Merhaba yeni bilgisayar topluyorum yavaş yavaş. Anakartımı aldım 990XA-UD3 şimdi sırada ki bileşende ram. Bu anakartla tam performans hiçbir uyumsuzluk problemi yaşanmayacak güzel performanslı ve ısınma problemi olmayan 4 gb ram tavsiyesinde bulunur musunuz?
Anakartın bellek uyumluluk listesi biraz eski kalmış, yer alanları bulman biraz zor olabilir. Zaten pek ileriye dönük olmazlar, 1.65v ile çalışıyorlardır muhtemelen. Güncel modellere yönelmeni öneririm.
Anakartın bellek uyumluluk listesi biraz eski kalmış, yer alanları bulman biraz zor olabilir. Zaten pek ileriye dönük olmazlar, 1.65v ile çalışıyorlardır muhtemelen. Güncel modellere yönelmeni öneririm.
Uyumsuzluk çıkarır mı? Bende bu rami gördümde kararsızım...
Hiç sanmam, BIOS'un güncel olsun yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: LUZz
Hiç sanmam, BIOS'un güncel olsun yeter.
Büyük ihtimalle bunu alırım teşekkürler. Ama yinede uyumluluk listesinde bulunan bir rami almayı tercih ederim ama bilmiyorum başka arkadaşlarında fikirlerini almak istiyorum.
Bu bellek benim anakartın uyumluluk listesinde bulunmakta ama gönlüm vengeance dan yana. Uyumsuzluk problemi çıkacak diye korkuyorum uğraştırmasın çünkü sistemi 1 hafta içinde toplayamam sistem en az 3 ay sonra açılacak bu yüzden tedirginim...
Bu bellek benim anakartın uyumluluk listesinde bulunmakta ama gönlüm vengeance dan yana. Uyumsuzluk problemi çıkacak diye korkuyorum uğraştırmasın çünkü sistemi 1 hafta içinde toplayamam sistem en az 3 ay sonra açılacak bu yüzden tedirginim...
Bence hemen bunu almayın ben 50-60 tlden satıcam ürünleri pazartesi garantiye gönderiyorum 15-20 gün olmştu ramlrden biri bozuldu sıfır açılmamış gönderirler herhalde gelince satıcam burda kutusunu açmadan
Arkadaşlar bu anakartı kullanıp sorunsuz kullandığınız ramleri modelleriyle birlikte yazsanız da bende yararlansam?
quote:
Orijinalden alıntı: LUZz
büyük ihtimal çıkmayacaktır hocam, anakartın bios u güncel olsun yeterli. her yeni çıkan ram için test yapmıyor firmalar. zaten vengeance setler için uyum sorunu var diye başlık da görmedim sanırım forumda
Arkadaşlar size güveniyorum ve alıyorum bu rami. ( Vengeance )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme