Şimdi Ara

ANAKARTLARI KİM TOPLADI YAWW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GIGABYTE X38-DQ6 lar nerede 4 gündür arıyorum piyasada yok. neler oluyor nerede anakartlar.iyice sıkıldım
    ASUS Maximus Formula X38 alayım dedim önsipariş istiyolar onlarda yok ayrıca X38 yongalı setler sürekli ram problemi veriyo forumda arkadaşlar belirtmiş anakart hariç diğer ürünler geldi evde yatıyolar bakalım anakartlar ne zaman gelecek

• sadece X38 anakartlar değil P35 anakartlardada bellek seçme olayı var
    artık yeni nesil anakart alırken anakartın internet sitesinden hangi bellekler ile uyumlu olduğuna bakmak lazım
    bende X38 anakart var uyumlu bellek kullanıyorum şu ana kadar ufacık bir sorun dahi yaşamadım

ayrıca piyasada anakart cidden yok.ne zaman geleceği ise pek belli değil.belki 1 ay beklersiniz diyorlar.olanlardan birini almak lazım
  • umarım x48 lerde ram sorunu olmaz x38 ler 400ila450 arasında seyrediyor x48 ler 500 ytl den girerse bu sefer onların fiyatını n düşmesini beklicez bu sefer hiç toplayamacağım x48 alacağım yıl sonu intel nehalem serisi çıkacak hoppaa alt üst olacak piyasa olan yine bizim paralara olacak peh peh peh
  • hocam bende senin gibi X48 alacağım dedim.
    araştırdım yurtdışında 400-500$ diyorlar.
    anakart olarak MSI X48 Platinum alayım dedim.ama anakart DDR3 bellek kullanıyor.2x1GB DDR3 bellekte 450$
    ettimi sana anakart ve bellek 900$
    hadi dedik DDR3 olmasın bari :) DDR2 olan gigabyte X48-DQ6 olsun
    ama o da pek bulunmuyor.
    X48 çıksada intel yalnız kaldığı için yonga seti fiyatları düşmez dediler.amd meydanı boş bırakınca intel istediği gibi takılıyor
    yani 900$ ı anakart ve belleğe veriyorsun sadece. 1 seneden öncede fiyatlar ucuzlamaz dediler. eee o zamana kadarda yeni neler çıkacak.X48 bile demode olacak

sonra birde şöyle düşünmek lazım. anakartın en iyisi bile olsa sana ne kazandırıyor??????
    ben X38 aldımda ne oldu.sanki uçtum göklere :)))
    anakartın çok iyisi olunca performans ciddi artıyormu???? HAYIRRR
    asıl anakartın üzerine taktıkların önemli.mesela işlemci mesela ekran kartı filannn
    yani düşününce anakarta dünyanın parasını vermek akıl işi değil
    anakarta fazladan para vereceğine o fazladan para ile daha iyi bir işlemci veya daha iyi bir ekran kartı alınır

bence hiç kasmamak lazım P35 yonga setli bir anakart alıp işi görmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Şubat 2008; 14:56:35 >

• haklısın kardeşim sık eleyip ince dokursak pc toplayamayız. ekran kartı sağlam zotac 8800gt(amp) ama işlemciyi aldım yorumları beyenmedim ısı sensörü problemi varmış E8400 .zaten oyun amaçlı topluyorum aman bee inceldiği yerden kopar bugün vereceğim siparişi P35 yonga setli bir anakart 100-150 lira cebime kalsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: A/Z/R/A/İ/L

haklısın kardeşim sık eleyip ince dokursak pc toplayamayız. ekran kartı sağlam zotac 8800gt(amp) ama işlemciyi aldım yorumları beyenmedim ısı sensörü problemi varmış E8400 .zaten oyun amaçlı topluyorum aman bee inceldiği yerden kopar bugün vereceğim siparişi P35 yonga setli bir anakart 100-150 lira cebime kalsın

hocam bendede e8400 var hatta bendede zotac 8800gt amp! var
    işlemci canavar gibi dert etme.ısı sensörü filan hatalı değil.idle 30 altında yükte oyunda filan en fazla 50 oluyor.zaten normal değerleride bu
    anakart olarak asus x38 maximus formula aldım ama aynı performansı bana msi p35 platinumda veriyor
    ayrıca birde 1200mhz ddr2 bellek aldım.keşke 800mhz alsaydım diyorum.performans alarak beni tatmin edecek bir farkını göremedim
    yani anakarta fazladan abanmak anlamsız
    sana önerim bulursan MSI P35 PLATINUM anakart ile KINGSTON HYPERX DDR2-800mhz (2x1GB) DUAL KIT alman.zaten işlemci ile ekran kartın taş gibi.anakart ve bellek ile fazla bir performans farkı yaşamazsın.msi p35 platimum da daha önce kullandığım anakarttı benim.forumlardada görüyorum anakart dertsiz sorunsuz fıstık gibi bir anakart.fazlası var eksiği yok
    ilave: kingston hyperx belleklerde bütün anakartlar ile en sorunsuz çalışan bellek.hiç başka marka düşünme bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Şubat 2008; 15:10:44 >

