındaki parçalar farklı olabilir.