anakartıma uygun ekran kartı almak istiyorum. Bende şuanda radeon hd6570 var fakat daha üst seviyede sınırları zorlamak istiyorum. bu anakarta uygun en üst seviyede sınırda kullanabileceğim bir ekran kartı modeli verirmisiniz. fiyat önemli değil bu anakart en üst hangi ekran kartını kaldırır? yani misal gtx680 yada hd 7970 gibi ki bunlar uyarsa bunlarda olabilir. yada bu ankart piyasada en fazla şu modeli çalıştırabilir hangisini diyebiliriz?
pc özellikleri; 3 gb ram işlemci amd athlon yada phenum aklımda değil fakat dual çift çekirdekli 2.8 gh 700 watt psu
çok iyi pc donanımı bilgim yoktur ortalama bir bilgi sahibiyim bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
ekran karti seciminde anakart pcie port versiyonu icin onemlidir mesela 2006-2007 model gibi eski ise pcie 1.0 filansa yeni kartlar sorun cikarir ama senin anakartin 2010 model pcie 2.0 ve pcie girisli her karti takarsin fakat karti kaldiracak olan sey anakart degildir islemci psu ram onemli ve islemcin zayif 680 7970 kaldirmaz 7770 dusunebilirsin.giris seviyesi anakarta 1000 liralik ekran karti takarsan da komik olur.sistemi komple yenile bence guc kaynagi haric.ikinci el 4 cekirdekli phenomII 955-965 bulmaya calis diyecektim ama anakartin 125w islemci desteklemiyor dedigim gibi giris seviyesi bir kart.
o halde anakart dahil tüm sistemi yenilemem gerekir fakat bu özelliklere en fazla 7770 gider diyorsunuz yorumunuz için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme