Şimdi Ara

Anakartı yaktık galiba yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

İyi günler. Su soğutmalı bir bilgisayar kullanıyorum. Rocet soğutma sistemi. Farkında olmadan hortumlardan biri katlanmaış ve su akışı durmuş. bir de baktık ki film seyrederken ekran dondu ve kaldı ses gelmeye devam ediyordu. hemen resetledik ve bir daha bilgisayarı açamadık. İşlemciyi Çıkartıp başka bir bilgisayarda denedim çalışıyor acaba işlemcei çok ısındığı için nakart yanmış olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum.

• İşlemci belli bir dereceden sonra kendini koruma altına alması gerekiyor özel bir ayar yok ise; 80-90 derecedir bu.... Bu derecelere geldiğinde otomatik olarak reset atması lazım sistemin ama bunu yapmadığını söylüyorsun... Eğer ekran durup ses devam ettiyseki Cpu sistemin akışını kontrol eden bir bileşendir Bence bu işle ilgisi olan Ekran kartını bir farklı bir sistemde denemeni tavsiye ediyorum... Alakası olmayabilir lakin anlattıklarına göre mantıklı gelen tek şey budur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyalcinmail

--------------------------------------------------------------------------------

İyi günler. Su soğutmalı bir bilgisayar kullanıyorum. Rocet soğutma sistemi. Farkında olmadan hortumlardan biri katlanmaış ve su akışı durmuş. bir de baktık ki film seyrederken ekran dondu ve kaldı ses gelmeye devam ediyordu. hemen resetledik ve bir daha bilgisayarı açamadık. İşlemciyi Çıkartıp başka bir bilgisayarda denedim çalışıyor acaba işlemcei çok ısındığı için nakart yanmış olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum.

su soğutma ekran kartınıda kapsıyormu
  • hayır su soğutmna sistemi sadece işlemciyi kapsıyor . yardımlarınız ve alakanız için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyalcinmail

hayır su soğutmna sistemi sadece işlemciyi kapsıyor . yardımlarınız ve alakanız için teşekkürler

SONUÇ... Ne oldu birde söylesen......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.