arkadaşlar, bendeki anakart gigabyte'ın m61pme-s2p modeli..(http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=19286) işlemcimin ve anakartın ısısı oldukça yüksek seviyede..(mesela fifa 2010 oynarken ANAKART 65, CPU 70 DERECEYİ GEÇİYOR) bu arada işlemcim athlon x2 5200+.. kasa içi havalandırma, kabloları söküp tekrar takma ve ısıyı düşürmek için önerilen nerdeyse bütün metodları denememe rağmen ısı düşmeyince sorunun anakartta olduğunu düşünmeye başladım, çünkü kuzey köprüsüne elimi değdiremiyorum artık.. ayrıca bir de psu'dan olabilir.. 350W'lık bir psu'um var.. neyse önce anakartı değiştirecem, daha sonra psu'yu düşünürüm
bu anakartın üzerinde onboard vga bulunuyor: ATI HD 4200. bende de geforce 9500 GT var. ATI'de HDMI çıkşı olduğu ve bi kaç gün içinde HDMI monitörüm geliyo olacağı için aslında benim için çok güzel olur, ancak onboard vga'ların ne kadar etkili olabileceğini ve sistemin genel performansına nasıl bir etki yapacağını bilmediğim için tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler...
Harici ekran kartının performansı daha yüksek olur..
full hd,720p,oyun v.s için harici ekran kartı şart..