Şimdi Ara

anakarttaki cpu voltage auto sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows üzerinde çalışan MSI dual core center 3007 mhz lik işlemciyi en son 3600 mhz ye çıkardı üstünü denedim restart attı makine o yüzden voltaj artırmak istiyorum biostaki MSI MS-7512 p45 neo2 anakart kullanıyorum bios taki cpu voltaj kısmı otomatik ne ettiysem manuel yapamadım (bios güncel)

• evet onuda denedim + ya basım bir şey olur diye ama yok gine auto yazıyor
  • size çok teşekkür ederim anakartın arkasındaki cmos tuşuna bastım bios sıfırlanda + tuşunu bir daha denedim çalıştı artık voltajı verebiliyorum ilginiz ve alakanız için çok saolun affınıza sığınarak bir sorum daha olacak E8400 cpu için voltajı orta halde kaç vermeliyim

Orijinalden alıntı: 25FURKAN

size çok teşekkür ederim anakartın arkasındaki cmos tuşuna bastım bios sıfırlanda + tuşunu bir daha denedim çalıştı artık voltajı verebiliyorum ilginiz ve alakanız için çok saolun affınıza sığınarak bir sorum daha olacak E8400 cpu için voltajı orta halde kaç vermeliyim

Zaten başka seçenek yoktu.

E8400 voltajlarını unuttuk yahu.
    Bize arattırma artık, nette e8400 overclock voltaj yazdınmı ,kıyamet gibi konu çıkar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU cpu 3.3v sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.