Şimdi Ara

Anakartımın Driverini Bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart MODEL : Foxconn P4 M8907MA Onboard

Beyler win 7 32 bit attım. ama ses driverini yuklucem. fakat bır turlu bulamadım windows vista var. oda uyumsuz.

Bulabılırmsnz?

• quote:

Orijinalden alıntı: nopainnogain12

Anakart MODEL : Foxconn P4 M8907MA Onboard

Beyler win 7 32 bit attım. ama ses driverini yuklucem. fakat bır turlu bulamadım windows vista var. oda uyumsuz.

Bulabılırmsnz?

Buraya bi göz at kardeş kolay gelsin

http://www.nodevice.com/driver/company/foxconn/Motherboard/page3.html
  • quote:

Bulabılırmsnz?

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000168

burdaki ses driveri olmadimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bulabılırmsnz?

32 bit için var ama xp olma ihtimali yüksek çünkü 2006 da atılmış :D ama bi deneyin
    http://www.foxconnchannel.com/driverdownload/Motherboard/Intel/Socket775/P4M8907MA-KRS2H/driver/32bit/Audio/Audio.zip
    olmadı xp kuracaksınız çünkü sistem eski olabilir

• herkez sağolsun arkadaslar bulamadm ama bulan bırısı cıkar. elbette. bu arada burdakı bı arkadasın tavsıyesını ındırdm pc format atmak zornda kladmm xS
  • quote:

herkez sağolsun arkadaslar bulamadm ama bulan bırısı cıkar. elbette. bu arada burdakı bı arkadasın tavsıyesını ındırdm pc format atmak zornda kladmm xS

slimdriveri bi deneyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    13 yıl önce açıldı
    lan driverini bulamıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

herkez sağolsun arkadaslar bulamadm ama bulan bırısı cıkar. elbette. bu arada burdakı bı arkadasın tavsıyesını ındırdm pc format atmak zornda kladmm xS

slimdriveri bi deneyin

denicem . bu arada win 7 lite kurdum. 15 dk sonra pc kapandı. sonra hoş geldnz yazısı gelmeden pc kapanıyor . bunun ıcın bır cozum var mı yoksa orjinal format atcam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

slimdriveri bi deneyin

denicem . bu arada win 7 lite kurdum. 15 dk sonra pc kapandı. sonra hoş geldnz yazısı gelmeden pc kapanıyor . bunun ıcın bır cozum var mı yoksa orjinal format atcam

lite win7 yi evde laptopta kullaniyorum tek kotu yani bana gore windows update kullanamiyorsunuz

boyut olarak cd formatinda ama xp den daha az ram yediğine sahit oldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.