Şimdi Ara

Gigabyte anakart Bios'tan fan ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lütfen yardım edin bu mesajı cep telefonumdan atıyorum. Bios'tan fan ayarlarımı nasıl değiştirebilirim? Şu an çok yavaş dönüyorlar. Anakartım Gigabyte x58 ud3r. Teşekkür ederim. Yardımlarınızı bekliyorum acilen.

• Egzost fanı çok yavaş çalışıyor onun hızını nasıl artirabilirim?
  • Windows üzerinden SpeedFan programı ile istediğiniz fanı yönetebilirsiniz...( Basit arayüzü vardır. )

Not; Eğer ki fanlarınız 12 V beslemeden güç ihtiyacını karşılıyorsa ne BİOS ne de bir program ile fan hızını ayarlayabilirsiniz, otomatik en yüksek devirde dönecektir...

Orijinalden alıntı: sauronsavurur

Anakarta takılı fanlar ancak speedfan programı da fayda etmiyor gene yetersiz kalıyor sorun fanda olabilir mi?

Zira fanın hızı, egzoz fanın destek sunduğu son rpm de dahi yavaş dönüyorsa, fan da problemlem olması muhtemel, kaç rpm ile dönüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 21 Temmuz 2010; 20:10:19 >

Orijinalden alıntı: sauronsavurur

700 rpm yazıyor

Düşük sayılır, min 1000 Rpm olması gerekir...

Birde doğrudan anakarta değil 12 V beslemeye bağlayın fanı herhangi bir fark hissetmezseniz fanı değiştirmeniz gerekir...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki deneyeyim.
  • Çevirecek uç yok ben en iyisi nzxt tempest adlı 6 fanlı kasayı alayım su anki kasam bir ise yaramaz zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.