Şimdi Ara

Anakarta kablo takma şeysi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasada 2-3 adet fan var ve bu fanlarda hem 3lü pin var anakarta giren hem de 4lü molex var psuya bağlanan. ikisini de mi bağlayacam yoksa sadece anakartın üstüne taktığım 3 pin yeterli mi ?

ayrıca kasanın önünden gelen fan kablosunu pwr_fan'a taktım. çünkü psudan anakarta takmalık herhangi bir kablo çıkmadı.

ayrıca yine kasannın ön kısmından gelen bir molex var ama burada sadece beyaz ve yeşil kablo var yani 2 pinli. ne yapmalıyım bunu ?

• kasanin 3pin baglantilarini anakarta takman yeterlidir sakin hem anakarta hemde psu ya baglama anakarta baglan mi bilgisayar uzerinden kontrol edebilirsin psu ya bagladin mi sabit 12v gerilimle calisir
  • 3lü pin var anakarta giren hem de 4lü molex var = sadece biri
    ayrıca kasanın önünden gelen fan kablosunu pwr_fan'a taktım. çünkü psudan anakarta takmalık herhangi bir kablo çıkmadı.= 3pin molex çevirici ile psuyada bağlayabilirsin

ayrıca yine kasannın ön kısmından gelen bir molex var ama burada sadece beyaz ve yeşil kablo var yani 2 pinli. ne yapmalıyım bunu ? = molex 4 pinli olur ne dediğini ben anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1444

3lü pin var anakarta giren hem de 4lü molex var = sadece biri
    ayrıca kasanın önünden gelen fan kablosunu pwr_fan'a taktım. çünkü psudan anakarta takmalık herhangi bir kablo çıkmadı.= 3pin molex çevirici ile psuyada bağlayabilirsin

ayrıca yine kasannın ön kısmından gelen bir molex var ama burada sadece beyaz ve yeşil kablo var yani 2 pinli. ne yapmalıyım bunu ? = molex 4 pinli olur ne dediğini ben anlamadım

Anakarta kablo takma şeysi

tıpkı bunun gibi 2 adet bağlantı kısmı var işte. 4 pin var ama 2si dolu. yeşil ve beyaz renk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.