• Gigabyte X38-DS4 1600 FSB/DDR2 1066 S+GL+1394+16X 320 ytl civarı

bu anakartta iyidir sanırım bazı firmaların stoklarında var. ama kullanıcı yorumlarını okumadım.

illa x38 diyor iseniz asus a yönelin bu aralar gigabyte de bi durumlar var ama anlayamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tühh asusta bitmiş. stoklar erimiş herhalde yeni revizyon anakartlar geliyor.
  • revizyon beklemekte fayda var uyumsuzluklar ortadan kalkacaktır eminim
  • kardeş seninle sitemimiz aynı galiba bendede kingston 2*1gb 800 mhz hiperx var hdd nasıl senin bendeki
    Seagate 250 gb as410 raid 0 yapıcam monitörüde dün aacamtım 22" samsung iyiki almamışım 120 ytl birden ucuzlamış bir gecede şimdi 120 daha kara girdim senin monitör ne? daha doğrusu sen sistemini yazsana eğer memnunsanbende asus formula layım sen kaç liraya almıştın şuan 420 lira axese 12 taksit peşin alırsam daha uygun ama peş kalmadı
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=328&pid=3462#UserComments hem stoktada var

• quote:

kardeş seninle sitemimiz aynı galiba bendede kingston 2*1gb 800 mhz hiperx var hdd nasıl senin bendeki
    Seagate 250 gb as410 raid 0 yapıcam monitörüde dün aacamtım 22" samsung iyiki almamışım 120 ytl birden ucuzlamış bir gecede şimdi 120 daha kara girdim senin monitör ne? daha doğrusu sen sistemini yazsana eğer memnunsanbende asus formula layım sen kaç liraya almıştın şuan 420 lira axese 12 taksit peşin alırsam daha uygun ama peş kalmadı
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=328&pid=3462#UserComments hem stoktada var

hocam diskler tutmadı :)) bende 400lük seagate SATA 16mb cache disk var.diskte seagateden şaşmayacaksın.milletin dolduruşuna geldik zamanında samsung aldık.disklerde samsung bence iyi değil
    lcd monitör olarak 226bw kullanıyorum.çok memnunum.tavsiye ederim.2232 filan alma alt kalitedir.226bw daha iyi
    asus maximus formulayı exa dan 400ytl ye almıştım.taksitle tabii
    birde zalman 9700led fan var.anakarta uyuyor.sorun yok.ama msi p35 platinumda anakarttaki bakır soğutucularla sorun çıkarmıştı.ona bi güzel takamamıştım

• peki 226bw yi en ucuznereden alabilirim
  • quote:

peki 226bw yi en ucuznereden alabilirim

hocam ben 550ytl ye almıştım.daha sonra bir arkadaşa yazıcıoğlu birinci katta over malzemeleri satan bir dükkan var adını hatırlamadım.onun yanında bir dükkanda 560ytl fiyat vermişti arkadaş kaptı tabii :)))
    1 ay sonrada 961bf aldım.çok ilginç bir şekilde heryerde 460ytl olan aleti eksenden 420ytl ye ve 6 taksit yapmışlardı.hemen balıklama dalmıştım
    eksenin internet sitesinde fiyatı yüksek duruyor ama mağazada fiyat daha değişik.nedense.
    yani senin anlayacağın gezip dolaşacaksın.piyasada çok ilginç fiyatlar var
    kadıköye yakınsan yazıcıoğlu civarında bir turla
  • kadıköy neree afyon nere
  • quote:

kadıköy neree afyon nere

afyonda kadıköy yokmu yaw
    bizde kadıköyde afyon olsada çift kaymaklı kadayıf yesek diyorduk

• ayıpediyon kardeşim hemen vereyim kargoya istediğin kaymaklı kadayıf olsun
  • quote:

ayıpediyon kardeşim hemen vereyim kargoya istediğin kaymaklı kadayıf olsun

sağolasın arkadaşım.bu teklifinle bile yemiş kadar oldum
  • he he he anakarttan girdim kaymaklı kadayıftan çıktık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.