Şimdi Ara

Anakartıma uygun en yüksek ekran kartı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartım nedir onu bile bilmiyorum açıkçası. En yüksek kapasiteli ve daha mütevazi ekran kartlarını öğrenebilir miyim? Oğlum 12 yaşında ve roblox oynuyor. Belki GTA, Fortnite vs oynar ama onlar 2. Planda. Bilgim neredeyse sıfır derecede. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçeniz nedir?

• Şu an çalışabilecek en mantıklı kart GT 1030 gibi duruyor çünkü diğer kartları çalıştırmaya 180w'lık güç kaynağınız yetmeyecektir.

Kaldı ki bu kartında sorunsuz çalışabileceğinden şüpheliyim çünkü güç kaynağı bu değer bile vermeyebilir. Ayrıca GTA 5 ve Windows 128 gb'den daha fazla yer kaplıyor mutlaka ssd yükseltmesi de şart.

Sizin yerinizde olsam 1 adet daha ikinci el 4 gb 2400mhz ram eklemesi yaparım, sıfır RX 6400 ekran kartını takarım, elbette 2.el en az 400 wattlık güç kaynağı alırım ve sıfır 1 tb'lık m2ssd alırım.

Şu an şansınıza Vatan bu ürünü satıyor uzun zamandır bu kartın bu kadar düştüğünü görmemiştim. 3640 TL.

MSI Radeon RX 6400 Aero ITX 4G 4GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Ekran kartını ve ram eklemesini çok kolay bir şekilde halledersiniz ama güç kaynağını değiştirirken zorlanabilirsiniz.

Bu yüzden en iyisi adım adım youtube'dan video izleyerek yapmak.

• Herhangi bir bütçe belirlemedim. Fiyat performans ürünü olsa sevinirim. Üst sınır olarak 7-8 bine çıkabilirim ancak 3-4 bine işimi görebilsem sevinirim.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

Açıklayıcı ve detaylı yanıtınız için çok teşekkür ederim. Önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım. Bu kasa aynı zamanda diğerlerinden biraz daha küçük. Umarım güç kaynağı ve ekran kartı sığar bilgisayara :)

• Linke tıkladığımda 4.250 TL gösteriyor. Size torpil mi yapıyorlar acaba :) ikinci el olarak da baktım.

4000 ekran kartı

1000 ssd

750 Ram

750 psu

7 bin lirayı buluyor toplamda. 8-10 bine bu sistemden daha iyi bir bilgisayar alma imkanım olmaz sanırım. Donanım yükseltmek yeni bilgisayardan daha ekonomiktir değil mi?

• https://psref.lenovo.com/syspool/Sys/PDF/Lenovo/Lenovo_V530s_07ICR/Lenovo_V530s_07ICR_Spec.pdf

Kasa, slim kasa. 100mm genişliği var denmiş. Buna standart ekran kartı olmaz, low profile ekran kartı almanız lazım.
    Ayrıca psu da hem şekil hem de güç uçları bu kasaya özel bir üretim. Standart psular buna sığmaz.

3800 TL
    www.pttavm.com
    SAPPHIRE RX6400 Pulse 11315-01-20G - PttAVM.com
    https://www.pttavm.com/sapphire-rx6400-pulse-11315-01-20g-p-277576211

2900 TL
    ASUS GeForce GT 1030 2GB GDDR5 Low Profile (BRACKET) 64Bit DVI HDMI Ekran Kartı
    amazon
    ASUS GeForce GT 1030 2GB GDDR5 Low Profile (BRACKET) 64Bit DVI HDMI Ekran Kartı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0789CF1KM?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_S4MFASPF7ZHJ9S4TCMV7&language=tr-TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 30 Aralık 2023; 22:57:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üstteki arkadaş doğru diyor o kasaya ekran kartı ve güç kaynağı sığmayabilir.

En iyisi bu bilgisayarı satıp ikinci el 1030 veya rx 6400'lü sistem almak. Yaşadığınız şehri belirtirseniz size ilan atabilirim.

En üstteki yazı sizde çıkmıyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.